Şimdi Ara

Biri bana Iphoe 4 almamam için bir şeyler söylesin?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 aylık bir e 71 kulanımından sonra şu önümzdeki bir kaç gün içerisinde telefon almayı planlıyorum ve su an için 3 seçenek arasında gidip geliyorum... Bu konuda sizlerden yardım isteyeceğim, umarım böyle bir konu daha önce açılmamıştır.

1- HTC Sensation= Şık güzel ve muhteşem özelliklere sahip fakat 1600 tl ve üzeri fiyatlarla piyasada e insanında daha önce kullanmadığı görmediği test edemediği bir telefona bu parayı vermek istememesi doğal...
    2-SAMSSUNG galaxy sII = çok hafif cok hızlı şık fakat cok kaba ve büyük gözüküyor. fiyatı heemen hemen HTC ile aynı yani yüksek ... İnsanın o klasik onu alcağına 100 lira daha koy Iphone 4 al diye düşünesi geliyor mecburen. Ve evet farkındayım Iphone 4 bu telefonlardan yavaş ve belkide kağıt üstünde daha kötü ... Fakat o basit İOs4 sistemi beni öylesine Iphone 'a çekiyorki anlatamam
    3-Iphone 4= geldik son ve en cok ağır basan cihaza(telefon demeye dilim varmıyor...) Ben bir teelefonda kamera vs. den önce müziğe önem veririm, ve telefonmdan cok fazla müzik dinliyorum. Kocaman bir senhiser kulaklğım var hatta , e bu kulaklığın hakkınıda verebilecek derecede kaliteli bir ses sunması gerekiyor telefonumun bana, bu konuda da en ağır bsan apple ve Ipod... Iphoıne 4 ün diğer özllklerini saymama geerek yok sanrıım, bir çok arkadşım HTC ve samsung kullanıyor ve hepsinin şikayet ettiği noktalar var fakat bir çok arkadaşımdda Iphone 3gs ve 4 kullanıyorlar ... İnanır mısınız bir gün duymadım su yönünden memnun değilm keşke söyle olsaydı ooff ya hep su hatayı veriyor dediklerini...? Evet arkadaşlar simdi bu 3 model arasnda kredi kartına güvenip e71 ini 25o tl ye sataraktan bu hafta sonu bu 3 telefondan birni alacak biri yazıyor bu yazıları ... %40 Iphone 'a gidiyorum ve gitgide bu oran artıyor, simdi birileri çıkıp bana bir şeyler anlatsın ki 1800 liraya gönül rahatlığıyla kıyayım, ya da birileri çıkıp bnaa birşyler söylesin ki ben Iphone 'dan soğuyayım :D İşimiz zor kolay gelsin... sİmdiden ilgilenen herkese cok teşekkürler :)

• 1.5 ay sonra yenisi duyurulacak ve değeri düşecek, modası geçecek bir cihaz almamanı öneririm. Ayrıca 3.5 inç gibi sizi rahat web tarayıcısı deneyimi ve film izleme eğlencesinden mahrum bırakacak kadar küçük bir ekranı var.
  • Sensation'da arayüz sorunları olduğunu ve galaxy 2 de de son güncellemelerden önce aşırı ısınma sorunlarından bahsediliyor... BEnim tek derdim bu iki sorundan ziyade o iki telefonun bana Iphone'un Ipod ukadar kaliteli bir müzik deneyeimi sunup sunmyacakarlı doğrusu...
  • İPhone un modası geçmez 2.el piyasası çok canlıdır 3gs 32 gb olan modeller hala 900 tl'den aşağıya gitmiyor..

Ekran olarak gayet yeterli ama iphone 5 türkiyeye gelmesi aralığı bulur ve uzun süre yaygınlaşması felan sürer bayağı.

İOS 5 Gerçekten çok iyi olacak android'ten alıntılar ve esintiler var ama arayüzü çok şık.

Samsung galaxy s II de iyidir performans ekran ve hız bakımından iyidir kamerasını çok beğenmedim ama güzel görünüyor.

htc sensation ise kasası şık ve farklı bir tarz bana kalırsa,

İPhone derim.

daha 2 yıl yazılım desteği olacak ios 5 ile birlikte.
  • carnodor teşekkür ederekten bir şey sormak istiyorum sana, benim şu an alacağım Iphone 4 içinde hangi İOS olacak ya da sunu sorayım yeni ios 5 ile iphone 4 ümü güncelleme şansım oalcak mı ? teşekkrler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkagul

carnodor teşekkür ederekten bir şey sormak istiyorum sana, benim şu an alacağım Iphone 4 içinde hangi İOS olacak ya da sunu sorayım yeni ios 5 ile iphone 4 ümü güncelleme şansım oalcak mı ? teşekkrler..

tahminimce 4.3.3 olacaktır en kötü şansa 4.2.1 bile olabilir. Eylülde ios 5 çıkacak ve güncelleyebileceksin ayrıca İOS 6 desteği de olacaktır :)
  • İşte aradğım cevap:)) tekrar teşekkürler ... PEki sizce (cok oluyorum farkındaıym ama :D ) iphone 3gs 8gb 'a 1000tl değer mi su an turkcell kampanyasız satıyorda en kötü ihtmalle hpeisndeen cayıp onu alabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boşa para sırf hava için
    sony ericsson un daha güzel modelleri var ıphone ayarında
  • quote:

İşte aradğım cevap:)) tekrar teşekkürler ... PEki sizce (cok oluyorum farkındaıym ama :D ) iphone 3gs 8gb 'a 1000tl değer mi su an turkcell kampanyasız satıyorda en kötü ihtmalle hpeisndeen cayıp onu alabilirim ?

hayır 3gs alma 8 gb çok yetersiz.

