Bildirim
Kafam yapım normal mi ss li

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bulgur kazanı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ YOLLAR GİDİŞİMDEN KIZLAR BAKIŞIMDAN HASTA OLMUŞ -
Hocam konuyla alakasız ama bu ismi glass filminden mi aldın ?quote:
Orijinalden alıntı: I am The Beast
Bu mesaj silindi._____________________________ -
Kafa yapin iyi, arkasi duz degil ve suratinda cene burun alin dengesi fena degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Onemli olan kafalarin uyusmasi hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Önemli olan tip kafani ne yapsinlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kafayı bilemiyorum ama burun gerçekten düzgün ve küçük.Aynı yabancılarınki gibi.Benimkinin ortasında kemik var ve yandan bakınca 70 yaşındaki birinin burnuna benziyor.(Sanırım kemerli burun deniyor buna.) _____________________________ -
Evet bulgur kazanı gibiquote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
Bulgur kazanı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her şeye canını sıkma ey gönül,
Ne bu dertler kalıcı ne ömür. -
Sağ ol hocam .quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B
Kafayı bilemiyorum ama burun gerçekten düzgün ve küçük.Aynı yabancılarınki gibi.Benimkinin ortasında kemik var ve yandan bakınca 70 yaşındaki birinin burnuna benziyor.(Sanırım kemerli burun deniyor buna.)
Ben göçmenim zaten oralardan gelmiş olabilir_____________________________ -
Tipi sormuyom kafa yapıları var ya onu soruyom brakisefal vsquote:
Orijinalden alıntı: emreee23
Önemli olan tip kafani ne yapsinlar_____________________________ -
Suriyelimisinquote:
Orijinalden alıntı: yigit1044
Sağ ol hocam .
Ben göçmenim zaten oralardan gelmiş olabilir
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her şeye canını sıkma ey gönül,
Ne bu dertler kalıcı ne ömür. -
Forum incel eziği kaynıyor. Birbirinin çene şekli, kafa şekli, burun şekline vs. yorum yapıyolar. _____________________________ -
Tam olarak altın oran
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kulbur bazanı daha iyi bir ifade olur lütfen kırıcı olmayalımquote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
Bulgur kazanı hocam_____________________________ <Silginin yolla buluştuğu yer> -
kafan su samuruna benziyor _____________________________ boş laga luga yapıp sataşacak olanlar hiç alıntılamasın adam olsun can sıkıntını başka yollarla hallet foruma gelip toxiclik yapma adam ol -
-
-
Hocam ismin tam Yiğit gibi bir tipin var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zıbaramayan -
Suriyeliler mültecidir, göçmenle mülteci aynı şey miquote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Suriyelimisin
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar

Kafa yapin iyi, arkasi duz degil ve suratinda cene burun alin dengesi fena degil
|
Kafayı bilemiyorum ama burun gerçekten düzgün ve küçük.Aynı yabancılarınki gibi.Benimkinin ortasında kemik var ve yandan bakınca 70 yaşındaki birinin burnuna benziyor.(Sanırım kemerli burun deniyor buna.)
|
Benzer içerikler
- zencilerin penisi neden büyük
- ülker peki neden kaldırıldı
- balık yedikten kaç saat sonra yoğurt yenir
- kuzen çocukları evlenebilir mi
- egzamaya iyi gelen kremler yorumları
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X