Şimdi Ara

Bitmeyen RPG oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitmesin görevleri yapsam bile etrafta gezip yaratık kesebileyim NPC'lerle konuşabileyim aklıma FABLE ve Gothic geldi ama tam olarak bilmiyorum ikisini de. Lütfen bir tavsiye

• Diablo2, gerçek RPG istiyorsan Fallout serisi
  • Yok ya o tarz kamera istemiyorum FABLE Gothic gibi olan ve bitmeyen bir oyun arıyorum görevler bitse bile etrafta geziniyim :) Mount & Blade uygun mudur ?
  • bitmeyen bir pg yok.
    süregelen rpg'ler var. üçleme , dörtleme gibi... ama onlar da bitiyor.

senin istediğin online tip oyunlarda olur.
  • Oblivion.
  • Ya tabiki görev olarak biticek vs. ama hani bitti mi gidip gene NPC'lerle konuşuyim yaratık kesebileyim serbest dolanabileyim istiyorum :) FABLE alacam o benim istediğim tarz galiba
  • Fable'a bende yeni başladım harika bir oyun ama Oblivion'u da sakın es geçme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    8 ay önce açıldı
    Oyun Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum senin istedigin oyun tam olarak oblivion :D
  • online dene
    age of conan gayet başarılı bence
  • Fable al, aradıgın oyun.
  • The witcher diyorum oyun baya uzun yani 1 hafta aralıksız oyna bitirebileceğini sanmıyorum tabi yardım almadan ..

Ayrıca oyunda her yer yaratık combolarda hoş , bazı kadınlarla ilişkiye bile girebiliyosun
  • Fable çabuk bitiyor bence oblivion oyna bitir bir daha oyna bi daha bitir sonra gez dağ bayır
  • Neden kimse FABLE'ı şimdiye kadar oynamamış hayret
  • Fable da ana görevi bitirince yapıcak çok şey kalmıyor. Diğer questler desen birkaç saatten fazla almaz.Zaten oyunu bitirmek max 12-13 saat alıyor. Ana görevi bitirdikten sonra geriye sadece unique set dizmek dağ bayır gezmek yada önüne geleni kılıçtan geçirmek kalıyor. Ama oblivionda ana görev dışında birçok guild ve alabilceğin quest var. Onlardamı bitti ozaman, dağ bayır gezilebilir, önüne geleni öldürebilirsin. Ama bir süre sonra buda sıkıyor.. Yani eğer bitmeyen oyunlar istiyorsan online oynarsın. Ama aylık bir miktar para, veya ücretsiz bir oyun oynuyorsan özel itemler için para harcaman gerekir.(mmorpgler için )
  • Acaba kaçınız The witcher oynadı ? Obliviondan kesinlikle daha iyi FABLE'yi oynamadığım için bir şey söylemiyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Acaba kaçınız The witcher oynadı ? Obliviondan kesinlikle daha iyi FABLE'yi oynamadığım için bir şey söylemiyorum .

witcher grafiklerde çok güzel ama hikayeden sınıfta kalıyor.
  • Hakkaten kötü ama haritası,şehirleri,insanlar,lağım da geçen bölümler bile var yani , sonra dungeonlar , çeşit çeşit canavar bunlar senaryoyu ötr bas etmeye yeter de artar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

Fable çabuk bitiyor bence oblivion oyna bitir bir daha oyna bi daha bitir sonra gez dağ bayır

2 çeşit mi bitirdin oyunu,1 iyi 1 de kötü olarak,
    ayrıca bi yerde tepede kayaya kılıç saplıydı , onu çıkarmadıysan oyunun bittiğini sanma

@F0NDiP
    withcerin hikayesi çok karmaşıktır, iyi ingilşizce bilgin olması gerekir oyun için, ayrıca withcherda maus+klavyeyle oynansaydı sanırım çok daha tutulan bir oyun olurdu(vuruşları ,comboları vs kendimiz yapaydık yani,mesela atıyorum sağ tık+sol tık+çift tık+sa tık=kılıcı etrafında çevirme gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 3 Ekim 2008; 23:02:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

Fable çabuk bitiyor bence oblivion oyna bitir bir daha oyna bi daha bitir sonra gez dağ bayır

2 çeşit mi bitirdin oyunu,1 iyi 1 de kötü olarak,
    ayrıca bi yerde tepede kayaya kılıç saplıydı , onu çıkarmadıysan oyunun bittiğini sanma

@F0NDiP
    withcerin hikayesi çok karmaşıktır, iyi ingilşizce bilgin olması gerekir oyun için, ayrıca withcherda maus+klavyeyle oynansaydı sanırım çok daha tutulan bir oyun olurdu(vuruşları ,comboları vs kendimiz yapaydık yani,mesela atıyorum sağ tık+sol tık+çift tık+sa tık=kılıcı etrafında çevirme gibi )

biliyorum zaten o kılıcı çıkarmak için baya bir uğraşman lazım evet bir iyi bir kötü olarak bitirdim ama obliviona göre kısa geldi oyun bana

• Niye kimse yazmamış;arkadaş KOTOR serisine bir takılsın Ne demiş ünlü bir düşünür: bıoware dan babam çıksa yerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 3 Ekim 2008; 23:43:55 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.