Şimdi Ara

BİRLİK OLUP GÜNDEME GİRELİM, UPLOADI ARTTIRALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece millenicom değil diğer firmalarda dahil olmak üzere tonlarca para veriyoruz download tatmin etse de upload 5 para etmez BİRLİK OLUP GÜNDEME GİRELİM, UPLOADI ARTTIRALIM BİRLİK OLUP GÜNDEME GİRELİM, UPLOADI ARTTIRALIM

Uploadlar ortalama 1 aylık hızlandırılacak sslerde gördüğünüz gibi. Kenetlenip bir "#" başlatırsak gündeme oturup sesimizi gerekli kurumlara duyurup önem kazanabiliriz ben bu konuyu millenicom başlığı altında açtım içimizden diğer arkadaşlarda türktelekom, türknet vsvs başlıklar altında açsın forumdaki arkadaşların kafasına bu durumu sokalım hazirandan sonra birlik olup "#" açıp orada buluşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametyiigit -- 17 Nisan 2020; 1:11:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kalıcı olsun ya
  • Müşteri hizmetlerinin haberi yok göstermelik iş "bizde yaptık halkın yanında olduk" temalı iş.
  • Upload konusunda bir türlü sağlam destekle durumu gerekli yerlere iletemiyoruz bu iş firmalar la Tt CEO'su ile çözülmeyecek anlaşıldı. Direkt Cumhurbaşkanlığı ve yeni atanan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı özelinde birşey yapmak lazım Bakan yeni geldiği için ayağının tozuyla belki bir faydası olur gerekli güç sadece buradan çıkarmi bilmiyorum tüm platformlardan ortak destek verilmeli ekşisözlük, technopat, shiftdelete vs ortak bir etkinlik olmassa zor gibi gündeme girmeliyiz sadece upload özelinde olmali biri diyor altyapı biri ADSL biri fiber olmaz sadece upload gündeme taşınmalı diğer malum sitelerden de gerekli altyapı oluşturulup ortak eş zamanlı birşeyler yapılmali bunu yapacak bir kan aranıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL3lMA

Upload konusunda bir türlü sağlam destekle durumu gerekli yerlere iletemiyoruz bu iş firmalar la Tt CEO'su ile çözülmeyecek anlaşıldı. Direkt Cumhurbaşkanlığı ve yeni atanan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı özelinde birşey yapmak lazım Bakan yeni geldiği için ayağının tozuyla belki bir faydası olur gerekli güç sadece buradan çıkarmi bilmiyorum tüm platformlardan ortak destek verilmeli ekşisözlük, technopat, shiftdelete vs ortak bir etkinlik olmassa zor gibi gündeme girmeliyiz sadece upload özelinde olmali biri diyor altyapı biri ADSL biri fiber olmaz sadece upload gündeme taşınmalı diğer malum sitelerden de gerekli altyapı oluşturulup ortak eş zamanlı birşeyler yapılmali bunu yapacak bir kan aranıyor
    https://twitter.com/krc_ysf/with_replies

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 17 Nisan 2020; 21:5:19 >

• AL3lMA kullanıcısına yanıt
    bu teknoloji editörlerinden pek bir şey beklemeyin (bazı tarafsızlar hariç) bunların işleri sekteye uğrayınca anladılar milletin halini şimdi destek istiyorlar. eskiden 4mbit upload yeter çekiyorlardı.

özellikle şu twitterda uploadı ne yapıcan diyen bir tt yöneticisi var evine fiber çekmişler fotosunu koymuş.
    fotonun düşündürdüklerini söylemeye dilim varmıyor.
    sosyal medya twitter yorumları önemli boş bırakmamak lazım.

Direkt Cumhurbaşkanlığı ve yeni atanan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı özelinde birşey yapmak lazım olayı da iyi olur.

Yusuf Kıraç'ın upload cevabı :https://twitter.com/krc_ysf/status/1250854470394744832?s=09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 17 Nisan 2020; 2:1:36 >

• BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Ben başladım!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakkı, hakkının peşinde ! ! !

#HakkıNeYapacakUploadı
  • +

• Sürekli konu bölünüyor. İnternette kalite hareketi konusuna toplanmak lazım aslında. Bölük pörçüğüz sesimiz çıkmmıyor.
  • Zor durumda değil, her daim verilmeli. #UPLOADHIZIMIARTTIRIN
  • Öne çıkaralım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.