Şimdi Ara

bisikletle bir günde rahat bir şekilde 125 km yapılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 kişiyiz sırtımızdaki çanta ağır olmayacak. 125 km gideceğiz sabah 4 gibi çok erken bir saatte çıkacağız rahat bir şekilde 125 km yapabili miyiz bisiklet ile gece karanlığı çökmeden. bisikletlerimiz de öyle iyi bi şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unut93 -- 14 Haziran 2012; 13:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paraportu

3 kişiyiz sırtımızdaki çanta ağır olmayacak. 125 km gideceğiz sabah 4 gibi çok erken bir saatte çıkacağız rahat bir şekilde 125 km yapabili miyiz bisiklet ile gece karanlığı çökmeden. bisikletlerimiz de öyle iyi bi şey değil.

125 Km çok fazla değil fakat bisikletlerimiz iyi değil demişsin. Bisikletleriniz sorun çıkarırsa çok zaman kaybedebilirsiniz. Ben dişli lastikle, 15 dakika mola vererek 3 saatte 60 Km rahatça gidebiliyorum. Tabii sizin bir de yükünüz olacak o da yavaşlatacaktır sizi.
  • yapabileceğinizi pek sanmıyorum. bisikletle yol yapmak doğrudan doğruya bisikletin kalitesiyle alakaladır. ha tabi en iyi bisikleti kondisyonsuz adama versen gene bi' şey ifade etmez. sizin de pek sportif amaçlı düzenli olarak bisiklet kullandığınızı sanmıyorum bu soruyu sorduğunuzu göz önüne alarak.
  • yanlış forum, bisikletle ilgili çok saglam siteler gömrmüştüm. bence daha iyi bilgi alırsınız.
  • Yapabilirsiniz ama kondisyonunuz yoksa ve bisikletleriniz kaliteli degilse sonu cok kötü olur, uzun bir süre kalca agrisi gibi..
  • şehitliklere tur yapmıştık sınıfça 65 70 km civarıydı gidiş geliş, bisikletler kiralıktı bildiğin 100 liralık hurda yığınları ve kondisyonsuz biri olarak çok zorlandım sonuç olarak neden olmasın ama yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi tamamen kondisyona ve iyi bir bisiklete bağlı
  • Dostum bisikletine güveniyorsan yaparsın.
    ben 140 yaptığımı hatırlıyorum cenix amantisörlü bisikletim ile.
    Ama en az 3 bucuk saati var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cografi koşullar ve bisikletin durumu çok önemli. ve öğle sıcağı tabi ki.
    125 km düzenli bisiklet kullanan için çok uçuk bir rakam değil. aman aman bir kondüsyona gerek yok. ama koşullar çok önemli
  • mtb ile 1 saatte kayalık yerde, yokuşta, toprak yolda 12 km yol yapmıştım. düz bir yolda o kadar pedal çevirsem, 30 km yapardım diye düşünüorum.

not: uzun yol yapmadan önce fren vites tellerini kontrol edin. yanınıza alyan takımıda alın; pedallar gevşer, pabuşları ayarlamak gerekir vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu sıralar pek bisiklet sürmüyorum ama bi ara baya sürüyordum dostum gidecegin yol durumu senın fızık gücün kondisyonun ekıpmanların hava kosulları hepsi etkiler güç kondısyon dersen en az 2hafta düzenlı antreman yapmadan çıkma çok agrısını çekersın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.