F30 SES SİSTEM PROBLEMİ
Merhaba; aracım baz paket f30; aracımda ön kapılar için blam101nc komponant ve arkalar için 100ns blam koaksiyel mevcut. Koltukaltları forx xq800bmw baslarla değişti. Android teyp mevcut; forx 6 kanal çeviriciden sonra da ön arka kapılar ab class eski bir amfiye (kapı ile basslar sağ sol şeklinde paralel) ön arka hpf modunda; koltukaltları da mobass ın d class 225.4 diye bir amfisine gidiyor. (Lpf modunda). Şöyle bir sorunum var çeviriciden sub anahtarını seperated e alırsam koltukaltları derin frekansa inmiyor asla; bildiğimiz mid bass gibi tüm sesleri çalıyor amfi lpf modunda olmasına rağmen. Çeviricideki sub anahtarını Summed yaparsam ses muazzam oluyor basslar neredeyse en alt frekanslara iniyor şiddeti de süper ancak bu sefer sesi çevirici dağıttığı için ön kapılar stereo yerine mono çalmaya başlıyor… Bildiğim kadarıyla koltukaltlarını ayrı şekilde amfi ya da çeviriciye götüremiyoruz( ya da ustalar üşeniyor kime sorsam olmaz dedi; olur yaparım diyen de DSP ve kaliteli marka hoparlörler amfiler önerip 100k fiyat çekti :) eldekiler çöp olacak … neyse hem derin bassları koltukaltına çaldırıp hem de kapıların stereo çalmasını nasıl sağlayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler…

75 INCH TV TAVSİYESİ
Merhaba bütçe max 45Bin TL olacak şekilde, ara ara PS5 oynadığım genelde internet tabanlı yayınlar izleyeceğim ( karasal uydu yayını izlemiyoruz ) bir tv tavsiyenize ihtiyacım var. Bu noktada 60Hz yenileme hızı bana yeterli olacak mı yoksa en az 120 hz cihazlara mı bakmalıyım ? (PS 5 performansı için ) Onvo fiyat olarak diğer markaların 55 inc fiyatlarına 85 inc ürünler satıyor hem de QLED olduğunu idda ediyor. Bu bağlamda ONVO bir tercih olabilir mi ? Yoksa nispeten daha kaliteli olduğu bilinen TCL marka bir 65 ya da 75 inc tv mi tercih edilmeli ? Tavsiyelerinizde model numaraları da paylaşırsanız çok makbule geçer.
Teşekkürler.
Lg Sl9y - jvc 55inch tv ARC bağlantı sorunu
Merhabalar, jvc dolby digital destekli televizyonuma LG SL9Y soundbarını HDMİ ARC’leri taktığımda soundbardan arc yi seçmeme rağmen ses alamıyorum..? Optik kablo ile kullanıyorum ama onda da televizyonun sesini kontrol ettirmiyor yani CAC optik kabloyu desteklemiyor, arc ile bağlanmam için farklı bi HDMİ kablo mu seçmeliyim çözemedim bu konuyu. Bağlantı oluyor soundbarı , tv kumandası ile kullanabiliyorum ama ses alamıyorum. Optik kablo ile hdmi ses kalitesi cok farklı mıdır böyle de kullanılır eyvallah ama neden olmadığını bir türlü çözemedim çıldırmak üzereyim...
Güncelleme sorunu
|
iPhone 6 Arka Kamera ses sorunu
|
2.El Ps3 Fiyatları
|
LG G3 32GB LOLYPOP 5.0
|
LG G3 kilitli ekran hava animasyonu
|
HTC one E8 - LG G3
|
3 alternatif ve max 1500 tl fikirler...
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 442
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0