Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Takım Oyunu Kavramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünkü maçı 90dk izleyenlerle değerlendirme yapalım. İzlemeyenler lütfen uzak dursunlar.

- Fenerbahçe maçın ilk 10dk'sı ve 3-1den sonraki dönem hariç rezil, korkak, beceriksiz bir futbol oynadı.

- Fenerbahçe takım değil, blokların hiç biri diğerine olması gerektiği kadar yardım etmiyor.

- Fenerbahçe sahaya orta sahasız çıkıyor. Hücumu Gökhan Gönül destekliyor, hücum ilerideki yalnızca 4 kişi ile yapılıyor.

- Selçuk ve Cristian malesef 3.sınıf futbolcu.

- Hasan Ali tam bir fiyasko, maç boyunca bir tane olumlu hareketi var o da Stoch'a iki kişiyi deparla geçip attığı pas. Ne defansif ne ofansif katkısı var. 2. sınıf futbolcu görüntüsünde.

- Kuyt ve Mehmet Topuz hariç diğerleri asla ama asla hazır değil. Volkan ve GG zaten standartlarında oynuyorlar yani üst düzey, fakat GG yine de Zico'lu Fenerbahçe'deki döneminin yarısını oynayamıyor.

Sonuç olarak, bize acil oğlu acil ortaha oyuncuları lazım. Bir tane değil, iki tane !
    Ve o ortasaha oyuncusu yüzünü kaleye dönecek, bizim defansa değll! Atağa katılacak, şut çekecek, orta açıldığında kafaya çıkacak.
    Yobo geldiği için defansın rezilliğinden bahsetmiyorum. Türk oyuncudan defans olmaz.

Volkan olmasa dün elenmiştik, maçı Kuyt değil Volkan çevirdi, Kuyt oyunu süsledi.

Ve Kuyt; adam klas futbolcu, üst düzey zekaya sahip ve çalışkan adam. Ama malesef bizde bozulur.

Yani, bu ön elemede de kanser olacağız, çünkü transfer yapılmayacak.

• Bekirin hatası yüzünden gol yemeseydik o maç farka giderdi daha ilk yarıda.Ama maldini bekir sağolsun takımın moralini 0ladı resmen.
  • @mucha
    Hasan Ali hariç dediklerine katılıyorum.Bence Hasan Ali'ye haksızlık yapmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digerleri neyse de HAK i nasil izledin..

Herseyi baroni bozuyor baroninin yerine Emreyi koy tüm bloklar birbirine yardım eder hale gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan ali konusunda sana katılmıyorum. Bekir konusundada diğer arkadaşlara katılmıyorum iyi izlesinler bekiri geçen yıllara göre evrim geçirdi adam.
  • Aykut Kocamanı Barcelonanın başına geçir adam küme düşürür. fenerin sıkıntısı bu.
  • Hasan ali konusunda ben de katılmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk maçta: topal hatalı pas attı topal elimizde patlicak, egemen topa vuramadı gol oldu egemen kalitesiz, bekir gol attı beraberlik geldi bekir artık çok iyi oynuyor

ikinci maçta: bekir topa vuramadı bekir çok kötü
  • Aslında olayı bireyselere dayamayalım. Fenerbahçe takım değil, takım blokları birbirileriyle uyumsuz ve yardımlaşmıyorlar. Bunu yapamazlarsa ilk ciddi maçta mağlubiyet kaçınılmaz.

Not: FB - GS maçlarında taktik-beceri vb hiç birşey etkili değildir. Favori yoktur. Kazananı o gün iyi oynayan futbolcu sayısı kimde fazlaysa o belirler.

Hasan Ali konusunda ise, biz Andre Santos'u da gördük. Aradaki fark ne kadar açık. Zaman geçtikçe geriye gitmişiz sol kanatta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.