|
Üzgünüm, doğası gereği cinsel açıdan müstehcen yanıtlar vermemem gerekiyor. Farklı bir şey üretmeyi denememi ister misiniz?
|
Üzgünüm, doğası gereği cinsel açıdan müstehcen yanıtlar vermemem gerekiyor. Farklı bir şey üretmeyi denememi ister misiniz?
|
|
|
Temel bir gün otele gitmiş -Oda varmı var almış odasını -Sabah kalkmış kahvaltısını yapmış inmiş resepsiyona -Hesap istemiş resepsiyonis çıkarmış bir kağıt bir kalem yazmış -Op 200 -Sp 200 -Hp 200 -Toplam 600 -Temel demiş lan ne yaptuk, nedir habu hesap 600 -Resepsiyonis demiş beyfendi Op oda parası 200 -Temel tamam demiş anladık oda parası 200 habu Sp nedir? -Beyfendi sauna parası -Temel demiş ben saunaya girmedim -Beyfendi sabaha kadar yanıyordu girseydiniz demiş. -Temel peki habu Hp nedir -Resepsiyon beyfendi bu da hamam parası -Temel ula ben hamamada gitmedim -Resepsiyon beyfendi sabaha kadar açıktı gitseydiniz demiş -Temel iyi demiş almış kağıdı kalemi eline yazmış TSP eksi 600 buyur demiş hesap -Resepsiyon nasıl yani beyfendi -Temel ödedik işte hesabı demiş -Resepsiyon nasıl ödediniz beyfendi nedir bu TSP -Temeli s…..e parası eksi 600 -Resepsiyon iyi ama beyfendi biz seni s….dikki demiş -Temel de sabah kadar odadaydım s….diniz demiş |
|