Şimdi Ara

Aynı anda hoparlör ve kulaklık olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben öyle bir bağlantı yapmak istiyorumki hem hoparlörümü bağlamak istiyorum pc me hemde kulaklığımı bağlamak istiyorum. hepsinin işlevini kullanmak istiyorum, yai ikide bir hoparlörün kablosunu çıkarıp kulaklığınkini çıkarmak istemiyorum devamlı bağlı kalsın devamlı her ikiside çalışsın, böyle birşey varmı bilenlerin dikkatine yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler

MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**

Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
    Game: PS4 PRO 1 TB White
    Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.
  • kulaklık çoklayıcı parça alarak kolayca halledebilirsin , birçok yerde satılıyor

Orjinalden alıntı: boras06

Arkadaşlar benim sorum şu?
    Ben öyle bir bağlantı yapmak istiyorumki hem hoparlörümü bağlamak istiyorum pc me hemde kulaklığımı bağlamak istiyorum. hepsinin işlevini kullanmak istiyorum, yai ikide bir hoparlörün kablosunu çıkarıp kulaklığınkini çıkarmak istemiyorum devamlı bağlı kalsın devamlı her ikiside çalışsın, böyle birşey varmı bilenlerin dikkatine yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler

ses kartınız onboard ise anakart üzerinde artık hemen hemen bütün kasaların önünde yer alan kulaklık ve mikrofon yeri içi header bulunur ona kasadan gelen soketi takarsanız aynı anda hem kulaklık hemde kasa arkasına takılan ses sistemi çalışır.
    (onboard olmayan bazı ses kartların da da bu header olabiliyor)

Aynı anda hoparlör ve kulaklık  olurmu ?

• Bende şuan senin bahsettigin gibi hem hoparlör hemde kulaklıgı aynı anda kullanıyorum.Ve @dministrator nickli arkadasında bahsettigi gibi heryerde bulabilecegin 50 kuruşa satılan çoklayıcılarda işini fazlasıyla görür.Bende aynen sök tak tan sıkılmıstım sonunda bu aparatı taktım kurtuldum geceleri takıyorum kulaklıgı bakıyorum keyfime

Orjinalden alıntı: atalay3650

Bende şuan senin bahsettigin gibi hem hoparlör hemde kulaklıgı aynı anda kullanıyorum.Ve @dministrator nickli arkadasında bahsettigi gibi heryerde bulabilecegin 50 kuruşa satılan çoklayıcılarda işini fazlasıyla görür.Bende aynen sök tak tan sıkılmıstım sonunda bu aparatı taktım kurtuldum geceleri takıyorum kulaklıgı bakıyorum keyfime

heh ıste ya tam benım kafadan.gunduz yuksek ses gece kulaklıktan slow mantıgı..yarın ılk ıs o aletı alıcam :)
    MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**

Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
    Game: PS4 PRO 1 TB White
    Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.
  • İyide o zaman çıkış gücü 2 ye bölünecek. Özellikle kulaklık yeterli güç alamıyabilir.

Orjinalden alıntı: JakX

İyide o zaman çıkış gücü 2 ye bölünecek. Özellikle kulaklık yeterli güç alamıyabilir.

Ses sistemleri ses kartı çıkış gücünü kullanmaz zaten dahili amfisini barındırı sadece kaynaktan frekansı alıp işler kulaklık güç ister sadece fakat bu yarıya düşmez eşit kalır bir değişme olmaz tecrübeyle sabittir...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış bilgi ses sistemi ses kartından güç alır çoklayıcı ile standart bir ses ayarında kulaklık ile bağlayın ve sonra kulaklığı çıkarın bakın sesteki artış miktarına.Pc131 le aynı anda bağlı kulaklık devredışı kalınca ses sisteminin ses çikışı neredeyse 2 kat farkediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 7 Mart 2009; 0:33:15 >

Orjinalden alıntı: nighteen

Yanlış bilgi ses sistemi ses kartından güç alır çoklayıcı ile standart bir ses ayarında kulaklık ile bağlayın ve sonra kulaklığı çıkarın bakın sesteki artış miktarına.Pc131 le aynı anda bağlı kulaklık devredışı kalınca ses sisteminin ses çikışı neredeyse 2 kat farkediyor.

2 kat demek ne kadar doğrudur bilemem fakat onlarca ses sistemini ve kulaklığı çoklayıcılarla denedim dinledim fark olsa dahi bariz şekilde hissetmedim...
  • Çıkışı uygun aparat ile çoklayıp, kulaklığı,kulaklık soketi olan, küçük bir pc hoparlörü ile kullanırsan sorun kalmaz ki; Ben öyle yapıyorum. Çoğu kulaklığın empedansı 32 ohm kadarken; Ses sisteminin giriş empedansı 10- 100 K ohm arası değişir. Kulaklık aynen çalışır fakat hoparlörlerin sesi muazzam düzeyde düşecektir.

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar
  • Kulaklığın da sesi düşer ortalamaya yakın olarak bölünür kulaklıkta daha az hissedilir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.