Selamlar arkadaşlar forumları uzun zamandır takip ediyorum çok seviyorum bi kaç fıkra eklemek istedim umarım seversinizz sizlerden de bekliyorum SERVER:Alp NİCK: Kizilshaman
Sevgili güzin abla nette yeni bir erkek arkadaş edindim onu çok seviyorum Oda beni çok seviyormuş seni ailemle tanıştırcam dedi buna çok sevindim beni evlerine davet etti evee gittigimde evinde kimse yoktu bana birazdan gelirler dedi beklerken birer kola içelim dedi bende olur dedim odasına geçtik kolalarımızı içerken uyumaya başladı güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne ? GÜZİN ABLA:kızım annen seni kadir gecesinde doğurmuş
RONALDO TABİKİ.: BİR gün şenol güneş birezilya miili takımı teknik direktörü scolari işle karşılaşmış HOCAM demiş sen bu oyuncuları nasıl seçtinde şampiyon oldunuz çok kolay zekalarına göre seçiyorum bak mesela sana bi örnek vereyim demiş ronaldoyu çagırmış Ronaldoya söyle bakayım oğlum senin annenin ve babanın çocuğu olan ve senin kardeşin olmayan kişi kimdir demiş ronaldo biraz düşünmüş ''tabiki ben oluyorum'' demiş Şenol Güneş çok etkilenmiş türkiyeye döner dönmez ilhan mansızı yanına çağırmışş olum sana bi soru sorucam bilirsen seni bu hafta takıma alıcam demiş annenin ve babanını çocugu olan ama kardeşin olmayan kimdir ??? İlhan işin içinden çıkamamış hakanı bulmuş hakan annenin ve babanın çocugu olan ama kardein 0olmayan kimdir demiş hakan benim tabiki demiş İlhanda hocasına hakan dır hocam demiş Şenol güneş köpürmüş salak herif nasıl hakan olur dogru cevap ronaldo idi :D
MAFYA Mafya babası haraçlarını toplatmak için tetikçi bulur tetikçi sağır ve dilsizdir baba tetikçi yakalansa dahi polise bilgi veremezz diyerek bu tetikçiyi tutmuştur bir gün tetikçiyi odasına çagırtır bide işaret dili bilen tercüman bulmuştur tercümana sordurtur Para nerede ? -benim paradan haberim yok BABA 38 liği koltugunun altından çıkarıp sağır ve dilsizin kafasına dayar ŞİMDİ sor bakalım para nerede ? Tercüman işaretle sorar? para nerede ? - Sağır ve dilsizz hararetle acele acele cevap verir şehrin merkezinde ki parktaki en büyük ağacın kovuğunda Baba: ne söyledi der tercümana TERCÜMAN :Dediki hala ne bahsettiğinizden anlamıyormuş ayrıca o tetiği çekmekte biraz g.t istermiş
BÖYLESİ : bir kadının böylesi ismini verdiği bir köpeği vardı kadın bir gün banyoda iken köpeği dışarı kaçar Kadın acele ile çıplaklıgı görülmesin die boy aynasını söküp önüne tutar ama aceleden sadece boy aynasının çerçevesini aldıgını anlamaz sokak ta çerçeve ile koşarken karşısından gelen ilk adama köpeğini kastederek BÖYLESİNİ gördünüzmü der adam bir kadına bir çerçeveye bakar ''' gördüm ama böyle çerçevelisini görmedim der ''''' :))
SUBHANEKE SURESİ
BİR DÜN OKULA DİN HOCASI GELİR çocukları kaldırarak isimlerini sorar ilk çocuga sorar senin adın ne çocugum fatih der çocuk o zaman oku bakayım fatiha süresini der çocuk ookur oturur yerine ikinci çocuga adın ne yavrum der yeniden kevser hocam der çocuk o zaman oku bakayım kevser suresini der oturur çocuk üçüncü çocuğa adın ne diye sorar tekrar çocuk:''''yasin hocam ama bana kısaca SUBHANEKE derler hocam demiş :)
Karadenizde 4 kişilik bir eğitim uçağı arızalanıp bir mezarlığa düşer
