Şimdi Ara

Biri bana Iphoe 4 almamam için bir şeyler söylesin? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Media markt'a samsung'ta electro world tekno sa derken Iphoe 4 beyaz 16 gb 1899 lirya 5 taksitle media markt'taki kampanya dan faydalanarak aldm arkadaşlr.... Ben burada br çok kişinin eleştireceğini bile bile bunu yazıyorum fakat yarım saatte telefonu yarrım saatte de Itunes'u çözdüm ve su an da yaklaşık 6 saattir devamlı elimde bir sürü frree aplications yükledim sürekli nette gezindim müzik dinledim ve haaala %40 şarjı var... Smdilik cok memnunum pişman olucağımı ya da keşke dyecğmi sanmıyorum... Gerçekten en ince ayrıntısına kadar bahsetiğim 3 telefonu inceldim hatta kendmi samsung almaya şartlandırdım zorldım dahi fakat olmadı, inanın 3 telefonuda elinize aldğınıda menüler arası geçişler yaptığnzda hiç biri o Apple zariflğini o İOS akıcılığını ve hızını size sunmuyor(şahsi kanaatimdir kimse üstüne alınmasın ) ... Hiçbir apple 'ın İOS un kaltesi kadar gzel değil... Tüm içtenliğğim ve tarafsızlığmla söylüyrum bunu..! Müzik kalitesi, dokunmatiği akıcılığı işletim sistem hızı vs. olarak internette ki hız konusunu bilemem ama kalite görünürlük dizayn çözünürlük uygulama zenginliği ve güvenililirlik açısında bence apple bu işi götürüyor... Herkese tekrar tekrar yorumları için çok çok teşkkr ederim . Samsung galaxy s2 ciler Apple'cılar HTC'ciler kimseye kızmaya hakaret etmeye aşağılamaya gerek yok unutmayın hepimiz birer insanız ve bunlar kişisel zevklerdr tamamen asla ve asla o makineler için kimseyi kırmaya değmez :) :) herkese ck teşekkür ediorum :) Umarım herkes gönlünce eğlenir telefonunda ve dilediği gibi kullanabilir :) Cokcok cok sağolun tekrrdan :)

• hocam en doğru tercihi yaptın,apple-iphone-ipad kısmına bekliyoruz,aklına takılan birşey olursa cihazla ilgili bana pm atabilirsin,elimden geldiğince cevaplayacağım. cihazınız hayırlı olsun

başlangıç olarak şu linki incelemekte fayda var:http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/tm.htm
  • Iphone 5 çıkacak o yüzden.
  • Su steyi nimazaree.com ac o telefonla sonra cope atabilirsin
  • Gözün aydın kardeşim..

Şuan sadece alman gereken tek aksesuar kulak tıkayıcı olacaktır. Çünkü burada direk iphone düşmanları "fanboy" demeye başlayacaktır.

En güzel seçimi yaptın apple forumunu takip et orada binlerce başlık var yararlı olacağına inandığım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Su steyi nimazaree.com ac o telefonla sonra cope atabilirsin

N8 ile açılabiliyor:)
  • 1900 liraya ip4 hiç mantıklı gelmiyor hele hele ip5 arifesinde.2 3 ay sonra 1000 küsür liraya düşer ikinci eli.o kadar para verip telefon alacaktınız ip5 i bekleseydiniz keşke... hayırlı olsun ne diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmis olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

1900 liraya ip4 hiç mantıklı gelmiyor hele hele ip5 arifesinde.2 3 ay sonra 1000 küsür liraya düşer ikinci eli.o kadar para verip telefon alacaktınız ip5 i bekleseydiniz keşke... hayırlı olsun ne diyelim

Aynen Iphone 5 beklerdim yerinde olaydım ama geçmiş olsun
  • Eğer seçeneklerin içinde SGS2 varsa senin kesinlikle ondan alman lazım, alman için kaç kere en iyi telefon seçilmesi gerekiyorki? Biraz daha beklerim diyorsan, iPhone 5 i bekle, ama şimdi alcaksan SGS2 al. SGS2 anca iphone 5 ile geçilebilecek bir rakip gibi duruyor, ve bence en iyisi. Eğer bekleyebilirim diyorsan bekle ip5 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Eğer seçeneklerin içinde SGS2 varsa senin kesinlikle ondan alman lazım, alman için kaç kere en iyi telefon seçilmesi gerekiyorki? Biraz daha beklerim diyorsan, iPhone 5 i bekle, ama şimdi alcaksan SGS2 al. SGS2 anca iphone 5 ile geçilebilecek bir rakip gibi duruyor, ve bence en iyisi. Eğer bekleyebilirim diyorsan bekle ip5 al.

