Bildirim
(Bitti)2 adet karida 4 kişilik çadır + iki adet kamp matı +3 adet el feneri 69.90 (HB) (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi
Fiyat 69.90 olmuş arkadaşlar
Sağolun hocam sipariş verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cadirlar sorunsuz geldi.suan icin kurmadim haftasonu kismet olursa kizilirmak kenarinda kamp yaparak deneme imkanina sahip olacagim.
Hediye matlar gelmedi durumu hepsiburadaya bildirdim bakalim sonuc ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toojohn -- 2 Ağustos 2016; 16:51:32 >
bilgi@hepsiburada.com
Fakat uygulama veya internet sitesindeki musteri hizmetlerinden durumu bildirirseniz daha hizli geri donus yapacaklarini dusunuyorum, sayet bana uc gun sonra donus yaptilar.
Teşekkürler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: toojohn
Cadirlar sorunsuz geldi.suan icin kurmadim haftasonu kismet olursa kizilirmak kenarinda kamp yaparak deneme imkanina sahip olacagim.
Hediye matlar gelmedi durumu hepsiburadaya bildirdim bakalim sonuc ne olacak.
Kullanım sonrası yorumlarınızı yazın hocam faydalanalım
Konu niye biten fırsatlara taşınmış bence hala sıcak bir fiyat var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benden de mat çıkmadı. şikayetvar'a yazdım + mail attım. Çadır ayrı kargo fener ayrı kargo mat ayrı kargo. Biz her gün kargo mu bekliycez gözümüz kapıda. Çocuk kandırmaya çalışıyorlar.
çadır beklediğimden büyük. bir tanesini almak isteyen mesaj atabilir.
Belki soran çıkmaz da yollamayız diyerek mi yollamıyorlar şu matları anlamadım. Orada kocaman hediye mat yazıyor. Siteden mesaj attım ben de 2 saatte cevapladılar işte hata olmuş vs. Biraz önce yurtiçi kargodan mesaj geldi hepsiburadadan siparişiniz yola çıktı diye, yolluyorlar matları yani. Amaç bizi uğraştırmak tamamen.
Çadırlar beklediğimden daha iyi çıktı açıkçası, içi oldukça geniş. 2 kişi sığar niyetiyle almıştım, 3 kişi de sığar çantalarla. Kurulumu da kolay sayılır. Dikişleri pek güven vermedi ama %90 su alır hemen. Yağmurlu havada kullanacaksanız üstüne naylon branda geçirmeniz gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 2 Ağustos 2016; 22:01:33 > -
Koli içerisinde 2 adet çadır vardı.El feneri ile mat eksik çıktı.Kargoyu da aldılar nasıl olsa düşüncesiyle göndereceklerini de sanmıyorum.
Siteye girin iletişim bölümünden eksik ürün kısmından yazın hocam siparişle birlikte gelmedi diye. Zaten biliyorlar yollamadıklarını o yüzden yollarlar kesinlikle hiç uğraştırmazlar. -
Bence de şimdi bile fiyatı sıcak.35 tl çadırın teki.Yetkili biri konuyu tekrar sıcak fırsatlara taşımalı.
matlar bende de çıkmadı.. mesaj attım sipariş sonrası kargom eksik geldi hediye ürünüm gelmedi kısmından hediye matların çıkmadığını yazdım.. -
Satmak isteyen olursa çadırlardan birisini satın alırım -
Arkadaslar sitede yorumlari incelerseniz sadece size degil bircok kisiye bu sekil mati eksik yollanmis ve bildirdiginiz taktirde hemen kargoya verip yollamislar. Ugrastiriyorlar birax ama bana sistem hatasi gibi geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi
Arkadaslar sitede yorumlari incelerseniz sadece size degil bircok kisiye bu sekil mati eksik yollanmis ve bildirdiginiz taktirde hemen kargoya verip yollamislar. Ugrastiriyorlar birax ama bana sistem hatasi gibi geldi.
Aynı ürünü iki gün önce aldığımda ilk önce elime matlar ulaşmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi
quote:
Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi
Aynı ürünü iki gün önce aldığımda ilk önce elime matlar ulaşmıştı
O da degisikmis
Benim aldığım çadırlardan da el feneri hediyesi ayrı kargoyla geldi.İçinden kamp matı çıkmadı. Şikayetimi ilettim, bakalım ne zaman dönecekler. -
1 adet çadır alabilirim..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X