Şimdi Ara

Biri bana Iphoe 4 almamam için bir şeyler söylesin? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Hocam eğer müzik dinlemek çok önemliyse kesinlikle sgs2 alıcaksın dünyanın en iyi ses çipi wolfson çip sgs2 wave2 de falan bulunuyor

diğer özellikleriylede en iyisi bu

Diger ozellikleri derken, cozunurluktenmi, isinma problemlerindenmi, 1ghz lik islemciyi 1.2 diye kakalamalarimindanmı bahsediyorsun ben pek bir sey anlamadim. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Sensation muzik konusunda yetersiz olabilir ama geri kalan tum ozellikleryle ondedir.

kim fanboyluk yapıyo burada? çözünürlüğü yüksekse sgs2 de super amoled + var. işlemcide öyle kakalama olayı yok ki istersen overclock yapabilirsin.

önde olduğu konuları söylesene

bu arada exynos işlemci mimari olarak en üst işlemcidir. donanımhaberin karşılaştırma videosu vardı optimus x2 vs sensation vs sgs2

sgs2 görüpte sensationda göremediğin ayrıntıları söylermisin? Gerek işlemlerde gerek uygulamalarda gerekse wep'te tabiki sgs2 üstün.Bir kere ekran çözünürlüğünde aynı sınıfta bile değiller. Birisi sgs2 384.000 pixelle uğrasırken diğeri sensation 518.400 pixelle boğuşuyor bırakında sgs2 çok çok azda olsa üstün olsun.

Önde olduğu konularmı,

1) Ekran çözünürlüğü 540*960
    2) Sense arayüzü ki tartışmasız 10 numara bir sistem. Daha ben beğenmeyeni yada hayran kalmayanı görmedim
    3) En önemli üstünlüklerinde birisi malzeme ve tasarımı.

Şunu açıkça söylim. SGS2nin imrendiğim kısmı sadece ve sadce dahili hafızasıdır. Onun dısında ben kimseye telefon önermem. Bana sorarlar sensationmu sgs2 mi söylediğim tek sey. Gidin ikisinide elinize alın kararınızı siz verin. Şirketten bunu yapan 3 kisi gidip sensation aldılar. Söyledikleri sey ne biliyormusun "o kazma kocaman ve plastik ten yapılmıs güven vermeyen telefon". Baska söze gerek varmı bilmiyorum ama bence yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 12 Ağustos 2011; 10:58:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam eğer müzik dinlemek çok önemliyse kesinlikle sgs2 alıcaksın dünyanın en iyi ses çipi wolfson çip sgs2 wave2 de falan bulunuyor

Diger ozellikleri derken, cozunurluktenmi, isinma problemlerindenmi, 1ghz lik islemciyi 1.2 diye kakalamalarimindanmı bahsediyorsun ben pek bir sey anlamadim. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Sensation muzik konusunda yetersiz olabilir ama geri kalan tum ozellikleryle ondedir.

kim fanboyluk yapıyo burada? çözünürlüğü yüksekse sgs2 de super amoled + var. işlemcide öyle kakalama olayı yok ki istersen overclock yapabilirsin.

bu arada exynos işlemci mimari olarak en üst işlemcidir. donanımhaberin karşılaştırma videosu vardı optimus x2 vs sensation vs sgs2

sgs2 görüpte sensationda göremediğin ayrıntıları söylermisin? Gerek işlemlerde gerek uygulamalarda gerekse wep'te tabiki sgs2 üstün.Bir kere ekran çözünürlüğünde aynı sınıfta bile değiller. Birisi sgs2 384.000 pixelle uğrasırken diğeri sensation 518.400 pixelle boğuşuyor bırakında sgs2 çok çok azda olsa üstün olsun.

Önde olduğu konularmı,

2) Sense arayüzü ki tartışmasız 10 numara bir sistem. Daha ben beğenmeyeni yada hayran kalmayanı görmedim

Şunu açıkça söylim. SGS2nin imrendiğim kısmı sadece ve sadce dahili hafızasıdır. Onun dısında ben kimseye telefon önermem. Bana sorarlar sensationmu sgs2 mi söylediğim tek sey. Gidin ikisinide elinize alın kararınızı siz verin. Şirketten bunu yapan 3 kisi gidip sensation aldılar. Söyledikleri sey ne biliyormusun "o kazma kocaman ve plastik ten yapılmıs güven vermeyen telefon". Baska söze gerek varmı bilmiyorum ama bence yok.