Adam i4 aldı bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 15 Ağustos 2011; 17:40:57 >
  • Etrafimda 2 tane iphone kullanan adam var hepsi gosteris icin kullaniyor apple koseye sikisti sirf itunes nefret etmek icin yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Etrafimda 2 tane iphone kullanan adam var hepsi gosteris icin kullaniyor apple koseye sikisti sirf itunes nefret etmek icin yeter

İtunes kullanmadan yine apple düşimanları gelmiş.
  • Arkadaşlr tekrr tşekkrler su anda herhangi bir sorunum yok ve gayet her şey yolunda ITunes da kimse büyütmesin cok basit ve kolay bir program yahu büyütmeye ggerek yok cok memnunum anlycağnz :) Belki bir gün Sgs2 veya başka bir samsung alır ve sizlerle yine samung forumlarında görüşürz :) Dediğim giibi her şey ylunda v gayet memnunum sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

Etrafimda 2 tane iphone kullanan adam var hepsi gosteris icin kullaniyor apple koseye sikisti sirf itunes nefret etmek icin yeter

Düşmanlıkla ne ilgisi var. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Apple markasında akrabaların çalısıyor galiba. Ben 2 yıldır HTC kullanırım ama samsungda öneririm htc'de öneririm. Ama ip4 bu fyiatları hakeden bir telefon değil. Sen ne anlatırsan anlat. Akıllı telefon diye alacaksın ama apple'ın aklına uyaacaksın sizin gibilere acıyorum bile demeyeceğim Allah kurtarsın.

Çirkin yakıştırmandan dolayı diyecek söz bulamıyorum.İPhone 4 fiyatlarını sadece türkiyedeki gibi sanan arkadaşları tebrik ediyorum üstün bilginliğinden dolayı.

Ben evde bütün teknoloji cihazlarımı apple olarak almaya başladım ve gayette yerinde tercih oldu benim için. Sen bana acıyormuşsun sana acıyan kaç milyon iphone kullanıcısı var hiç düşündün mü ?

Birde seviyesiz cümlelerine ALLAH'u teala'nın adını kullanma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düşmanlıkla ne ilgisi var. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Apple markasında akrabaların çalısıyor galiba. Ben 2 yıldır HTC kullanırım ama samsungda öneririm htc'de öneririm. Ama ip4 bu fyiatları hakeden bir telefon değil. Sen ne anlatırsan anlat. Akıllı telefon diye alacaksın ama apple'ın aklına uyaacaksın sizin gibilere acıyorum bile demeyeceğim Allah kurtarsın.

Çirkin yakıştırmandan dolayı diyecek söz bulamıyorum.İPhone 4 fiyatlarını sadece türkiyedeki gibi sanan arkadaşları tebrik ediyorum üstün bilginliğinden dolayı.

Ben evde bütün teknoloji cihazlarımı apple olarak almaya başladım ve gayette yerinde tercih oldu benim için. Sen bana acıyormuşsun sana acıyan kaç milyon iphone kullanıcısı var hiç düşündün mü ?

Birde seviyesiz cümlelerine ALLAH'u teala'nın adını kullanma.

Apple ürünlerini bana anlatma sana yazarken imac 24 i7 den yazıyorum yanımda da 9 grafiker var kimisi g4te kimisi g5'te kimiside imac'lerde. Ama sor bakalım evinde apple ürünü kullanan varmı?
    Özele gel msn'imi al camera açalımda gör. Türkiye bilinçsiz tüketicilerle dolu. Ben ne insanlar biliyorum. Maaşı 800tl ama alavere dalavereyle taksitle 2500tl verip iphone alıyor. Bu amerikan ürünü sevdası nedir anlamıyorum. Birde hiç anlamadığım hava atma duygusu. Muhabbet bu. İp4 mü alırım koyarım masaya yeter. Tuvalet kağıdına elma logosu koysak 1000 liradan satarız muhabbetide ayrı.

G5 dediğimiz cihaz 8000tl. Kardesim os x hastasımısın. Kur 2000tl'lik makine. İçinde hem w7 olsun hemde os x olsun. Yav burada önerilirken fiyat performansa bakılır. Suan Türkiye'de yaşıyorsak bizdeki fiyatlarla karsılastırma yaparız.