Lazlar 80 tane ceset çıkarmışlar ölü sayısının artmasından korkuyorlarmış
TELEFONDA KONUŞMAK YASAK
Temel bir gün yolculuk yapacakmış ve otobüse binmiş bu sırada telefonu çalmış arayan dursun hostes hemen devreye girmiş ''beyefendi burada telefon ile konuşmak yasak'' TEMEL: ula dursun burada telefon ile konuşmak yasakmış sen konuş ben dinleyerum
İLK HAFTA SIKABİLİR
Temel ayakkabıcıdan bir ayakkabı alır ayakkabıcı ayyakkabı ilk hafta sıkabilir der bunun üzerine temel ayakkabıyı bir hafta giymezz
HASTANE temel bir gün hastane bahçesinde ağlayan bi adam görür ve sorar '' ne oldu hemşerum'' adam: ben kan tahlili yaptıracaktım parmağımı kestiler bu sefer de temel daha kötü ağlamaya başlar adam meraklanıp sorar sen neden ağlıyorsun '' BENDE idrar tahlili yaptıracaktım''
bir akıl hastanesinde iki deli arasında şöyle bir konuşma geçiyor
- züzgeci ne yaptın - çöp tenekesine attım - neden yahu? - her yanı delik deşik olduğu için
BİRİ ADANALI BİRİ KAYSERİLİ İKİ ÇÜFTÇİ KONUŞURLAR
adanalı biraz desteksizz atar Bizim orda sabah biniyoz arabaya akşam oluyo bizz hala çiftliğin öteki ucuna varamıyoruzz KAYSERİLi :bizimde vardı öyle hurda bi arabamız dün satıp yeni modelini aldık
SEVGİLİM BENİ KAÇ KERE ALDATTIN
50. YIL DÖNÜMLERİNİ LOŞ BİR MUM IŞIĞINDA KUTLAMAKTADIRLAR
ERKEK:seviglim beni kaç kere aldattın
KADIN:3 Kere hayatım
1. si klinik kuracaktın ya bankadan kredi alacaktın banka müdürü ile 2. si sen kalp krizi geçirmiştin ameliyatını yapacak doktor ile 3. sü hani sen başkan olmak istiyordun 247 oy eksikti ya.......
temel bir gün hastane bahçesinde ağlayan bi adam görür ve sorar '' ne oldu hemşerum'' adam: ben kan tahlili yaptıracaktım parmağımı kestiler bu sefer de temel daha kötü ağlamaya başlar adam meraklanıp sorar sen neden ağlıyorsun '' BENDE idrar tahlili yaptıracaktım''
güzeldi.teşekkürler.
uçak kazası güzeldi
bu fıkraların çoğu gerçekten kaliteli ama forumda bir sürü tuhaf,saçma fıkra var biri yayınlayınca artık ayıp olmasın diye mi yoksa insanlar sahiden öyle fıkraları sevdikleri için mi bilinmez,herkes takdir ediyo güzel değilse söyleyin arkadaşlar
yahu kendimi kadın tartışma programlarındaki tipler gibi hissettim
quote:
Orjinalden alıntı: SadeceEmrehan
bu fıkraların çoğu gerçekten kaliteli ama forumda bir sürü tuhaf,saçma fıkra var biri yayınlayınca artık ayıp olmasın diye mi yoksa insanlar sahiden öyle fıkraları sevdikleri için mi bilinmez,herkes takdir ediyo güzel değilse söyleyin arkadaşlar
yahu kendimi kadın tartışma programlarındaki tipler gibi hissettim
cüsel cüsel hoşgeldin foruma
çok güzel olmuş elime sağlık
quote:
Sevgili güzin abla nette yeni bir erkek arkadaş edindim onu çok seviyorum Oda beni çok seviyormuş seni ailemle tanıştırcam dedi buna çok sevindim beni evlerine davet etti evee gittigimde evinde kimse yoktu bana birazdan gelirler dedi beklerken birer kola içelim dedi bende olur dedim odasına geçtik kolalarımızı içerken uyumaya başladı güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne ? GÜZİN ABLA:kızım annen seni kadir gecesinde doğurmuş
Adam kolaları karıştırmış galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme