Şimdi Ara

Bir kıza lokomotif demek ne anlama gelir ( ciddi olmayan bi konu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum geçenlerde king of apachiiiii yeni saçmalığıyla top 10'a girdi... Videonun adı Feysbok... Sormak istediğim parçada söylenen lokomotif nicki bir kızın hangi özelliğini açıklar ?

Yardımlarınız için teşekkürler... Bu sorunun cevabı aklımdaki tüm soruları çözüp beni nirVANA'ya ulaştıracaktır...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lokomotif Ne Demek?

"Lokomotif" terimi, genellikle demiryollarında kullanılan buharlı veya dizel motorlu bir lokomotif trenini çeken güçlü bir motorlu aracı ifade eder. Lokomotifler, vagonları raylar boyunca iterek veya çekerek ağır yükleri taşımak için kullanılır.

Günümüzde "lokomotif" terimi, güçlü, kararlı veya itici bir kişiyi tanımlamak için mecazi bir anlamda da kullanılabilir. Özellikle birini veya bir şeyi başarıya veya ilerlemeye yönlendiren bir kişi için kullanılır.

Örneğin, bir işletmenin başarısına öncülük eden liderine "şirketin lokomotifi" denebilir. Aynı şekilde, zorlukların üstesinden gelen ve başkalarına ilham veren birine de "yaşamın lokomotifi" denebilir.

Bu bağlamda "lokomotif" terimi, kişinin gücünü, dayanıklılığını ve başarma kararlılığını vurgular. Birini bir lokomotif olarak tanımlamak, onların itici güç ve değişim ajanı olduklarını ifade eder.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende çok merak ediyorum, çözemedim 1 aydır
  • tüm mahalleyi arkasına takıp trencilik oynadığını...
  • hani esmer, çıtır, badem abartılırsa AT bile iltifattır...

Ama lokomotif bu işin hangi boyutu...
  • lokomotife tren desek, trene çok kişi biner desek, kıza da çok kişi binmiş olabilir desek. yani kıza motor denmek istenmiş.
    şair bu dizede kız için "çok kişi binmiş sana" diye serzenişte bulunmuş.
  • kaç kişinin bindiği muammadır...
  • Bilmiyorum. hiç şüphesiz İsmail yk yeni ergenlere çok şey kazandırıyor... Bizde nasiplenelim dedik.... Ama yine cahilligimizi gizleyemedik....

LOKOMOTİF Aysel

Çılgın sedat falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Böyle bir otomobil yok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tren olmussun bilet kesenin yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

lokomotife tren desek, trene çok kişi biner desek, kıza da çok kişi binmiş olabilir desek. yani kıza motor denmek istenmiş.
    şair bu dizede kız için "çok kişi binmiş sana" diye serzenişte bulunmuş.

hhe doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.