Şimdi Ara

bisikletlere profesyonel aydınlatma ve müzik sistemi yapılır(her marka model)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ***yeni led çalışmalarımızın resimleri konuya eklenmiştir...

aydın ili ve çevresinde

*geceleri bisikletinizle dışarı çıkmak sizin için sorun mu oluyor?(sinyalizasyon ve aydınlatma eksiği)

*bisikletinizi spor yapmak için kullanıyor ve müziğin ritmine ayak uydurmak mı istiyorsunuz?(ÇARPILMA RİSKİ KULAKLIKLAR FALAN)

bu sistemler tam size göre...

led ve flamanlı aydınlatma sistemleri,neon görünümleri,mp3 çalarlarınızla istediğiniz şarkı artık bisikletinizde!!!

bize ulaşın samdir_009@hotmail.com

http://forum.donanimhaber.com/m_24704651/tm.htm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiautopia -- 20 Şubat 2011; 5:02:18 >

•  bisikletlere profesyonel aydınlatma ve müzik sistemi yapılır(her marka model)
  • Sizleri tebrik ediyorum, umarım bisiklet kullanmanın keyfini anlamaya yardımcı olur. Ulaşım içinde çok önemli olduğunu düşünüyorum.
  • aydınlatma işi iyi gerçekten. burda olsa çok dikkat çekmeyen işe yarar bir aydınlatma yaptırırdım. ama bisikletiyle son ses arabesk ya da rap dinletenleri görünce iyi şeyler düşünmüyorum haklarında
  • müzik denildiğinde herkesin zevki farklı oluyor tabide

arabeskte gitmezki yau :D bu kadarda olmaz yani müslüm babayla bisiklet süren adam düşünemiyorum...

benim tasarımımda bile 44 watt çıkışlı bir amfi var gerçek değerlerinde sesi açmamama rağmen geçen gün

polisler çevirdi bisikletle yüksek sesten ceza yiyen ilk kişi ben olacaktım :D

güzel tasarımlar görünümler ortaya çıkarmaya çalışıyoruz 3 tekerli bisikletlere dahada güzel olur bunlar

aydınlatma cidden lazım
  • fast and the furıous olmus tam ama guzel olmus
  • teşekkürler ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  bisikletlere profesyonel aydınlatma ve müzik sistemi yapılır(her marka model)

bunları yapsanız daha güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 28 Eylül 2010; 18:26:42 >

• bunun özel bi ddevresi var adını unuttum şimdi spoke pow

muydu neydi yurt dışında satılıyormuş sanırım...

içine yazı yazıyosun yada resim yüklüyorsun belli bi hızda gittiğinde lastiğinde çıkıyor

arabalar için olanıda var dı bunun ...

şundan yapıp kendi ilinde reklam bile alabilirsin.Turistik yerlerde belli mekanların reklamını bile taşırsın paranı kazanırsın.Al sana iş kolu
  • böyle manyak şeylerden ben de zamanında kendi bisikletime yapardım. hız ölçerin içine aydınlatma bile yapmıştım bi de tavsiye verim. gidonun yanına tek bir led koyarsan hem güzel duruyor hem de düşük maliyetli. bi de smd şerit ledler çıkmış şimdi. ben yaparken yoktu bunlar olsaydı jantın içine boydan boya döşerdim vallaha.
  • şu janta yazı yazan elektronik devreyi türkiyede bulabileceğimiz yer varmı

googlede bişi bulamadım ismi ne olarak geçiyor tam olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: utopiautopia

şu janta yazı yazan elektronik devreyi türkiyede bulabileceğimiz yer varmı

googlede bişi bulamadım ismi ne olarak geçiyor tam olarak...

http://www.dealextreme.com/products.dx/category.823
    şuraya bir bak istersen Türkiye'ye ücretsiz gönderim yapıyorlar.
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-x-BIKE-TYRE-WHEEL-VALVE-STEM-CAP-LED-TIRE-LIGHT-GREEN-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3f05916ad9QQitemZ270676355801QQptZOtherQ5fVehicleQ5fParts#ht_947wt_776

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 7 Aralık 2010; 11:33:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.