Şimdi Ara

Bir yıllık aracın 45000 km de olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben izmire yerlestim. Mavisehirde oturuyorum. Isimle evim arasi git gel 100 km.
    Arabayi alali 2 ay oldu araba 5000 km de.
    Istanbulda sirket araci esimin araci ve benim aracim oldigundan km ler cok fazla artmiyordu. Simdi burada sirket isi yok ama ise gidis gelis 100 km. Yazlari da urladan veya akcaydan gelip gittigim dusunulurse ayda 5000 km yapacam. Ki sadece bu ise git gel kilometresi.

Haftasonlari gezmeyo de katarsak 45 bin cok. Ama yapilamaz degil. Ustelik sirket araci olmasina da gerek yok yani bunu anlatmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gözler 2 yılda 350.000 km yapanı da gördü, 45bin bişey değil
  • Ben kendi aracımla yılda 35.000 civarı yapıyorum. gezmeyi seven biri için çok normal

• Aracım 2007 model Citroen C4 1.6 dizel... 96bin kilometrede ve kimseyi inandıramadığım için satamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komagene

Aracım 2007 model Citroen C4 1.6 dizel... 96bin kilometrede ve kimseyi inandıramadığım için satamıyorum.

Sat bana 25 Liraya alayım arabanı
  • 2015 - 2014 yapınca 1 çıkıyor diye araç 1 yıllık olmuyor. 2 yıllık oluyor. 2 yıldada 45.000 km gayet olabilir.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Hahahahah 25'i galerici de veriyor.
  • 2013 Ağustosu ile 2014 temmuzu arasında 46 bin km yaptım. Ama her hafta niğde ankara arası gidip geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pog -- 29 Aralık 2015; 17:54:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komagene

Hahahahah 25'i galerici de veriyor.

Ver gitsin bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.