Şimdi Ara

Biri bana akıl fikir versin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • traş olurken ben imi kanattım,arkadaşlar da tutturdu yok çok tehlikeli falan filan diye,gözümü korkuttular,bende daha anneme babama bile sölemedim telaşlandırmak istemedim.merak ettim önemli bişe midir diye,google den bi kaç site buldum okudum çok tehlikeli oldunu yazmışlar.ölümcül vaka.Allah kahretsin bi benle koca insan ölürmü daha hayatımın baharındayımne yapmam gerekiyor bide size sorayım dedim.doktora gitmeyede korkuyorm kötü bişe söler diye.Bana bi akıl fikir verin.Ne yapmam gerekiyor.Doktora git demeyin.Bilen birisi varsa sölesin bu sitelerede inanmadım ben.Bi ben kanatmayla olrmu cilt kanseri yaw
    Yardımlarınızı bekliyorum

• Walla ben'lerin karaciğer ile direk olarak bi bağlantısı var diye duymuştum ama inşallah önemli bişi deildir geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Walla ben'lerin karaciğer ile direk olarak bi bağlantısı var diye duymuştum ama inşallah önemli bişi deildir geçmiş olsun.

Ben iyisi doktora gidiyim ilerlemeden.Durum ciddi.waybe alt tarafı bi ben
  • bu saate mi tıraş oldun.
    eğer şuana kadar mesaj atabiliyorsan bir şeyin yoktur.
    Özel buzlar var koy geçer.
  • çenemdeki benin üst kısmı tamamen kesilmişti. hala yaşıyorum
  • 2 gğn önce kanadı ben.Kafam allak pullak yatamıyorum.
  • yaa benler ölümcüldür ondan ayak üstü bisturi ile kesilir atılır hemen hastanede

gırgır bir yana önemli bir yerde damarlarında içinde geliştiği bir şey ise baya ciddi bir sorunun var kanamayı durduramazsın kolay kolay
    ama böle benleri traş olurken kesemezsin genelde(balta ile olmuyorsan)
    hani böle suratında fazladan bir burun vargibi duran bir şese ve derin kestiysen kork
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıl Fikir Lütfen :)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bişey olmaz yaa..arkadaşların seninle kafa bulmuş.. hadi doğru diyelim en kötü ihtimal ölürsün
  • Benler kanatılmaz ve eğer bu tür bir kaza olduysa doktora başvurman çok önemlidir. Bu konuda bilgisi olmayanlar sallamış gene bir şey olmaz diye sen onları dinleme bu ben işi sivilceye benzemez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistiq

bişey olmaz yaa..arkadaşların seninle kafa bulmuş.. hadi doğru diyelim en kötü ihtimal ölürsün

Senide hiç sevmedim.
  • Beyler, Bayanlar...

Ey cemaat-i forum, ben vakasının üzerinden baya bir zaman geçti... Bundan sonrası Allah'a kalmış... El-Fatiha

Haklarınızı helal edior musunuz ?
  • Bişey Olmaz Kardeş ben kaç defa kanattım hala bişey olmadı...

Kedi K*çını Görmüş Yara Sanmış Bakmış Bakmış Düzelmemiş Hesabı..

RAHAT OL....
  • quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

quote:

Orjinalden alıntı: mistiq

bişey olmaz yaa..arkadaşların seninle kafa bulmuş.. hadi doğru diyelim en kötü ihtimal ölürsün

Senide hiç sevmedim.

olaydan iki gün geçmiş, ne diyeyim yani? bu kadar önemsiyo olsaydın giderdin hemen acile

• ben 1-1.5 ay önce ben'imi kopardım(et beni)daha bişey yok ölürsekte ölürüz ya sanki 30 sene önce ölelim ne olacak
  • oscar1234 anlaşılan sen tıraş olurken benini kesmişsin ve kanamış arkadaşlarında tehlikeli filan demişler ki muhtemelen bunu cilt kanserine bağlayarak söylemişler bu konuda biraz bilgim var
    cilt kanserinden şüphe etmen için şunlar olması lazım
    ___ et benin belirli bir çapta ise ve koyu renkli ise,
    ___ söz konusu ben zaman zaman kendi kendine kanıyorsa
    (gördüğün gibi senin başına gelen durumdaki dış müdahale olmaması gerekiyor)
    ___ ağrı yapıyorsa
    bu tür şeyler varsa bile kesin cilt kanserisin diye de bir şey yok bu belirtiler varsa doktora başvurmanız gerekir diyor doktorlar ne olur ne olmaz gibilerinden.
    geçmiş olsun.
    hala için rahat değilse yinede doktora başvur bu belirtiler allah korusun ama erken tanıyı sağlıyor ve tedavisi de basit oluyor benimde ananem olmuştu bir ameliyatla iş bitti 7-8 sene önce. kanser lafını duyup moral bozacak bir şey yok.
  • Aynısı arkadaşa oldu 2 gün sonra helvasını yedik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.