Şimdi Ara

Bir Kızla Mesajlaşırken Sıkıntı Çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hoşlandığım bir kız vardı konuştuğumda arkadaş kalalım demişti , aradan bir kaç hafta geçti ben mesajda derslerden sınavlardan konu açtım konuşmak için biraz konuştum ama benim hakkımda ne düşündüğünü soramadım , onun dışında herşeyi sordum sohbet uzayınca konu bulmakta sıkıntı çektim bir aralar soğuk davranıyordu ama mesajlarında hiç öyle değildi okulda da konuşunca iyiydik tekrardan sorsam mı benim hakkımda ne düşündüğünü yoksa biraz daha mı sohbeti ilerletsem final haftası zaten şimdi sonrada tatil giriyor araya ikinci dönem mi daha aktif olup öyle mi sorsam tavsiyeleriniz nedir ?
    Not : Biraz çekingenlik var bende tekrardan sorsam ters cevap verir mi acaba ondan da korkuyorum neden soğuk davranıyorsun bu gibi sorular soramıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gibtir et

• Bnm hkkmdk dsnclrn dgst m asktom

Optm sy gmdm byy

• Tmm çekmem söz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızdan cidden çok hoşlanıyorum ama sorun bende mesaj atarken korkuyorum acaba ters teper mi diye ders konusunu değiştirmede pek başarılı değilim bu konuda tavsiyeleriniz nedir ?

• Kizi fazla bogma zaten arkadas olarak kalalim demis. Pek bisey ifade etmiyosun kız icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız kim olursa olsun şunu dersem nasıl cevap verir şöyle desem abartmış olur muyum vs. gibi şeyleri düşünme, yani diyelim ki soğuk davrandığını düşünüyosun bi soğuk davranıyosun dargınız da benim mi haberim yok gibisinden sor. Yoksa sorsam yanlış anlar mı, ters cevap verir mi diye düşünürsen ohooo.

Ha bide aklında bulunsun kızla çok ciddi veya çok alaycı konuşma, ortasını bul billur mu geçiyosun ciddi misin anlamasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sagirdap kullanıcısına yanıt
    Hocam kızda bu aralar iyi davranıyor öyle çok sıkmadım saat çok geç olunca bitirdik konuşmayı kız daha önceden kimseyle çıkmamış sınıfta diğer erkeklerle konuşmaz benim arkadaşlarım ve bize daha yakın benimle konuşmaları diğerlerine göre daha farklı arkadaşlarım bana suç sende diyor ben hep karşı taraftan bekliyorum hamleyi ama bu sefer mesaj attım konu bulmakta ve soru sormakta sorunum var benim.

• Sıkıntı çekme, 31 çek

• Roinless~ kullanıcısına yanıt
    Hocam işte bu düşünceden kurtulamıyorum sohbet ederken dersten başlıyorum direk konuya giremiyorum.

• İstediğin konudan konuş , 6sırf konuşmak için konuşuyormuş gibisin , tekrar sorarsan sıkılır belki , bi ara sorarsın.
  • Sikörtıll S kullanıcısına yanıt
    Hocam bencede biraz beklemek iyi olacak gibi hem belki bu mesajlaşma olayında kendimi geliştiririm hemde sınıfta konuşmaları ilerletirim yüz yüze konuşmak daha iyi olur gibi bu konularda.

• Bnim hakkımda ne düşünüyorsun? diye sorumu olurmuş la
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.