Şimdi Ara

BİSİKLET İÇİN SHİMANO VİTES VE FREN TAKIMLARI ARANMAKTADIR !!!(resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biraz eski olan ama kalitesinden ödün vermeyen eski kasa bisan mountain cat yarım kadro(kız bisiklet modeli)

bisikletime shimano marka sağlam özellikle arka vites attırıcı ve

vites kolları olmak üzere çalışır kullanılmış yada kullanılmamış

parça yada takım aranmaktadır...kaliteli fren takımlarınızada alıcı olabilirim

uygun fiyatlı ve güvenilir arkadaşlarımdan temin etmek isterim ...

tekliflerinizi bekliyorum ...

attırıcı modelini bilmemekle birlikte bisikletin resmini yayınlıyorum fikir verebilir umarım...

gerçek shimano olması tercih sebebimdir 1.vitesten vites kolu yüzünden aşağılara düşme oluyor 2-3-4 viteslere
    parmağımda nasır oluştu orjinalleri kırmızı daireli shimano vites kolları ve attırıcılarıydı...
    beni bu dertten kurtaracak sistemlere ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum ...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiautopia -- 27 Mayıs 2010; 9:59:44 >

• Hocam cihaza ses sistemi filan kurmuşsun maşallah
  • evet hocam genel olarak ihtiyacım olan herşey var üzerinde temiz ve tatmin edici bi ses çıkışına sahibim ...

tam sistem kurulu yürüyen şahin vs gibi projelerden daha fazla zevk veriyor bana ...

incelemek isterseniz link atayım şimdi bi bakın bakalım yorumlarınız da güzel olur teşekkürler ...

içinde bir video linkide bulunmakta ..

http://forum.donanimhaber.com/m_24704651/mpage_1/key_bisikletlere%2Cbisiler%2Cyaptik/tm.htm
  • Arkadşım elimde şimano(öyle diyorlar ) vites takımı olması lazım. Ayrıca fren kollarıda var yanılmıyorsam. Bir bakayım. Sana dönüş yaparım.
  • yan sanayi değilde orjinal olması

yapım yılı önemli değil bide bu cihaza uyması en büyük kolaylıklardan biri olur benim için ...

fiyatta tabi :D

çok profesyonel bbişiye ihtiyacım yok açıkçası...

ilginiz için teşekkürler bekliyorum ..
  • Bendede var 4-5 parça pm atıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.