Şimdi Ara

Bir yıllık aracın 45000 km de olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün annem babam için fiat linea baktım gayet temiz görünen bir aracı inceledik araç izmir de kullanılmış motor falan bayağı temizdi içi de keza öyle aracın model yılı 2013 fakat tescil tarihi 2014 idi ve araç 45000 km de idi benim kafama takılan da araç 1 yıl gibi bir sürede bu kadar km yapmış olabilir mi yani kiralam şirketinden çıkmış olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 65 bin yapani gordum

• Km normal millet az yakan bsey bulduğu,eşeğe biner gibi biniyor yanı,10 yaşını doldurmak üzre olan dizeller ortalama 300.000km ve uzeriler,ama ne hikmetse hep 150.000km civarındalar.

• Ben öğrenciyim 7 ayda 20.000 km yol yaptım. 45.000 km gayet normal yani.
  • 2 yıl kullanılmış, normal

• Şirket arabası veya Rent a Car

• Hocam o araç büyük ihtimalle 2014 başı tescil edilmiştir. Yani yaklaşık 2 senedir trafikte, 1 yıl değil.

2 sene için de 45.000 km çok normal bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracın km si fazla gösteriyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim yoneticide 2014 corolla var. 1.5 yıllık falan.
    En son 120 bin km deydi

• mart 2014 cikisli almanya arabasi ;http://m.autoscout24.de/angebote/volkswagen-touran-14-tsi-comfortline-neuer-motor-1-hand-voll-benzin-blau-279696241

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 başı çıkmışsa 2 yıldır yollarda normal km, birde genelde filo aracı oluyorlar km az bile

• anormal bir kilometre değil ,, ben 3 sene önce 2 yaşında,67 bin km diye 1.3 punto evo almıştım, sonradan öğrendimki 147bin km imiş, ama araba canavar gibi gidiyordu,en ufak sıkıntı yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 28 Aralık 2015; 2:56:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl 45000 km cok normal. Ben de 1 bucuk senede 23 bin km yapmisim. İse gidip gelirim. Rent a car da olsa aracı ekspertize goturdugunde temiz diyorsa alınmasında bir sakınca olmaz bence..

• Olağan bir durum, o araç kapının önünde dursun diye alınmadı.
  • Dizel araba icin gayet normal, bizim araba 3 senede 60 bin yapti. Baya da az kulandigimizi dusunuyorum. Bu senenin basinda bebegimiz oldu, eger olmasa 100bin olurdu simdiye.
    Araba kapinin onunde yatmazsa kilometre yapar bence.

• Gayet normal ne var ki bunda. Memur adam yılda 20 bin km yapıyor günlük ise git gel hafta bu yerlere gezmeye alışverişe bayramlarda memleketlere falan derken 20 25 bin km yapanlar var. E adamın işi arabaysa gayet normal

• Araba dediğin böyle kullanılır. Bizim millet arabayı yatıra yatıra bu kmler acayip gelmeye başladı herhalde.
  • dizel araç zaten km yapmak için alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sirket arabam 6 yasinda 370 binde...

• Teşekkürler arkadaşlar ortak fikirlerdeyiz gibi benim kafama takılan aracın bu km yi kiralamalarda yapıp yapmadığıydı çünkü kiralanan araca bir sürü farklı insan biniyor nasıl kullandığını bilemiyorsun bu araç da turizm acentesinden satılık izmir de kullanılmış genelde büyük firmalara 3 aylık 6 aylık yada yıllık kiralanıyormuş ama sonuçta araç Temizse kimin ne kadar kullandığının önemi yok diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.