Şimdi Ara

Bitirdiğiniz Üni-Bölüm Ve Maaşınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
654
Cevap
60
Favori
49.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Muhasebe 2 yıl okudum, işletme 2 yıl okudum. 6 yıldır da aynı yerdeyim 1000 - 1100 arası maaş + sgk + yol + yemek...
  • Teknik Lisesinden mezunuyum.. 2 yıllık üni endüstriyel elektronikliği bitiremedim.. dondurduk.. çünkü başka bi yerde çalışıyorum.. 1.350 TL maaş

temmuz ay başına 1.450 civarı olacak inşallah
  • YTÜ-Elektronik müh - yetecek kadar maaş alıyoruz şükür
    söylemezsem çatlarım
    konuyu açan 213324234 kişisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

YTÜ-Elektronik müh - yetecek kadar maaş alıyoruz şükür
    söylemezsem çatlarım

İstanbulda yaşıyosan evli isen yetiyo ise iyi
  • Malıye bolumunden mezun olup calısan var mı? Bende bu bolume gıtmek ıstıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

YTÜ-Elektronik müh - yetecek kadar maaş alıyoruz şükür
    söylemezsem çatlarım

Hacı rakamı da söyle rahatlat insanları. Merakta bırakma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: space_jam

Malıye bolumunden mezun olup calısan var mı? Bende bu bolume gıtmek ıstıyorum.

KTÜ Maliye mezunuyum.İsmini vermek istemediğim bir KİT te çalışıyorum.Maaşım vergiye girmeden 1,900 TL.Normal memurum.
  • bil.programcılığı, bir yazılım firmasının eğitimcisi olarak çalışıyorum, sahadayım o il senin bu il benim geziyorum. 1.600 tl maaş + yol+konaklama+yemek(800 tl- ticket(3 öğün dışarıda olduğu için bu kadar fazla))+kişisel bakım giderleri(kuru temizleme, takım elbise çeki vs.)
  • lise 2 terk :) gümrük müşavirliğinde operasyon elemanı 1200 maaş+yol+yemek+60 tl vergi indirimi +kurban ramazan yılbaşı(noel) yarım maaş ikramiye+ avanta diye tabir edilen ekstralar

neymiş !! üniversite şart değilmiş
  • Konu yukarda kalsın uptrik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

lise 2 terk :) gümrük müşavirliğinde operasyon elemanı 1200 maaş+yol+yemek+60 tl vergi indirimi +kurban ramazan yılbaşı(noel) yarım maaş ikramiye+ avanta diye tabir edilen ekstralar

1200 tl çok para mı üniversite bitirmek sart değil gibi seylere giriyorsunuz :)
  • quote:

lise 2 terk :) gümrük müşavirliğinde operasyon elemanı 1200 maaş+yol+yemek+60 tl vergi indirimi +kurban ramazan yılbaşı(noel) yarım maaş ikramiye+ avanta diye tabir edilen ekstralar

1200 çok bi para değil.Hele İstanbul ya da Ankarada yaşıyosan 2 maaş olman lazım yoksa nalları dikersin Bizim burda mühendisler 2600 civarı alıyor ve adamlar Türkiyenin en düşük mühendis maaşını alıyolar hesap et artık.Bi arkadaş TPAO ya gitti Adıyamana ne kadar alıyosun dedim, şantiyede kalırsam maaş hariç (maaş 3500 TL) günlüğü 80 euro dedi yani 160 lira.20 gün x 160= 3200 tl + maaş = 6800tl

• Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama mezunu, Aöf İşletme 3. sınıf terk, Şuan Aöf İktisat 3. sınıfında... Turzim sektöründeyim ama 1400 maaş+ssk+aylık 200-500 arası tip değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuentiDarK

Teknik Lisesinden mezunuyum.. 2 yıllık üni endüstriyel elektronikliği bitiremedim.. dondurduk.. çünkü başka bi yerde çalışıyorum.. 1.350 TL maaş

temmuz ay başına 1.450 civarı olacak inşallah

boşver o bölümü bir işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

1200 çok bi para değil.Hele İstanbul ya da Ankarada yaşıyosan 2 maaş olman lazım yoksa nalları dikersin Bizim burda mühendisler 2600 civarı alıyor ve adamlar Türkiyenin en düşük mühendis maaşını alıyolar hesap et artık.Bi arkadaş TPAO ya gitti Adıyamana ne kadar alıyosun dedim, şantiyede kalırsam maaş hariç (maaş 3500 TL) günlüğü 80 euro dedi yani 160 lira.20 gün x 160= 3200 tl + maaş = 6800tl

ustam inşaat mühendisiniz değil mi *

Edit : petrol mühendisiymişsiniz sanırım. Ayrıca hesap yanlış 6700 olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 22 Haziran 2011; 12:22:22 >

• Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliği

İşsizim, askere gidicem
    Askerlik şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

ustam inşaat mühendisiniz değil mi *

Edit : petrol mühendisiymişsiniz sanırım. Ayrıca hesap yanlış 6700 olmalı.

Yok o arkadaş makine mühendisiydi.kpds felan 91 almıştı eleman.evet hesap yanlış oldu 6700 olacak

• Lüleburgaz MYO Kimya'dan mezunum.AÖF İşletme 4.Sınıftayım.
    TURYAP'ta ofisboyum.600 TL + SSK + Yemek
    Not:Askerlik tecilli.
  • unv den mezun olmadım.2300 normalde yurtdışı görev oldugu zamanlar 6000 civarı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.