Kardesim sen ne anlarsan anla ne alırsan al. İp4 ne sensation'nun rakibi nede SGS2 nin rakibi. TR'de bulunan cihazlar içinde sıralamaya koysak 5. sıradan gelir. Aç karnına sinirleri bozmada birsin yav...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 16 Ağustos 2011; 13:36:11 >

• imba dokunmatik
  • Tamam arkadaşlar adam ip4 ünü aldı konu bitti...

Herkes Baksın Dalgasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

Hocam eğer müzik dinlemek çok önemliyse kesinlikle sgs2 alıcaksın dünyanın en iyi ses çipi wolfson çip sgs2 wave2 de falan bulunuyor

diğer özellikleriylede en iyisi bu

Diger ozellikleri derken, cozunurluktenmi, isinma problemlerindenmi, 1ghz lik islemciyi 1.2 diye kakalamalarimindanmı bahsediyorsun ben pek bir sey anlamadim. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Sensation muzik konusunda yetersiz olabilir ama geri kalan tum ozellikleryle ondedir.

kim fanboyluk yapıyo burada? çözünürlüğü yüksekse sgs2 de super amoled + var. işlemcide öyle kakalama olayı yok ki istersen overclock yapabilirsin.

önde olduğu konuları söylesene

bu arada exynos işlemci mimari olarak en üst işlemcidir. donanımhaberin karşılaştırma videosu vardı optimus x2 vs sensation vs sgs2

sgs2 görüpte sensationda göremediğin ayrıntıları söylermisin? Gerek işlemlerde gerek uygulamalarda gerekse wep'te tabiki sgs2 üstün.Bir kere ekran çözünürlüğünde aynı sınıfta bile değiller. Birisi sgs2 384.000 pixelle uğrasırken diğeri sensation 518.400 pixelle boğuşuyor bırakında sgs2 çok çok azda olsa üstün olsun.

Önde olduğu konularmı,

1) Ekran çözünürlüğü 540*960
    2) Sense arayüzü ki tartışmasız 10 numara bir sistem. Daha ben beğenmeyeni yada hayran kalmayanı görmedim
    3) En önemli üstünlüklerinde birisi malzeme ve tasarımı.

Şunu açıkça söylim. SGS2nin imrendiğim kısmı sadece ve sadce dahili hafızasıdır. Onun dısında ben kimseye telefon önermem. Bana sorarlar sensationmu sgs2 mi söylediğim tek sey. Gidin ikisinide elinize alın kararınızı siz verin. Şirketten bunu yapan 3 kisi gidip sensation aldılar. Söyledikleri sey ne biliyormusun "o kazma kocaman ve plastik ten yapılmıs güven vermeyen telefon". Baska söze gerek varmı bilmiyorum ama bence yok.

Bende SGS 2 alma sebeplerimi sayayım;
    1) 16GB dahili hafıza
    2) SAMOLED+ ekran(Bu kadar canlı ekran görmedim ben)
    3)Gerçek A9 tabanlı çift çekirdek işlemci(Sensationda A8 var eski bir işlemci dolayısı ile %20 daha yavaş olduğu biliniyor)
    4)Çok daha akıcı bir internet deneyimi(Donanım haber incelemesinde gördük hangisi daha iyi)
    5)Daha güzel fotoğraf ve video çeken kamera
    6)Usb OTG
    7)HDMI
    8)Sorunsuz ve takılmayan bir arayüz
    9)1GB Ram(ileride lazım olacak bu)
    10)Dünyanın en iyi ses çiplerinden birini üzerinde taşıyor,dolayısı ile sesi en kaliteli telefonlardan biri
    11)Dünyanın en ince tasarımı
    12)Telefona yüklü yüksek bitrateli telefonlarda donmadan akıcı bir şekilde film oynatması
    13)Ve güçlü GPU'su.

Yukarıda saydığım bazı özellikler,gelecekte daha çok yardımcı olacaktır.1 GB ram vb.4

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/videolari/Samsung-Galaxy-S2-HTC-Sensation-ve-LG-Optimus-2x-karsi-karsiya.htm

