Şimdi Ara

BİRAZCIK GURUR POINT ŞAMPİYONLAR LİGİ MAGAZİN PROGRAMI VE DROGBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav şunu demeden geçemeyecem G.saray veya Türkiye diyince illaki egzotik müzik çalmak zorundamı bu ecnebiler neyse umarım onlara çok daha fazla alaturka dinletiriz

• buda öncesi
  • adamım ya
  • hamit konuşsun ben sabaha kadar dinlerim
  • Hedef Avrupa'nın en büyük kulüp turnuvasinda 2. kez YARI FINAL oynamak. İşte bunu duymak herkese nasip olmaz inşallah gerçek olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son schalke maçı öncesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu şampiyonlar ligi müziğini (Şelçuk konuşurken çalan müzik) dinlerken sanki yüzüklerin efendisini izliyor gibi oluyorum için değişik oluyor lan.
  • Bu program her Avrupa ülkesinde yayınlanıyor heralde? Yoksa sadece Türkiye'ye özel mi? Ntvspor da hep denk geliyorum her bölümde başka bir takım yada oyuncuları ele alıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquesa

Hedef Avrupa'nın en büyük kulüp turnuvasinda 2. kez YARI FINAL oynamak. İşte bunu duymak herkese nasip olmaz inşallah gerçek olur.

Şampiyon kulüpler kupasını işin içine katmasak daha iyi olur. Fazla eskide kaldı. 1992'de kurulan(veya şekil değiştiren) ŞL'yi baz almak daha doğru olur. Onda da ikinci kez çeyrek finaldeyiz. Her türlü Fenerle Beşiktaş'ın önündeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

Orijinalden alıntı: Turquesa

Hedef Avrupa'nın en büyük kulüp turnuvasinda 2. kez YARI FINAL oynamak. İşte bunu duymak herkese nasip olmaz inşallah gerçek olur.

Şampiyon kulüpler kupasını işin içine katmasak daha iyi olur. Fazla eskide kaldı. 1992'de kurulan(veya şekil değiştiren) ŞL'yi baz almak daha doğru olur. Onda da ikinci kez çeyrek finaldeyiz. Her türlü Fenerle Beşiktaş'ın önündeyiz

3. kez

• Adamımsın dorgba !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Bu program her Avrupa ülkesinde yayınlanıyor heralde? Yoksa sadece Türkiye'ye özel mi? Ntvspor da hep denk geliyorum her bölümde başka bir takım yada oyuncuları ele alıyolar.

tüm avrupa değil sadece tüm dünyada yayınlanıyor japonya-kore arap ülkeleri g. amerika k. amerika uefa tarafından hazırlanan magazin programı bu NTV sadece tercüme edip dublaj ile yayınlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMPROVER

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Bu program her Avrupa ülkesinde yayınlanıyor heralde? Yoksa sadece Türkiye'ye özel mi? Ntvspor da hep denk geliyorum her bölümde başka bir takım yada oyuncuları ele alıyolar.

tüm avrupa değil sadece tüm dünyada yayınlanıyor japonya-kore arap ülkeleri g. amerika k. amerika uefa tarafından hazırlanan magazin programı bu NTV sadece tercüme edip dublaj ile yayınlıyor

program çok hoş ya. Geçen gün izledim de Gs yi yakalayamadım ya da vermediler bu hafta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.