3 konuda haklısın dostum. ekran çözünürlüğü az. sense htc yi büyüten bir sistem gerçekten süper. malzemesi sgs2 nin kötü değil hatta arka kapağı çok esnek diye haberleri çıkmıştı ama sensation daha kaliteli bir telefon havası veriyor.

fakat bunlar sgs2 nin sensation dan düşük olduğunu göstermez ki. sgs2 gerçekten performans olarak çok süper. sgs2 de uygulamaya tıklamanla açılman bir olur. internet deneyimi çok süper..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Önde olduğu konularmı,

3 konuda haklısın dostum. ekran çözünürlüğü az. sense htc yi büyüten bir sistem gerçekten süper. malzemesi sgs2 nin kötü değil hatta arka kapağı çok esnek diye haberleri çıkmıştı ama sensation daha kaliteli bir telefon havası veriyor.

fakat bunlar sgs2 nin sensation dan düşük olduğunu göstermez ki. sgs2 gerçekten performans olarak çok süper. sgs2 de uygulamaya tıklamanla açılman bir olur. internet deneyimi çok süper..

Ve ben son olarak şunu belirteyim yanlıs anlasılmada olmasın konuda fazla uzamasın. Ben yukarıda bana ait sgs2 ye kötüleme amaçlı bir kelime sarfetmedim dikkat edersen. Bilgi islemde olduğumuz için 250 kisilik sirket genede bize danısırlar. İyi bir telefon istediklerinde önerdiğimiz 2 marka ve 3-4 telefon vardır. Bunlar sgs, sgs2, dhd, sensation. Ama hani biri kalkıp sgs2 sensationu tokatlar sensation dandik vs. haksız yorumlarda bulunursa o zaman kendimi mecbur hissediyorum. Yoksa sgs2yi al wepte gezin. inanın daha sonra ne netbooka nede pcnize bakarsınız :D Herkese iyi forumlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Önde olduğu konularmı,

Ve ben son olarak şunu belirteyim yanlıs anlasılmada olmasın konuda fazla uzamasın. Ben yukarıda bana ait sgs2 ye kötüleme amaçlı bir kelime sarfetmedim dikkat edersen. Bilgi islemde olduğumuz için 250 kisilik sirket genede bize danısırlar. İyi bir telefon istediklerinde önerdiğimiz 2 marka ve 3-4 telefon vardır. Bunlar sgs, sgs2, dhd, sensation. Ama hani biri kalkıp sgs2 sensationu tokatlar sensation dandik vs. haksız yorumlarda bulunursa o zaman kendimi mecbur hissediyorum. Yoksa sgs2yi al wepte gezin. inanın daha sonra ne netbooka nede pcnize bakarsınız :D Herkese iyi forumlar...

haklısın hocam konuyu uzatmanın anlamı yok ben sensation dandik demedim ama sgs2 daha iyi dedim . iyi forumlar

• iphone4 alma çünkü, kendini almamaya şartlamışsın bahane arıyorsun. Alırsan pişman olacaksın, üzülmeni istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

iphone4 alma çünkü, kendini almamaya şartlamışsın bahane arıyorsun. Alırsan pişman olacaksın, üzülmeni istemem.

ya pişman olmaz belki ama başka telefon alsa daha iyi olur..
  • biraz daha bekle 5 cıkmazsa alirsin
  • Herkese yorumları için teşekkürler... Sg s 2 su an bir adım öne geçti fakat dediğim giib kaba ve kalitesiz duruşu halla beni şüpheye düşrüüyor... Iphone'dan bahseden olmamış sadece hava için olduğunu söyleyenler falan olmuş fakat İpod gibi bir + sı var bunu da göz ardı etmemek gerekir diye düşünüyorum. BUgun yarın ve pazargünleri tüm teknomarketlerde test edebildğim kadar test edip pazar günü birini almayı düüşünüyorum... Gözüm kulağım bu konu başlığında... Lütfen yardımlarınız esirgemeyin :) Hadi biraz da Iphone'dan bahsedelim dostlar ? Yeterince Sensation ve Sgs2 konşlmş zaten :) Sensation eğer müzik konsnda beni karşılasa 1 dakika dahi düşünmeyeceğğim... ama işte..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkagul

Herkese yorumları için teşekkürler... Sg s 2 su an bir adım öne geçti fakat dediğim giib kaba ve kalitesiz duruşu halla beni şüpheye düşrüüyor... Iphone'dan bahseden olmamış sadece hava için olduğunu söyleyenler falan olmuş fakat İpod gibi bir + sı var bunu da göz ardı etmemek gerekir diye düşünüyorum. BUgun yarın ve pazargünleri tüm teknomarketlerde test edebildğim kadar test edip pazar günü birini almayı düüşünüyorum... Gözüm kulağım bu konu başlığında... Lütfen yardımlarınız esirgemeyin :) Hadi biraz da Iphone'dan bahsedelim dostlar ? Yeterince Sensation ve Sgs2 konşlmş zaten :) Sensation eğer müzik konsnda beni karşılasa 1 dakika dahi düşünmeyeceğğim... ama işte..!

sgs2 tamam kalitesiz duruyoda kaba deme bari en ince akıllı telefon olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: berkagul