Bana kalırsa iphone 4 32 gb alabilirsin temiz bir 2.el ya da 16 sıfır alırsın :)

Ama sakın yurtdışı cihaz olma pasaporta kayıtlı olan vs..

Ve çok dikkat et sim kilit konusuna alacağın zaman sana yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

İşte aradğım cevap:)) tekrar teşekkürler ... PEki sizce (cok oluyorum farkındaıym ama :D ) iphone 3gs 8gb 'a 1000tl değer mi su an turkcell kampanyasız satıyorda en kötü ihtmalle hpeisndeen cayıp onu alabilirim ?

Bana kalırsa iphone 4 32 gb alabilirsin temiz bir 2.el ya da 16 sıfır alırsın :)

ürünü bu hafta soonu teknoloji marketlerden almayı planlıyorum dediğim gibi en büyük adayım ıphone 4 16 gb. fakat bahsettiğiniz durumların teknosa bimeks electro world giib yerlerden alınan cihazlarda da çıkabilme olaslığı var mı ? Ya da amerika'dan birine getirttiğimizde bu tarz sorunları çözebilme şansımız var mı ? eğer bu sorunlar çözülebilirse amerika'dan 700 dolara 1-2 hafta sonra getirtebilirim çünkü ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

ürünü bu hafta soonu teknoloji marketlerden almayı planlıyorum dediğim gibi en büyük adayım ıphone 4 16 gb. fakat bahsettiğiniz durumların teknosa bimeks electro world giib yerlerden alınan cihazlarda da çıkabilme olaslığı var mı ? Ya da amerika'dan birine getirttiğimizde bu tarz sorunları çözebilme şansımız var mı ? eğer bu sorunlar çözülebilirse amerika'dan 700 dolara 1-2 hafta sonra getirtebilirim çünkü ...

türkiyeden alırsan teknosa da 1.800 dü ben baktım geçen belki electro world de uygun olabilir.. Ayrıca türkiyeden alınan, cihazlar genelde sim kilitsiz oluyor olsa da hi açtırabiliyorsun.

yurtdışında abd de unlock iphone satışı var 740 dolara 32 gb alabilirsin bir iphone 4. :)

pasaport kaydını nasıl halledersin bilemem tabii sakın gidip para verip birine yaptırtma tanıdığın birinin pasaportu olsun.

• android al
  • Ben dünyadan bi haber yaşıyorum :D Pasaport kayıt işlemi ne dmeek oluyor ücreti nedir zorunlu mudur nedir ne değildir açıklamya fırsatı olan var mı :S :(
  • quote:

Ben dünyadan bi haber yaşıyorum :D Pasaport kayıt işlemi ne dmeek oluyor ücreti nedir zorunlu mudur nedir ne değildir açıklamya fırsatı olan var mı :S :(

yurtdışından gelen herhangibir iletişim cihazı pasaporta kaydedilmeldir. En az 2 ay içinde yurtdışına çıkan birinin pasaportu şart oluyor.

pasaport ücreti diye birşey yok tek şey 100 tl karşılığı pasaport kaydı yaptıranlar var ama genelde dolandırıcı oluyor o kişiler neyse.
  • Çok büyük yanlış yapıyorsunuz şuan Iphone almakla. O eski ve kaba telefona o kadar para verilmez.
  • HTC kullanıcısı ile i4 kullanıcısını aynı kefeye koymak çok mantıksız olur. Tabii ki i4 kullanıcılarından sikayet bulamazsınız. Çünkü zaten sırf hava için alınan bir cihaz. Neyini şikayet edecekler. Sensation ile i4 en basitinden aynı siklet bile değiller. Aynı kefeye koymak sensation'a haksızlık etmek olur. 2. mevzu ses müzik senin için önemli ise o zaman sensation seni memnun etmeyecektir. Bunuda parantez içinde belirtmek isterim. Ama sense arayüzü tasarımı gücü mükemmel bir cihaz. Beni tek memnun temeyen kısmı müzik deneyimi yetersiz.
  • Hocam eğer müzik dinlemek çok önemliyse kesinlikle sgs2 alıcaksın dünyanın en iyi ses çipi wolfson çip sgs2 wave2 de falan bulunuyor

diğer özellikleriylede en iyisi bu
  • İphone 3gs falan demişsin de.Eğer 3gs alırsan bile sakın ha 8 gb.lık alma.Ben 8 lik touch aldım, yemin ederim dolacak diye 100 tane şarkı attım içine.Çok pişmanım.
  • Xperia Arc al , Ip4 almaman icin nedenin de tasarimi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

Hocam eğer müzik dinlemek çok önemliyse kesinlikle sgs2 alıcaksın dünyanın en iyi ses çipi wolfson çip sgs2 wave2 de falan bulunuyor

diğer özellikleriylede en iyisi bu

Diger ozellikleri derken, cozunurluktenmi, isinma problemlerindenmi, 1ghz lik islemciyi 1.2 diye kakalamalarimindanmı bahsediyorsun ben pek bir sey anlamadim. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Sensation muzik konusunda yetersiz olabilir ama geri kalan tum ozellikleryle ondedir.

kim fanboyluk yapıyo burada? çözünürlüğü yüksekse sgs2 de super amoled + var. işlemcide öyle kakalama olayı yok ki istersen overclock yapabilirsin.

önde olduğu konuları söylesene

bu arada exynos işlemci mimari olarak en üst işlemcidir. donanımhaberin karşılaştırma videosu vardı optimus x2 vs sensation vs sgs2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 12 Ağustos 2011; 10:48:18 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.