Şimdi Ara

Bit pazarı ne güzel bi yermiş SS'li Bişeyler daha aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakir 2 liraya ayakkabi mi alinir la hele kulaklik 1 liraya aldigin o kulakliktan herturlu hastalik bulasir 1 haftaya helvani yeriz

• benimki fıstıklı olsun
  • Maestro58 kullanıcısına yanıt
    Antalya'da kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhoOp

Antalya'da kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kulaklik kim bilir kimlerin pis kulagi icinde gezdi ordan oraya,sonra kulagimdan kan geldi die konu acma da

• Şimdiden geçmiş olsun gururlu kardeşim.
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Kimsede olduğunu görmedim be kardeşim
  • neyin ne olduğunu bilip bilmeden atıp tutmayın sadece kadınlar dedikoduya gerçek muamelesi yapar
    sıfır malzemeler de satılmaktadır
    adama soruyorum neden bu kadar ucuza satıyorsun iflas ettim napayım para lazım diyor
  • Fakirligin gözü kör olsun

• Koltuk falan sakın almayın, kim bilir kimler neler yaptı o koltuklarda. Hatta kenarına köşesine küçük sürprizler bile bırakmış olabilirler.
  • Bit pazarına daha çok elektronik malzeme çıkarmak için geziyorum.Elektronikçi dükkanlarda satılan malzemelerden daha kalitelisini bulmak mümkün.UPS bulsak içinde bedava 400-500w trafo var
  • bit pazarında elektronik eşyada çok büyük fırsatlar geliyo. çalışmıyo diye ucuza satıyolar bazen sırf hobi niyetine alıp tamir edip kat kat fazlasına satıyorum
  • Bit pazarı diyince Almanya'daki bit pazarı (flohmarkt) aklıma geldi. Konuya girince hayal kırıklığına uğradım.
  • Hani forumdakiler her ayakkabıya çöp diyo ya kardeş k.bakma ama hakkaten bu sefer çöp
  • hacı sağlıksız yahu böyle şeyler tamam durumun olmayabilir belki ama yinede ne bileyim.
  • ayakkabı iyiymiş eğer mantar falan yoksa.Sağlığın için kulaklığı takma ama.Botta güzelmiş fakat iyice bı yıkamanı tavsiye ederim.
  • Muğla bodrum da vardı böyle biryer. Turgut reiste. Manyak eşyalar oluyor :D.
    :)) eğlencesine yine gidilir 1-2 liraya tişörtler falan. En önemlisi sıcaklanlı anadolu insanı :)

• Hayırlı olsun.

• FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.