Sanırım araştırmalarım sonucunda Salcano Ng650 alacağım... Kron 500de kafama takılıyor aslında. En ucuz nerede bulabilirim acaba...
quote:
Orijinalden alıntı: SSC Aero
Sanırım araştırmalarım sonucunda Salcano Ng650 alacağım... Kron 500de kafama takılıyor aslında. En ucuz nerede bulabilirim acaba...
Benim dediğim demi o hacı bende onu alıcam araştırdım forumlarda filan kullanıcı yorumları çok iyi o fiyata en iyisi o diyorlar.Birde bu salcanonun sitesine giremiyorum ben sizde giriyormu o bisikletin stok durumuna bakıcamda.
Etli bir lastik zaten 500 - 1000 gr arası, bir de dolarsa 5 kg'yi geçer tek başına. Yolda cam kırığı ve iğde dikenine girmezseniz lastik kolay kolay patlamaz. Eğer patlaktan çekiniyorsanız onun için de çözüm çok. Patlak öneylici şeritler var, dikeni iç lastiğe gitmeden tutuyor; patlak önleyici sıvı var, lastik delindiğinde deliği hemen kapatıyor.
@Palio Team, iyi bilirim, Alman malıdır, kalitelidirç
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Etli bir lastik zaten 500 - 1000 gr arası, bir de dolarsa 5 kg'yi geçer tek başına. Yolda cam kırığı ve iğde dikenine girmezseniz lastik kolay kolay patlamaz. Eğer patlaktan çekiniyorsanız onun için de çözüm çok. Patlak öneylici şeritler var, dikeni iç lastiğe gitmeden tutuyor; patlak önleyici sıvı var, lastik delindiğinde deliği hemen kapatıyor.
@Palio Team, iyi bilirim, Alman malıdır, kalitelidirç
Kardeş SALCANO NG 650 hakkında ne diyorsun fiyatına göre iyimi ?
Büyük ihtimal bende SALCANO NG 650 alıcam
Bir de bunun siyah rengi mevcut. Hangisi daha güzel sizce?
Kalitesini yeterli bulmadığım için Salcano'ya sıcak bakmıyorum.
salcano ng650 para verme sakın! 5 para etmez bir bisiklet. üzerindeki donanım verdiğin parayı kesinlikle haketmiyor. salcanoda astro 240v ve üstü bisikletler alınabilir nitelikte o da senın ütçeni aşar. 350 liraya 2.el sedona borla alırsan çok doğru bir şeçim yapmış olursun
quote:
Orijinalden alıntı: rambursman
salcano ng650 para verme sakın! 5 para etmez bir bisiklet. üzerindeki donanım verdiğin parayı kesinlikle haketmiyor. salcanoda astro 240v ve üstü bisikletler alınabilir nitelikte o da senın ütçeni aşar. 350 liraya 2.el sedona borla alırsan çok doğru bir şeçim yapmış olursun
hepsiburadada ve forumlarda SALCANO NG 650 kullanıcı yorumlarında olumsuz hiçbir şeye rastlamadım sen kullandınmı peki SALCANO NG 650 neden haketmiyor?
NG650 nin verdiğin paranın hakkını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Seni zorlayan parçalar olursa da zamanla değiştirebilirsin. Bence V-Fren NG650 almalısın.
NG650 aldım bende geçen. çok memnunum. çok güzel bisiklet gerçekten. beyaz-kırmızı renk olanından aldım. 300 liraya. haftaya bide bedava servise götürücem bakım yapılcak. tam süper olacah.
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
NG650 aldım bende geçen. çok memnunum. çok güzel bisiklet gerçekten. beyaz-kırmızı renk olanından aldım. 300 liraya. haftaya bide bedava servise götürücem bakım yapılcak. tam süper olacah.
@rambursman bak o bisikleti senden başka kötülüyen yok o fiyata en iyisi o bence.
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
@rambursman bak o bisikleti senden başka kötülüyen yok o fiyata en iyisi o bence.
ben zaten krondan sedona borladan falan iyi bisiklet demiyorum. dediğim şey bu fiyata daha iyisini alamam. (sıfır) ha diyorsan sıfır sedona borla satayım 300 e sorunsuz onu alalım. arkadaş 5 para etmez derken biraz daha profesyonel bisikletlerle kıyaslamış gibime geldi sanki. bütçesi en aşşağı bunun iki katı olan bisikletlerle
Bianchi neden bu kadar kötülenmiş burada? Gittiğimiz tüm bisikletçiler Bianchi çok iyi falan diyorlardı.
Nereye baksam herkes Kron, Sedona yazmış... Fakat bu bisikletler bizim söylediğimiz modellerin iki katı fiyatına... Zaten ben dağda taşta kullanmayacağım bu bisikleti o yüzden Salcano en mantıklısı gibi duruyor... Yeni yorumlar gelmezse siparişi geçeceğim sanırım...
arkadaşlar bende konu açtım pek bi rağbet görmedi bende büyük ihtimal salcano ng650 alıcam ama bu ikisinin farkının ne olduğunu bana açıklarsanız çok sevinirim...
Ben ikisini de bugün incelemiştim. Disk olan modelinde fren sistemi mekanik disk olarak işliyor. Genelde bu fren sistemini kimse tavsiye etmemiş. Hidrolik fren sistemi üst model bisikletlerde mevcut. Mekanik disk fren sistemi yerine V fren sistemi daha çok önerilmiş. Bu nedenle düz olan ng 650 almak daha mantıklı gibi duruyor...
cevap için teşekkürler hocam bende bu ay için siyah yeşil Salcano NG650 alıcam
Arkadaşlar bir şey sorucam iyi bisikletler 700-1000 liradan başlıyor demişsiniz ben sene başında 350 liraya dağ bisikleti almıştım (tam ne bisikleti olduğunu bilmiyorum aslında üzerinde topbike downhill yazıyor shimano vites) bahsettiğiniz bisikletlerin benim bisikletimden avantajı ne?
Yeşil olan model için siparişi geçtim... Hadi hayırlısı...