Şimdi Ara

Birilerine muhtaç olmak çok kötü bir his (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sözleşme yoksa çıkabilirsin sende. Eşyalarım duruyor demişsin. Bir arkadaşından rica et eşyalarını toplayıp sana kargolasın. 200 civarı falan tutar en fazla. Hayat normale dönüncede gidersin bir ev ve arkadaş ayarlarsın. Takma bu kadar. Çözülmeyecek bişey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakum turkiş mimarsinan civarlarında 3+1 evleri 600 700e veriyorlar. daha uygun bir eve geçebilirsin
  • Kira sözleşmelerinde sözleşme bitiminde yeni bir kontrat yapılmazsa eğer ilk kontrat geçerli kabul edilir.

• Ben öğrenciyken İstanbul'da 2000 TL kira ödedim ailemden beş kuruş para almadım 700 liraya ağlıyorsan bu hayatta işin zor

• Kardeşim geçmiş olsun. Ben de işsiz kaldım muhtaç oldum. Senin suçun yok maalesef suç çomarlarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evden çık, okullar bu sene açılmaz.
  • Seni çok iyi anlıyorum. Benimde arkadaşlarım senin gibiydi.Hemen o evi kapat bence eşyaları da bir sekil hallet. 2. elciye ver gitsin takma kafaya. Seneye okul başlamadan 2 hafta önce adam gibi adam bul ara ve onla 2 kişi veya 4 kişi kal tek rakamlar her zaman sıkıntı.Simdi ilk iş hemen o evi kapat dostum ve keyfine bak.

• Sözleşmede ismin yoksa problem yok, madem seni yüzüstü bırakıyorlar onlar düşünsün. Ödeme yapma, şimdi tek problemin evde kalan eşyaların.
  • kardeşim hakkini ara öyle beraber bi işe girişip de ben cikiyorum demek var mi? sen 1 yil daha kalicam dediysen senin o ..... arkadaslarin da 1 yil kalicam dediler. hoplaya hoplaya vericekler o kirayi. arkadaslarini ara ya yerinize adam bulun ya da siz vericeksiniz o kirayi de. onlar hayir derse ev sahibiyle konus sakin tek basina o kirayi verme.

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    Adın yoksa neden dert ediyorsun ki? Sen de rest çek ben de çıkıyorum de. Sözleşmeyi yapan düşünsün artık. Eşyaları da dert etme. Yakında gidip alırsın. Sonuçta onlar da gidip alamıyor. Blablacar gibi uygulamalara göz at.
  • Şu yurt olayı bana da vurdu.Uygun erkek ögrenci yurdu yok.Devlettekine yazıldım çıkmadı.Bir tane vardı pahalıydı ona girdim ilk sene.Sonraki sene bu rahip dolar filan derken baya bir pahalandı cıkmak zorunda kaldık.Oteki
    yurtlara baktık tek oda yok 4-5 kisilik var.3 kisilik var.Baska yurda baktık.Daha inşaatta.Mecbur bir apartta girdik.Her yere kız öğrenci yurdu yapmıslar.2 tane erkek yurdu var.İkiside ebesinin nikahında bir sürü kız yurdu var.En iyi yerlerde.Yine bir tane yurt yapılacakmış Kampüs'ün göbeğine yine kız yurdu.Hatta erkekleri eski yerlerinden alıp oraya da kız yapacaklarmış.Erkekleri daha dışardaki yurda yerleştireceklermiş diyorlardı.Söylerlerse kadınlar zulum görüyor dersiniz.

Ödemiyorum diyen arkadaşlara alttaki resmi mesaj olarak atıyorsunuz bakalım ne diyecekler.

Birilerine muhtaç olmak çok kötü bir his
  • hocam ne yaptıysan yapacaksan sonuç ne olduysa buraya yaz lütfen, başkalarına da yol gösterici olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Hocam sadece benim değil diğerlerinin de eşyaları var. Yasak olmasa gidip eşyalarımı alırdım ne olur ne olmaz diye. Ev sahibinin insaflı davranacağını sanmıyorum öğrencileri seven bir millet değiliz zaten.
    Dostum 40 kisi sana burda mesaj yazmiş sevgilisinden ayrilmis, sizlanan cocuklar gibisin.

Yapman gereken şu, olayi caktirma git Samsuna yasak kalkinca degerlilieri kendi evine postala ya da sen gotur bi valizde cekyat vs ise bie spotcuya ver o da sana ne verirse kurtul. Sonra evden ayril memleketine dön. Ev sahibini ara durumu anlat. Sozlesmede adim yok bunlar bana kelek.atti ben de yoluma gittim diye adam bunlarla ya uzlasir ya da ugraşir. O çakallara da mesaj at ya da yerinde olsam hiç muhattap olmam onlar zaten sana yazar. Onlara da gider yap ben se biraktip sozlesmede kim varsa o ugrassin diye. 20 yasinda degilmi onlar da ev sahibi agzina eder ypla gelirler artik o da onlarin sorunu. Tek derdin esyalarini paraya donusturup memleketine geri dönmen degerli esyan yoksa 300 lira vs vereceklerse spotcu ben onun icin bile gitmezdim. zaten yol masrafi yeme içmen orada 300 500 tutar. Ne ugraşcan ilk iş memleketinde bi spotcuya ugra.boyle boyle.esyalarim.var ne eder de agiz al fikir al ona göre gidersin.

