< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Man -- 2 Mayıs 2020; 2:30:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Man -- 2 Mayıs 2020; 2:30:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sözleşmeyi kimin adına yaptınız, öyle çıkıyorum diyip çıkamazlar ev sahibini ara söyle ben kendi payıma olanı öderim ama kalanı onlardan alacaksın diye. İns sözleşmeye tek sen imza atmamışsındır
|
Hocam dediğimi anlamıyor musunuz ? Makul bir zamanda gidin eşyalarınızı alın , size ait olan taşınabilir eşyaları gidin bir spotçuya diyin bunları ucuza satıyorum ne kadar verirsin al onlarıda sat. Sonra 2 arkadaşına şöyle mesaj at siz ikiniz beni mi bir olup yiyeceksiniz ? Okulu bırakıcakmış eylül ayına kadar kira vermemek için ayak yapıyorsunuz yaptığınız ne insanlığa ne adamlığa sığar . Kira sözleşmesinde benim ismim yok eşyalarımıda aldım . Umrumda değilsiniz ne haliniz varsa görün diye . Büyük ihtimalle size küfür ve tehdit savuracaklar onların ss ini alıp doğrucu en yakın adalet sarayına gidiyorsunuz şikayetçi olup telefon numaralarını engelliyor gerekirse yeni hat çıkarıyorsunuz böylece eylül ayına kadar cebinizden 0 lira çıkıyor . Paranızı biriktiriyorsunuz . Eylül ayı tercihler belli olunca gruplara üye oluyorsunuz . Ev arkadaşı aranır ilanlarına başvuruyorsunuz zaten üst sınıfsınız diye sizi isterler büyük ihtimalle hafif ben size öğretirim şehri ayağı da yaparsınız . 3 kişi 1000 tl kirası olan bir eve girseniz kişi başı 330 tl düşer . 170 tl fatura olsa 500 de . 6 ay boşa 700 tl kira ödemektense 500 tl den 10 ay kira ödersiniz cebinizde kalır. O şeref yoksunu arkadaşlarınızda 4 5 ay sonra savcılıktan ifade için çağrılınca sizin peşinize düşer para teklif eder aileleri arar yalvarırı . Ne var kaybediceğiniz salak olmayın
|
iktidar parti yöneticilerinden birinin akrabası olsan isveçte yaşasan şimdiye uçak bilem kaldırılırdı
|
Git bir SİGORTALI is bul da muhtaç olma o zaman.
![]() |
Adın yoksa neden dert ediyorsun ki? Sen de rest çek ben de çıkıyorum de. Sözleşmeyi yapan düşünsün artık. Eşyaları da dert etme. Yakında gidip alırsın. Sonuçta onlar da gidip alamıyor. Blablacar gibi uygulamalara göz at.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|