Performans konusunda SGS2 farkını zaten koyuyor.Videoyu izleyince anlayacaksınız

Gelelim iPhone 4 almamak için nedenlere;
    Bluetooth ile dosya gönderemiyorsun
    Kamerası rakiplerine göre zayıf yada abartılmış renklere sahip
    İnternet performansı SGS2 veya Sensation'a göre zayıf
    Yakında iPhone 5 çıkacak(Büyük ihtimalle)
    Her şey kısıtlı neredeyse,müzik atmak için iTunes denen bi programla uğraşmak zorundasın.(Arkadaşının evine gittiğine ve iPhone'u arkadaşının pc'sinde kullanmak zorunda kaldığında o bilgisayarada iTunes kurman gerekli)
    Anten problemi var(Steve jobs çıkıp gösterdi gerçi telefonun nasıl tutulacağını )
    Dahili bellek ile yetinmek zorundasın,hafıza kartı takma imkanın yok
    Ayrıca ekranı internet deneyimi için ufak kalıyor(Kişiden kişiye değişir gerçi)

Bende SGS 2 alma sebeplerimi sayayım;
    1) 16GB dahili hafıza
    2) SAMOLED+ ekran(Bu kadar canlı ekran görmedim ben)
    3)Gerçek A9 tabanlı çift çekirdek işlemci(Sensationda A8 var eski bir işlemci dolayısı ile %20 daha yavaş olduğu biliniyor)
    4)Çok daha akıcı bir internet deneyimi(Donanım haber incelemesinde gördük hangisi daha iyi)
    5)Daha güzel fotoğraf ve video çeken kamera
    6)Usb OTG
    7)HDMI
    8)Sorunsuz ve takılmayan bir arayüz
    9)1GB Ram(ileride lazım olacak bu)
    10)Dünyanın en iyi ses çiplerinden birini üzerinde taşıyor,dolayısı ile sesi en kaliteli telefonlardan biri
    11)Dünyanın en ince tasarımı
    12)Telefona yüklü yüksek bitrateli telefonlarda donmadan akıcı bir şekilde film oynatması
    13)Ve güçlü GPU'su.

Yukarıda saydığım bazı özellikler,gelecekte daha çok yardımcı olacaktır.1 GB ram vb.4

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/videolari/Samsung-Galaxy-S2-HTC-Sensation-ve-LG-Optimus-2x-karsi-karsiya.htm

Performans konusunda SGS2 farkını zaten koyuyor.Videoyu izleyince anlayacaksınız

Gelelim iPhone 4 almamak için nedenlere;
    Bluetooth ile dosya gönderemiyorsun
    Kamerası rakiplerine göre zayıf yada abartılmış renklere sahip
    İnternet performansı SGS2 veya Sensation'a göre zayıf
    Yakında iPhone 5 çıkacak(Büyük ihtimalle)
    Her şey kısıtlı neredeyse,müzik atmak için iTunes denen bi programla uğraşmak zorundasın.(Arkadaşının evine gittiğine ve iPhone'u arkadaşının pc'sinde kullanmak zorunda kaldığında o bilgisayarada iTunes kurman gerekli)
    Anten problemi var(Steve jobs çıkıp gösterdi gerçi telefonun nasıl tutulacağını )
    Dahili bellek ile yetinmek zorundasın,hafıza kartı takma imkanın yok
    Ayrıca ekranı internet deneyimi için ufak kalıyor(Kişiden kişiye değişir gerçi)

Konu bitmiş ama söylemek istediğim bir kaç şey var,SGS2 alma sebeplerini sayan arkadaşa;
    1)16 gb dahili hafızanın sadece bir bölümüne uygulama yüklenebiliyor geri kalan bölüm sd card gibi
    2)Ekran konusunda haklısın ama iphonenun ekranı gerçekten daha iyi
    7)HDMI cihazda yok onun yerine Microsu var.
    İphone 4 için yaptığın değerlendirme çok yanlış insanları yanlış yönlendirme;
    1)Bluetooth olayını halledebilirsin
    2)Kamerası gayet yeterli bence güzel bile
    3)İnternet performansı oldukça iyi ama sgs2 tabiki ondan daha iyi
    4)İphone 5'in çıkışı ve Türkiye'ye gelişi 2012'yi bulacaktır alınabilir yani
    5)İtunes kullandığım en güzel program (ipad kullanıyorum) kullanımı çok kolay ve rahat,merak ettiğim arkadaşının evine gidip iphone'unu neden hemen PC'ye bağlamalısın?Bağlaman gerekse bile indirirsin olur biter.
    Hafta sonu SGS2 alıcam ama iphone kötü bir cihaz değil 1 yıl önce çıksa bile sgs2'ye göre artıları var.Buraya gelip fanboyluk yapmanın anlamı yok tabiki SGS2 daha iyi ancak iphone'da ondan aşağı sayılmaz

• son çıkan iphone fiyatı 3 haneli olana kadar hateboy um
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.