Zirlama sen erkeksin muhendissin. Basit bir sorun bu. Ailene de danis belki yardimlari olur. Tanidigi vardir. Saglicakla

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Dostum 40 kisi sana burda mesaj yazmiş sevgilisinden ayrilmis, sizlanan cocuklar gibisin.

Yapman gereken şu, olayi caktirma git Samsuna yasak kalkinca degerlilieri kendi evine postala ya da sen gotur bi valizde cekyat vs ise bie spotcuya ver o da sana ne verirse kurtul. Sonra evden ayril memleketine dön. Ev sahibini ara durumu anlat. Sozlesmede adim yok bunlar bana kelek.atti ben de yoluma gittim diye adam bunlarla ya uzlasir ya da ugraşir. O çakallara da mesaj at ya da yerinde olsam hiç muhattap olmam onlar zaten sana yazar. Onlara da gider yap ben se biraktip sozlesmede kim varsa o ugrassin diye. 20 yasinda degilmi onlar da ev sahibi agzina eder ypla gelirler artik o da onlarin sorunu. Tek derdin esyalarini paraya donusturup memleketine geri dönmen degerli esyan yoksa 300 lira vs vereceklerse spotcu ben onun icin bile gitmezdim. zaten yol masrafi yeme içmen orada 300 500 tutar. Ne ugraşcan ilk iş memleketinde bi spotcuya ugra.boyle boyle.esyalarim.var ne eder de agiz al fikir al ona göre gidersin.

Zirlama sen erkeksin muhendissin. Basit bir sorun bu. Ailene de danis belki yardimlari olur. Tanidigi vardir. Saglicakla

Alıntıları Göster
    Ah hocam keşke dediğiniz kadar kolay olsa o işler. İstemez miyim babam bana "Senden değerli mi, koy g.tüne gitsin" deyip yardım etmesini? Yok işte hocam hep tektim ve tek olarak devam etmeye mecburum. Dediğiniz gibi yapıp en kısa sürede eşyalarımı alıp çıkacağım. Gerisi beni bağlamaz. Eşya dediklerim de kıyafet, yorgan falan. Çekyat, koltuk, halı vs. bırakacağım. Ev sahibinin olsun. Hiç birine para ödemedim zaten. Eşyalarımı alıp kendimi kurtaracağım. Asıl sıkıntı bundan sonra hocam. Diğer dönem ne yapacağım? Tanıdık yok, özel yurtlar pahalı, devlet yurdu çıkmıyor, eşyalı evler pahalı... Ne yapacağım ben? Çıkmak kolay, sonrası zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Ah hocam keşke dediğiniz kadar kolay olsa o işler. İstemez miyim babam bana "Senden değerli mi, koy g.tüne gitsin" deyip yardım etmesini? Yok işte hocam hep tektim ve tek olarak devam etmeye mecburum. Dediğiniz gibi yapıp en kısa sürede eşyalarımı alıp çıkacağım. Gerisi beni bağlamaz. Eşya dediklerim de kıyafet, yorgan falan. Çekyat, koltuk, halı vs. bırakacağım. Ev sahibinin olsun. Hiç birine para ödemedim zaten. Eşyalarımı alıp kendimi kurtaracağım. Asıl sıkıntı bundan sonra hocam. Diğer dönem ne yapacağım? Tanıdık yok, özel yurtlar pahalı, devlet yurdu çıkmıyor, eşyalı evler pahalı... Ne yapacağım ben? Çıkmak kolay, sonrası zor.

Alıntıları Göster
    Dostum sen çik, simdiden evinden okulun gruplarina itiraf sayfalarina bak. Paran cebinde kalir en azindan o zamana kadar kykdan gelenlerle. Sonra gittiginde 3.4 kisiye ev bulursun simdiden bak insanlara gruplara yaz. Ilan ver. Acikta kalman mumkun degil. Biraz saldirgan arastirman lazim evet zor anliyorum ama cok da zor degil. Senin.avantajin hic bilmeyenle.bir degilsin. Yeni kayitlar gelecek adam hicbir sey bilmiyor. Onlarla eve cikarsin iste onlar gruplara ilan verirler sen de ver. Bizim okullarda da böyle ilanlar hep olurdu.

Durumun el vermedigi yerde de okuldan arta dersten arta kalan zamanlarda da part time işlere bak. Ayda 1000 lira kazansan zaten geçimini rahat sağlarsin gunde 6 saat calisarak Derslerini zorluyorsa onu bilemem ama hayat boyle.bu bktan ülkede herkes benzer şeyleri yaşiyor. Enseyi karartma insallah güzel günlerinde olacak.

Birde tavsiyem kiz arkadaş yap unide atak ol, kendine bak laf at girisken ol.Psikolojin duzelir manitan olursa ve onunla da eve cikabilirsin baskalari yerine birbirinize destek olursunuz hayatinda duzen olur hatta boyle sorunlarda belki kiz orada olur islerini halleder vs. vakit gecirdigin gercek dostlar edin. Pasif kalirsan 4 sene biter gider. Okulda seni hatirlayan bir kisi cikmaz. Her sey okul ders degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Mayıs 2020; 0:42:24 >

Omu alışveriş var facebookta ona bir yaz istersen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsun’da ev eşya depolayan bi işletme varmı onu araştır kardeşim fiyatı uygunsa orada eşyalarını saklayabilirsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.