Şimdi Ara

Bitcoin yüzünden an itibari ile zararım 5200TL [GÜNCELLENDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarih: 5.02.2018 zarar: 5200Tl btc: 6,660$

Şuanlık belirtiler:
    aklıma "o parayla 1070 li pc topladım" düşüncesi geliyor ve sinirden duvarı yumrukluyorum. Babamın haberi yok ve hala söylemedim.

Kısa zaman aralıklarla güncellenecektir.

Tarih: 20.02.2018 zarar: 1200Tl btc: 11,400$

Şuanlık belirtiler:
    Biraz mutlu oldum valla çünkü zararın bitmesine az kaldı. Bi yandan da tekrar düşer diye parayı çekesim var ama bilmiyorum. Diğer bir yandan da 15 gün önce 10 milyar yatırsaydım şuan 19 milyarım olacaktı düşünebiliyor musunuz beyler. Buradan Her türlü pişmanlık vallaha.
    Bir sonra ki update de görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasasa671 -- 20 Şubat 2018; 13:8:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitcoinmiş. Çiftlik bank denen dolandırıcılara bile oara yatırsaydın şimdi kar yapmıştın. Balon bu patlayacak dediklerinde sen hiç okumadın mı?

• Maliyet kaç.

• quote:

Orijinalden alıntı: siebel denkliği

Bitcoinmiş. Çiftlik bank denen dolandırıcılara bile oara yatırsaydın şimdi kar yapmıştın. Balon bu patlayacak dediklerinde sen hiç okumadın mı?

50 kere %50 düşüş yaşamıştı, ama düşüşten sonra 2 3 kat artmıştı. Ama şuan %70 e kadar düştü..

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Maliyet kaç.

Ana para 10k, şuan çeksem 5k ya yakın çekebiliyorum

• Tamam. Şimdi uyanık geçinşyorsun ya vur kafanı duvarlara

• çekme bakma 3 gün sonra 45 bin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağlayarak çektim değil misin sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı bulamayan oyuncuların ahını aldınız. Hiç acımıyorum size beter olun On binlerce lira maliyete (hatta kendi arabamın parası kadar ) girdiniz sırf biraz daha para kazanalım katlayalım diye verdiğiniz paranın 4 de 5 de birini oyun bilgisayarı dizip mis gibi full hd oyun oynamak varken kalanınıda kendinize harcamak dışarı çıkıp bişeyler yapmak için ayırsaydınız çoktan mutlu olmuştunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: işleredom

Ağlayarak çektim değil misin sen

Hocam yeter her konuda yüzüme vuruyorsunuz bıraktım ben o işleri artık çünkü yaptıkça iyice lanetleniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Ekran kartı bulamayan oyuncuların ahını aldınız. Hiç acımıyorum size beter olun On binlerce lira maliyete (hatta kendi arabamın parası kadar ) girdiniz sırf biraz daha para kazanalım katlayalım diye verdiğiniz paranın 4 de 5 de birini oyun bilgisayarı dizip mis gibi full hd oyun oynamak varken kalanınıda kendinize harcamak dışarı çıkıp bişeyler yapmak için ayırsaydınız çoktan mutlu olmuştunuz.

Kardeşim ben mining yapmıyorum ben btc ye yatırım yapıyorum. Git mining yapanlara yap lafını.

• Sermayesi güçlü ülkelerin bitcoin ve coin yasakları bir bir geliyor. eğer ki bir iki ülkeden daha yasak gelirse çok daha düşmesi kaçınılmaz. balinalar parasını bir bir çekerken küçük yatırımcı da çekiyor. kısacası düşüsü gören herkes kayıptan kazanç ya da kaybı durdurmak daha fazla zarar etmemek için gene çekiyor. boğa koşusundaki hızlı yükseliş zamanında kar etmek için milletin evini arabasını satıp bitcoine bastığı zamanlar vardı yurtdışında, o zamanlar alımlar deli gibi artıyordu fiyatı da. şimdi korkuyla çekimler devam ediyor çekimler devam ettikçe düşecek.coin hacimlerinde sadece bir iki günde 100 milyon dolar kayıp var.uzmanlardan 1000 doları görecek diyenler var yıl sonunda.. ne olur bilinmez dursun yada sat diyemem ama çıkışda olabilir düşüşte kumar bu bitcoin işi. ytd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp_Tigin -- 5 Şubat 2018; 23:52:34 >
  • bedduasını küfürünü yediniz oyuncuların şimdi çekin bakalım cezanızı
  • Büyük ihtimalle 1000 dolara kadar düşecek Şimdi sat bence

• Bize ne?
  • inşallah dibe kadar insin 1 btc 25 kuruş olsun 2009 yılında alamadım anlamiyordum bitcoin cihaz konuları vardı karışık geldi iplemedim alsaydım suan milyonerdim

• birde bitcoin çıktı başımıza arkadaş nedir bu yaa ???
  • Iyi olmuş

• Kardes bu kaçıncı baslik kendini heder ettin yav degmez

Hem bekle bir dur bakalim bu bitcoin sabit bir sey degil ki habire iniyor cikiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesaptaki parayı bence bir an evvel çek yoksa kalan 3 haneli parayı "Ağlayarak" çekeceksin hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.