Şimdi Ara

Birilerine muhtaç olmak çok kötü bir his (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Al hepsini bir videokonferansa. Evden çıkıyor musunuz de. Evet diyecekler. Tamam diyip video açıkken eşyaları camdan aşağı at.

Neymiş bir mesajla evi bıraktık hadi eyvallah demek öğrensinler.

Ailenle, akrabalarınla otur konuş. Durum bu, ev arkadaşı bulmam 1-2 ay alır. İdare ediyor musunuz beni diye konuş tek tek. Gerekirse bu yardımları ileride geri ödeyeceğini belirt. En uzak akrabana kadar git. Bu görüşmeleri 1 haftada tamamla.
    Sonuç negatif ise, evine döneceksin dostum. Sadece sınavlara gidip geleceksin.

Gerçekçi olalım.
  • Vladicius kullanıcısına yanıt
    Koltuk, dolap, çekyat, halı gibi eşyaları bırakacağım kişisel eşyalarımı almam yeterli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinanakgl kullanıcısına yanıt
    hocam istek attım da kabul edilmedi hala. hala aktif bir grupsa neden beni kabul etmiyorlar?
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Yaptıkları gerçekten çok ayıp. İntikam almak isterdim ama elden ne gelir ki? Alsam bile kime ne faydası var. Ama insanlara güvenim daha da zedelendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Man -- 6 Mayıs 2020; 1:19:29 >
  • İnsanlara muhtaç olmak şu dünyada en kötü şey, ben iş hayatında kötü insanlarla daha kötü insanlarla karşılaştım seninki üniversitede olmuş canını sıkma olanla ölene çare yok artık bundan sonrasını düşüneceksin,ailene bahset durumu şuanda eğitim bile sanalda görülebiliyor eğerki haziranda açılırsa okullar ev arkadaşı aradığını söyle kantine, fotokopiciye , arkadaşlarına panoya as ancak o şekilde bulabilirisin.
    * Kendi halimde okuyan eden biriyim. Kimseye zararım dokunmaz. Ne yaptım da böyle durumları hak ettim bilmiyorum. * bu soruyu ben de kendime çok soruyorum kendimi çok yıpratıyorum , ama inan ki yaşaman gerekiyormuş ki yaşıyorsun bazı şeyleri o yüzden kader de bu olması gerekiyormuş de canını sıkma hiçbir şey için.
  • Big Booble kullanıcısına yanıt
    Daha üniversitede böyleysek ileride ne olacak merak ediyorum. Maalesef yardım isteyebileceğim kimsem yok tek başıma halledeceğim. İş bulmayı düşünüyordum ama ülke part time iş bile bulunamayacak durumda. Sanırım bayramdan hemen sonra eşyalarımı alıp bir yere koyacağım. Diğer dönemde ne yapacağımı Allah bilir..

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    Hemen Karamsarlığa kapılma belki ilerde daha iyi insanlarla karşılaşırsın, ama hayat bu insanların çok kötü olabileceğini sakın aklından çıkarma. Allah yardımcın olsun , hallolur bir şekilde ,
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.