Şimdi Ara

Bit pazarına giden var mı aranızda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amfi alcam var mıdır orda acaba?Ucuz diyorlar...ama gitmedim hiç daha önce...

• Nerede yaşıyorsun? Ben İzmir de gidiyorum pek sağlam şey yok ama: Arada güzel cihazlara rastlayabiliyorsun
  • hangi bit pazari dostum?
  • Bit Pazarı kadar eğlenceli bir yer yok...Bi dürbün alacaktım sordum,"100 TL Abi"dedi,tam uzaklaşacam,"sana 20 TL olur"dedi,geri döndüm inceledim,"pek işe yaramaz bu en fazla 5 TL eder" dedim,"canın sağolsun abi,güle güle kullan" dedi,mükemmel bir dürbün,bayağı kıyak,Alman malı olma ihtimali var.

Değiştir:Yer - İzmir/Çankaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 31 Ocak 2009; 0:25:01 >
  • üstünde mısır hiyeroglif lerinin bulunduğu pirinçten kalemlik sadece 1 tl ye aldım, çok güzel oldu yer izmir,fırsatım oldukca bakarım.
  • izmirdeyim tepeciktekinede gittim çankayadakinede.. tepecik apayrı bir olay çankaya daha üst düzey:)
    Müthiş bir yer olduğu kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Bit Pazarı kadar eğlenceli bir yer yok...Bi dürbün alacaktım sordum,"100 TL Abi"dedi,tam uzaklaşacam,"sana 20 TL olur"dedi,geri döndüm inceledim,"pek işe yaramaz bu en fazla 5 TL eder" dedim,"canın sağolsun abi,güle güle kullan" dedi,mükemmel bir dürbün,bayağı kıyak,Alman malı olma ihtimali var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet sık sık gidiyorum adı bit pazarı ama bitten başka çok şey var ve satanların gerçek değerini bilmediği çok özel parçalar olabiliyor bazen topkapıdakinden söz ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 31 Ocak 2009; 21:58:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirel1943

evet sık sık gidiyorum adı bit pazarı ama bitten başka çok şey var ve satanların gerçek değerini bilmediği çok özel parçalar olabiliyor bazen topkapıdakinden sös ediyorum

topkapıda bit pazarı kuruluyormu hala
  • istanbul da varmi bit pazari
  • Amfi mi Anfi mi AM nedir AN olcak o bence..

Değiştir > Amfiymiş >http://tdkterim.gov.tr/seslisozluk/?kategori=yazim_listeli&ayn=bas&kelime=amfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi вєяк -- 31 Ocak 2009; 17:52:04 >
  • ist de nreden bit pazarı var
  • eskiden erzincanda buğda meydanının altında vardı ufak biyer giderdik oralara

buralarda yok şimdi.
  • abi izmirdekine gidiceksen iyi mallar görebilirsin amfilerde mevcut ev amfisi araba amfisi vs.

geçen hafta 5 liraya logitech x230 un subwooferını aldım sadece, şuan çalışıyor harika durumda

Bit pazarına giden var mı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 31 Ocak 2009; 17:57:19 >
  • ist yokmu bit bazari
  • Antalya da bit pazarı varmı?
  • Kadıköy'de vardı, pazar günleri kurulurdu. ne oldu bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Amfi mi Anfi mi AM nedir AN olcak o bence..

Değiştir > Amfiymiş >http://tdkterim.gov.tr/seslisozluk/?kategori=yazim_listeli&ayn=bas&kelime=amfi

Amplifikatör.. = Yükselteç
  • evet cumartesi pazar günleri topkapıda yeni açılan tarihmüzesinin tam karşısındaki surların içinde zaten oraya gidilince insan hareketlerindende durum belli oluyor ben bugün gittim adaptör lazımdı değişik voltlarda çalışan altı adaptörü sağlam olarak üç liraya aldım ve şu anda işimi görüyor bol çeşit uygun paralarla sunuluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.