Teğmen
03 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 1)
Gönderileri
edüt
Merhaba beyler iyi akşamlar. Ben şuanda 18 yaşında değilim, fakat babamın imzası ile İş Bankasından bir ek kart çıkartabildim. Farklı bir limiti, numarası olan. Formu doldururken her türlü interaktif hizmetten yararlanmak istiyorum şeklinde doldurmuştum. Bu kart ile ilgili bazı sorularım var.

1) Paypal'a üye olup ordan alış veriş yapabilir miyim.
2) Babamın kartının limiti hayli yüksek bir rakam. fakat sanırım numaraları başka olucak. Herhangi bir durumda bir hacker babamın kartına ulaşabilir mi ?
3) İlk seferde alışveriş yapmak için öncelikle faturada bir kod geliyormuş sanırım 1 ay beklemem gerek yani.. doğru mu o.
Uzun zaman oldu ya, özlemişim bi girdim, almış yürümüş :D
Bu cici köpek daha 3,5 aylık ve erkek çok akıllı ve fırlama. yorumlarınızı bekliyorum. Ağzında tas olan fotoğraf şöyle: Ben oğluma yemek verir vermez bitiriyor. bitirincede tası alıp kaçıyor

Evet arkadaşlar köpeği aldım. Mart başında verceklermiş. Daha çok küçük 1 aylık ^^...
Hala çiflikte... Ama isim düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler!
Ben alman kurdu alıcam. Yani almaya karar verdim... Kafamda ufak soru işaretleri var... Bu köpekle oyun oynamak koşmak falan istiyorum... Evide korumasını istiyorum... Bana uyar mı? Koruması okadar önemli değil ama yabancı gördüğündede havlasın...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Oyuna reset mi attılar?
Napıcam ???
Aslen köpeği Ağustosta 2 aylıkken alıcam genelde Haziran-Temmuz arası doğururlarmıymış çiftleşirlermiymiş neymiş.... Neyse işte... Şu anda kafamda 3 köpek var. Sizce hangisini seçiyim...

Köpekten beklentim günde bir koşu gibi yürüyüş, full oyun... Okuldan 5te geliyorum... o saate kadar bahçemizde bekliyeebilecek..

Bu arada köpek bahçede durcak...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM!
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Bilgisayar
test
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 950
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 44.239 (Bu ay: 254)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.