Şimdi Ara

Bisiklet Almak İsteyenler İçeri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
11
Favori
87.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dağ bisikleti alacağım max. bütçe 350 lira ne önerirsiniz?

350 lira alacağım bisiklete yeterli gelmedi...

ve SALCANO ASTRO 212 HD ALINMIŞTIR!

Bisiklet Almak İsteyenler İçeri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 24 Mayıs 2011; 18:05:14 >

• Para biriktirmeni öneririm dağ bisikletinde dikkat edeceğin bir çok kriter vardır bisikletin ağırlığı şasesinin maddesi ametisörünün türü felan 350liraya alabileceğin bisikletin şaşesi bildiğin demir amertisörüde sadece şekil olarak orada olur hocam
  • Dağda kullanmayacağım, şehirde bineceğim... Şehir bisikletlerini sevmiyorum...
  • dostum iyi bir bisikler için o para az üstüne biraz daha koymaya çalış
  • @tahrikk i bul, o sana uygun bir şey tavsiye eder.Ama en az 700 lira derim ben.Biraz daha biriktirmeye çalış.
  • o zaman amartisörsüz birşey alacaksın fakat genede hafif alman lazım yolda ağır bisiklet hiç gitmiyor zaten, sadece çocukların öyle 5-10 dk binip hevesini alsınlar diye yapılmış bisikletler var adamı bisikletten soğutuyor bisiklet dedin mi üstüne binecen 2 saat sürecen ne sen yorulacan ne o bence genede para biriktir gerekirse 1 sene sonra al güzel birşey al
  • para konusu sıkıntı değil fakat bisiklet için de o kadar para vermek istemiyorum... yarış yapmayacağım sadece spor amaçlı arada bir binmek için istiyorum... fakat fiyatını hakeden bir ürün olsun istiyorum... bianchi'nin 300 lira civarı bir çok modeli mevcut ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 12 Mayıs 2011; 11:32:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Salcano İgman al dicem ama 600 liraydı geçen yaz
    Kışın sorsaydın bu soruyu kesin 400 e falan düşmüş olurdu
  • Dostum zaten sağlam, parasını hakeden bisikletler 1000'den başlıyor . Bu arada söylemeyi unuttum @tahrikk den tavsiye isterken amatör olarak, zaman geçirmek için istediğini söyle yoksa kapıyı 3000$ dan açıyor o
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

para konusu sıkıntı değil fakat bisiklet için de o kadar para vermek istemiyorum... yarış yapmayacağım sadece spor amaçlı arada bir binmek için istiyorum... fakat fiyatını hakeden bir ürün olsun istiyorum... bianchi'nin 300 lira civarı bir çok modeli mevcut ama...

o zaman kışı bekle fiyatlar düşsün öyle al o modeller işte bisikletten soğutur adamı spor amaçlıda olmuyor cidden aradaki keyif dağlar kadar büyük
  • Dostum 2 seçeneğin var;

Bianchi Speed

http://bisikletcim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=25324

Salcano NG650

http://www.salcano.com/d24.asp

Bianchi çelik kadro, salcano aliminyum. Bu yüzden Bianchi birazcık daha ağır ama aralarında çok fark yok. İnternetten araştırdığım bilgilere göre Salcanonun kadroyu gıcır gıcır sesler çıkarmaya baslıyormus ilerde ve atraksiyon için dayanıklı değilmiş. Bianchi için sağlam, dayanıklı, daha karizmatik ve daha ömürlü bir bisiklet olduğu söyleniyor. Bunu söyleyen bisikleti bizzat kullananlar.

Son karar senin.

• biraz daha para eklersen güzel bir şey alabilirsin 600 TL civarına sedona borla alabilirsin, 350 liraya alacağın bisiklete oranla daha uzun ömürlü ve problemsiz bir bisilet olur.
  • dagdami geziceksin dag bisikleti ile
  • b uarada alakazı olacak ama ben sınavlar felan 2-3 senedir bisiklete binmedim kiloö olmuş 95 felan bana göre bisiklet varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Dostum zaten sağlam, parasını hakeden bisikletler 1000'den başlıyor . Bu arada söylemeyi unuttum @tahrikk den tavsiye isterken amatör olarak, zaman geçirmek için istediğini söyle yoksa kapıyı 3000$ dan açıyor o

Eyvallah ama dağ bisikletinde başlangıç için 3000 dolarlık değil 3000 TL'lik bisikletleri öneriyorum genelde.

O paraya ikinci el bisikletlere bakmanı öneririm, sıfır alacağın bisikletler su borusu olur ancak. Devamlı asfaltta kullanacaksan amortisörden kaçın, hatta şehir bisikleti al ama sevmiyorum demişsin. Şehir bisikleti, yolda günlüj kullanım için tasarlandığından daha rahat olacaktır.

• Aha hazır tahrikk bulmuşken bide ben bişe sorim

hocam troy ları nasıl bilirsinz full deore ayrıca ağırlığda 13 kiloymuş fakat bianchi olduğundan ön yargılıyım fakat bin liraya full deore hidrolik disk fren 13 kg başka bi bisiklet bulamadım

http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=1&urunid=215

• O bisikletin 13 kg olması imkânsız. Yalnızca lastiklerin tanesi 1 kg gelir.

Karda, çamurda binmeyecekse disk frenin eksikliğini hissetmesin, hatta fazlalığını hissedebilirsin. O yüzden V frenli, amortisörü kilitlenebilen bisikletlere yönelmeni öneririm. Marka önerim Sedona ve Kron olur, alt modelleri takip etmediğim için model öneremeyeceğim. Bütçene uygun olan, hoşuna giden bisikletleri incelersin sitelerinden ve bisiklet mağazalarından.
  • Hocam amortisörü kitlenebilen ne oluyor
  • Amortisör kilitlendiğinde amortisör çalışmaz. Yokuş çıkarken pedal hareketlerini emmediği için de güö kaybını engeller, performansı artırır.
  • hmm teşekkür ettim sağol sedona ve kronlara bakacam.Fakat bu fiyata deore yok hep alivio var.Çok fark varmı aralarında
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.