Herkese yorumları için teşekkürler... Sg s 2 su an bir adım öne geçti fakat dediğim giib kaba ve kalitesiz duruşu halla beni şüpheye düşrüüyor... Iphone'dan bahseden olmamış sadece hava için olduğunu söyleyenler falan olmuş fakat İpod gibi bir + sı var bunu da göz ardı etmemek gerekir diye düşünüyorum. BUgun yarın ve pazargünleri tüm teknomarketlerde test edebildğim kadar test edip pazar günü birini almayı düüşünüyorum... Gözüm kulağım bu konu başlığında... Lütfen yardımlarınız esirgemeyin :) Hadi biraz da Iphone'dan bahsedelim dostlar ? Yeterince Sensation ve Sgs2 konşlmş zaten :) Sensation eğer müzik konsnda beni karşılasa 1 dakika dahi düşünmeyeceğğim... ama işte..!

Sensation senin isteklerini karsılaması garantililer için güncellemesinin gelmesi gerekir. Onun dısında istediğin cihazı getir hertürlü teste sokarım hemde isteyen herkesle. Sadece cihaza root yetkisi vermek gerekir. Ondan sonra iş 2 app yüklemeye kalır. Bunları yaptıktan sonra istersen 500tl lik kulaklık getir gene banamısın demez. Yetisemezde zaten. Ama önemli olan orjinal haliyle yapabilmesi. Kimse bu tür seylerle uğrasmaz.

İphone kimse konusmamıs konusmazda. Neyini konusacak?

• neden mi istiyorsun al sana neden:
    iphone4'e vereceğin para ile 2 tane hatta kasarsan 4 tane smartphone almak gibi bir şansın var. şimdi diyeceksin ki htc sensation ve galaxy s2 çok mu ucuz. evet haklısın onların fiyatı da çok pahalı. gereksiz derecede pahalı hemde. iphone yada diğerlerini alıp ne yapacaksın ki? sadece oyun mu oynayacaksın? basit uygulamalar ile zaman mı geçireceksin? hiç gerek yok o akdar para vermene eğer öyleyse. daha uygun fiyata işini görebilecek smartphone'lar alabilirsin..
  • Yakında ip5 duyurulacak birde sgs sII gibi bir telefon da var :)
  • bende n8 tavsiye ediyorum hocam. müzikse müzik, fotoğraf ve video ise zaten rakibi yok. oyunda oynarsın internete de girersin. navigasyon dersen hertürlü. bunun dışında yine müzik için fm transmitter var. arabanın teybinin radyosuna müzik sesini verip cd ile felan uğraşmadan kablosuz dinlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

bende n8 tavsiye ediyorum hocam. müzikse müzik, fotoğraf ve video ise zaten rakibi yok. oyunda oynarsın internete de girersin. navigasyon dersen hertürlü. bunun dışında yine müzik için fm transmitter var. arabanın teybinin radyosuna müzik sesini verip cd ile felan uğraşmadan kablosuz dinlersin.

sıkılmadın mı sen millete yalan yanlış bilgi vermekten? müzik ve video da en iyisiymiş :D bu cihazların girdiği internetle n8 in girdiği internet bir mi sence ?

birde bu telefonların arasından n8 öneriyosun ya tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

bende n8 tavsiye ediyorum hocam. müzikse müzik, fotoğraf ve video ise zaten rakibi yok. oyunda oynarsın internete de girersin. navigasyon dersen hertürlü. bunun dışında yine müzik için fm transmitter var. arabanın teybinin radyosuna müzik sesini verip cd ile felan uğraşmadan kablosuz dinlersin.

Ahmet hocam dediklerin var doğrudur. Ama saydıklarının dısında baska birseyde yok sanırım! Ne sistemi sistem ne marketi market. Doğrumudur?
  • O kadar para vermeye gerek yok al bir tane yurt dışından gelme motorola atrix 4g yada lg optimus 2x ya da hiç olmadı lg optimus black.iphoneyle yaptıklarının daha fazlasını androidde yaparsın hem daha büyük ekranla Hem daha ucuza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 12 Ağustos 2011; 18:22:23 >
  • fm transmitter n79 da da var hiçbir işe yaramıyor gereksiz son derece.

Kamerası iyi gözüküyor birşey diyemem.

İnternet tarayıcısı ve oyun konusunda rezilliği dizboyu.

Video hd çekim yapıyor mu ? Öyle büyük lensli telefon çekemiyorsa ayıptır.

Symbian yeter zaten almamak için.

navigasyon ovi map ile sanırım ama bir tom tom ve ya igo nun yanına yaklaşamıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 12 Ağustos 2011; 18:21:11 >
  • iphone 5 cıkana ve pıyasalarda bır muddet yerlesene kadar bekle .İphone 4 fıyatı kesınlıkle dusucektır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: begumay

iphone 5 cıkana ve pıyasalarda bır muddet yerlesene kadar bekle .İphone 4 fıyatı kesınlıkle dusucektır.

en fazla 100 bilemedin 150 tl fazla düşmez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.