Şimdi Ara

Bir kızın cıkarcı paragöz olduğunu ilk buluşmada nasil anlarim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli forum sakinlerinden yorum bekliyorum. Nasil yaklasirsam ne gibi sorular sorarak anlarim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Paragöz Kadın Nasıl Anlaşılır: İlk Buluşmada İşaretler

Bir kızın çıkarcı paragöz olduğunu ilk buluşmada anlamak zor olabilir, ancak dikkatli gözlem yaparak bazı ipuçlarını fark edebilirsiniz. İşte bir kızın paragöz olduğuna dair bazı yaygın işaretler:

• Sürekli Maddi Şeylerden Bahsetmesi: Paragöz kadınlar genellikle ilk buluşmada maddi şeyler hakkında sohbet etmeye eğilimlidirler. Lüks arabalar, tasarımcı çantalar veya pahalı restoranlar gibi konuları gündeme getirebilirler.
    • Sadece Kendisinden Bahsetmesi: Paragöz kadınlar genellikle bencildirler ve sohbeti sürekli kendilerine yönlendirirler. Kendi başarılarından ve hayat tarzlarından bahsetmekte ısrarcı olabilirler.
    • Pahalı Hediyeler Beklemesi: Paragöz kadınlar ilk buluşmada pahalı hediyeler bekleme eğilimindedirler. Bu hediyeler lüks saatler, mücevherler veya markalı kıyafetler olabilir.
    • Hesabı Ödemek İçin Israr Etmemesi: Paragöz kadınlar genellikle hesabı ödemek için ısrar etmezler. Bunun yerine, partnerlerinin ödemelerini beklerler.
    • Hayırseverlik veya Toplumsal Sorumluluktan Bahsetmemesi: Paragöz kadınlar genellikle hayırseverlik veya toplumsal sorumluluk hakkında konuşmazlar. Sosyal adalet veya çevresel konulara ilgi duymazlar.

Yukarıdaki işaretlerin hepsini ilk buluşmada fark etmeseniz bile, birden fazlasını gözlemliyorsanız dikkatli olmanızda fayda olabilir. Paragöz kadınlarla ilişki kurmak duygusal ve finansal açıdan yıpratıcı olabilir. Bu nedenle, ilk buluşmadan sonra bu işaretleri göz önünde bulundurarak bilinçli bir karar vermeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gözünde dolar işareti varsa paragözdür.

• Bazıları böyle orta halli biyere gidince
    Beni bryamı gtirdin. Sss..
    Yapıyolar veya ima ediyorlar. Kafalarına kürekle dalıcaksın.

• Bence ilk paraburun olup olmadığını ogren.

• Selpak' a sümkürdükten sonra katlayıp cebine koyuyorsa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Replika_WISDOM

Yemin ederim bunu beğencem

Birader ayıp oluyo

• gördü olayı haci.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

quote:

Birader ayıp oluyo

Erken gelen alır bundan sonra böyle bıktım artık seni artılamaktan

• İlk buluşmada direk hesabı sana kitliyorsa koşarak uzaklaş.Kız dediğin azcık hayattan halden anlayacak hesabı senin ödemenden rahatsız olacak yeri geldiğinde o ödeyecek nasılsa o öder diyip sana itelemeyecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

quote:

Birader ayıp oluyo

Erken gelen alır bundan sonra böyle bıktım artık seni artılamaktan

100 eksi yiyen çiziliyo diyolar

• İlk buluşmada zaten hesap ödeme mevzusu olursa sıkıntı yok

• Mekandan kalkarken şaka minvalli hesabı kıza kitle, lafını etmezse(o an veya sonradan) paragöz değildir. İstisnalar hariç tabi.
  • Bir yerde birşey yiyip içtikten sonra hesabın kendine ait kısmını ödemekte ısrar ediyorsa ya paragöz değildir ya da öyle davranıyordur.
  • Kıza param yok de hala yanindaysa senindir .gittiyse senin hiç olmamistir

• anlamana gerek yok . bütün kadınlar paragöz ve çıkarcıdır zaten . işine geldiğine hello işine gelmeyince yallah çekerler .
  • Duyduguma göre bugün sen ismarliyomuşsun gibi sakayla karisik muhabbeti ac baktin canin sagolsun filan diyor o kiza saril :D
    Kem küm ediyorsa iste sen davet ettin ama filan diye ben olsam uzaklasirdim o kizdan eger çekingensen kasaya kadar kizin ne mal oldugu anlayamazsin baktin senle kasaya geliyor ve hesap ödemeye calisiyor gene saril ama bilmiyorum havalarindaysa veya direk disari cikiyorsa yok telefonla konuscam ayaklari yapiyorsa zaten gerisini soylemem gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 26 Haziran 2014; 19:09:04 >
  • konusmasina, hareketlerine ve gozlerine bak benden sana tavsiye.
  • anlamana gerek yok o anlatır zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.