Şimdi Ara

Üniversite 3. Sınıfta bölüm bırakılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üni 3. Sınıftayım. Bölüm kimya. Gelecek konusunda çok kaygılıyım. 3. Sinifta bölüm bırakmak çok mu saçma olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bırakılır

• Çözüm bölümü bırakmak mı?

• Bırak tıp kas yks 26 için

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Ctis daha mantıklı olue

• Bırakınca ne yapıcan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bitir hazırlanacaksan da öyle hazırlan bir daha,eline bilezik takmış olursun en azından 1 tane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP 2.SINIF NASIL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gelecek kaygısı çekmeyen çevremde tek bir kişi yok ama STEM'in Science ve Math kısmında olanlar (kendim de dahil) daha çok çekiyor. Cengdekiler de bir noluyoruz kafasında, fizikte bu dönem 1 arkadaşım dümdüz okul dondurdu depresyona girip sırf bu yüzden... olabildiğince yoldan sapmamak kötü düşüncelere dalmamak lazım.

staj konusunda da herhangi bir okulun artık herhangi bir bölümüne girince büyük çoğunluk iyi staj bulamıyor hatta hiç bulamayan yoğunluğu da çok fazla. ki bu bölümlerden bazılarında staj işi zorunlu. fena bir tuzak bu üni okuma işi.

velhasıl kelam şu an bu derdine çözüm olan tek bölüm tıp. eğer tıp gibi bir hayalin yoksa otur bölümünü bitir.

ve son olarak gerçekten para kazanmanın binbir türlü hali var. ve kendi fark edebildiğim kadarıyla üniversite okumak oradan bir kariyer inşaa etmek bu dönem için bunların en zorlarından biri. 4 yılını veiryorsun. ortalama bir öğrenciysen aileden tonla para alıyorsun, eve çıkıyorsun. bir nebze kıt kanaat geçiniyorsun. akşamlara kadar okulda bekliyorsun ve bu sürecin neredeyse tamamında tek başınasın herkesin bir noktada kendini düşünmesi lazım onlar da tek başına... staj işi iş işi garanti değil buldun diyelim orada devam edeceğinde garanti değil. sıkı bir rekabetin olduğu yerde hep ulan daha iyisi olur mu diye bulunduğun konumdan daha iyi şirketlere başvuracaksın yani iyi bir durumda olsan bile mutlu hissetmeyeceksin işin sonunda ve bunun çözümü yok.. ve gerçekten e-ticaret yapın para orada demek istemiyorum ama günde 1 2 saat çalışıp mezun olunca kazanacağın parayı kalifiye bir eleman olmadan kazanabilme şansın şu anki dünyada çok yüksek bir ihtimal. buna birebir şahit olmasam savunmazdım ama gerçekten böyle.

tldr; tiktokta billie eilish editi yapan 10 12 yaşında çocukların milyonları götürmesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 29 Nisan 2025; 20:3:12 >

• Codix kullanıcısına yanıt

hocam 25 yaşındayım. üstelik bıraktım diyelim tekrar ne okusam çok kararsızım. nereye el atsak o meslek batıyor. risk almaya değer ne okunur bilemiyorum

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

hayır tabi ki. yeniden sınava gireceğim. ama açıkçası bu bölümü bitirsem ne olacak diye düşünüyorum

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

yaş 25. seneye girsen tıbba 26. 31'de bitecek fakülte. yapabilir miyim bilmiyorum. mühendislik falan hiç değilse 4 yıl. tıbbın uzmanlığı tusu da olacak çünkü

• Sadeceaytmatvefiora S kullanıcısına yanıt

her türlü tavsiyeye açığım şuankinden daha iyi olacağı kesin gibi

• Codix kullanıcısına yanıt

bu alanda çok bi yeteneğim yok maalesef hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: YTÜ Ehm

bitir hazırlanacaksan da öyle hazırlan bir daha,eline bilezik takmış olursun en azından 1 tane

1 senem var. üstelik bi lab dersiden dolayı 1 dönem de uzayacak. kısaca 3 dönem var. yani bitirip gireyim dersem 2027 olur

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

bölümü bitiririm bitirmesine de motivasyon denen bir şey kalmadı. bitirince hiçbir işe yaramayacağını bilmek beni alıp duvarlara çarpıyor. :( haklısınız.. tıp biraz gözümü korkutuyor geldik 25 yaşına. gerçekten napsak ne etsek bi fikrim yok. güya kimyanın çalışma alanı da geniş dersler.

• konnichiwaminasan K kullanıcısına yanıt

mühendislik yazma çöp

• mühendislik için bırakacaksan top tier bir ünide veya yetenekli olduğunu düşündüğün bir alan olmalı onun harici sağlık sektörü (tıp, diş ) için bırakacaksan da 30 31 yaşında mezun olmayı göz önünde bulundur hiçbir şey için geç deği,l bana kalırsa 1 senen kalmış son yıl okulu dondur 1 sene yks için kas eğer olmazsa adamakıllı bir şey o zaman en azından bölümüne devam etme şansın olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr1s1lenc1eux -- 29 Nisan 2025; 23:31:37 >
  • açıkçası temel bilim okumak büyük risk sonunda büyük çoğunluğu mebe atanıp öğretmen olabilmekle yetiniyor mke'de falan çalışabileceğini düşünüyorsan o zaman sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr1s1lenc1eux -- 29 Nisan 2025; 23:36:19 >

bence nefret etmiyorsan devam et meslegını de yap.

sınava girip tıp-diş kazanmak kolay mı o kadar taze bilgiyle giren var en fazla yüzde 5 ihtimal kazanman.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.