Şimdi Ara

Bir kız var.. (Tartışalım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kızla tanıştım benim eksi okulumdan, okuldan ayrıldıktan sonra ekledi beni facebooktan konuştuk telefon numaralarımızı felan verdik birbirimize. Karşılıklı iltifatlar ediyoruz ama şöyle bir sıkıntı var. Kız bana yazmıyor, ben bekliyorum. Sonunda dayanamayıp yazınca hiç yazmıyorsun diyor. Sen yaz diyorum, senden bekliyorum diyor. 2-3 kere böyle tartıştık ben kızın kalbini kırıp engelledim her seferinde, sonradan yazıp özür diliyor ben seni tanımaya çalışıyorum güvenemiyorum herkese karşı böyleyim yanlış anlama felan diyor. Şimdi benim akla ihtiyacım var ne yapmalıyım? Kız hoş bir kız hani beğeniyorum, aklınıza ihtiyacım var.

Birde bende muhabbet konusu kalmadı hani böyle bir konu açayım sayfalarca konuşalım hiç olmadı.

• İlk adımı o atmış.Ciddi olsa biraz değer verirdi bence.Sanırım boşluktan önüne gelene yazdı sana da yazdı.şimdi meşguldür o.önüne gelen yazıyodur.hoşuna gidiyo tabi.kim olduğu değil pohpohlanmak önemli.bence sal ipini gitsin.tek sana yazmıyodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir, ama öyle herkesle konuşacak kadar güzel bir tipide yok yani açık konuşayım. Dürüst insanımdır. O okula gittiğim zaman tek yazılan kız bu değildi bu biraz daha faceten felan yazdı ama okulda yazılan çok vardı. Ayrıca sürekli yazıyor engelledikten sonra, kalbini kırıyorum özür diliyor ama yani bilmiyorum. Banada öyle geliyor dediğin gibi yani, ne tavsiye edersin? Ne yapmalıyım?

Sürekli de çevrimiçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 27 Kasım 2015; 16:18:41 >
  • Kızın kalbini kırıp engelliyorsun ama kız özür diliyor. Oh ne güzel dünya :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kiz çevrimiçi ama yazmıyor.
    Hep benim yazmamı bekliyor.
    Hep sen yazarsın diyor.
    Hani tartışıyoruz kız diyor seni tanımaya çalışıyorum soğuk değilim. Felan diyor ama bilmiyorum.
    Hoş kız hani hoşlanmadım desen yalan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 27 Kasım 2015; 17:13:30 >
  • bence sana ilgisi olsa yazardı ki sen bunu diel getirmene ragmen yazmıyorsa arkadaşların dedigi gibi yazan çoktur ona muhtemelen o da niye birine yazma geregi duysun ki...boşver,yazmıyorsa yazmasın.
  • Değil mi aynen bende yazmıyorum bundan sonra sagolun gelisme olursa yazarım buraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Bir kızla tanıştım benim eksi okulumdan, okuldan ayrıldıktan sonra ekledi beni facebooktan konuştuk telefon numaralarımızı felan verdik birbirimize. Karşılıklı iltifatlar ediyoruz ama şöyle bir sıkıntı var. Kız bana yazmıyor, ben bekliyorum. Sonunda dayanamayıp yazınca hiç yazmıyorsun diyor. Sen yaz diyorum, senden bekliyorum diyor. 2-3 kere böyle tartıştık ben kızın kalbini kırıp engelledim her seferinde, sonradan yazıp özür diliyor ben seni tanımaya çalışıyorum güvenemiyorum herkese karşı böyleyim yanlış anlama felan diyor. Şimdi benim akla ihtiyacım var ne yapmalıyım? Kız hoş bir kız hani beğeniyorum, aklınıza ihtiyacım var.

Birde bende muhabbet konusu kalmadı hani böyle bir konu açayım sayfalarca konuşalım hiç olmadı.

Kızda sende ergensin.Yazmayınca kalbini kırıp engelliyorsun.Yazmıyorsa konuşmazsın bu kadar basit.

Kız, ben herkese güvenmiyorum diyor böyle birşey olabilir mi?yaş 12den fazla değil bence.

Teog falan nasıl geçti?

İlk olarak haklısın ikimzde ergeniz ve bunun bilincindeyiz. 2. olarak ben 19'a gireceğim, kız 18 yaşında zaten. Ayrıca yazmıyor diye engellemedim bi oku önce, mesaj atıyorum hiç yazmıyorsun diyor tartışma çıkıyor ve ben sinirli biriyim kalbini kırıp engelliyorum, sonradan mesaj atıyor özür dilerim falan diye. Ayrıca Kız herkese güvenemiyorum dedi evet, ne yapayım yani?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir kızla tanıştım benim eksi okulumdan, okuldan ayrıldıktan sonra ekledi beni facebooktan konuştuk telefon numaralarımızı felan verdik birbirimize. Karşılıklı iltifatlar ediyoruz ama şöyle bir sıkıntı var. Kız bana yazmıyor, ben bekliyorum. Sonunda dayanamayıp yazınca hiç yazmıyorsun diyor. Sen yaz diyorum, senden bekliyorum diyor. 2-3 kere böyle tartıştık ben kızın kalbini kırıp engelledim her seferinde, sonradan yazıp özür diliyor ben seni tanımaya çalışıyorum güvenemiyorum herkese karşı böyleyim yanlış anlama felan diyor. Şimdi benim akla ihtiyacım var ne yapmalıyım? Kız hoş bir kız hani beğeniyorum, aklınıza ihtiyacım var.

Kızda sende ergensin.Yazmayınca kalbini kırıp engelliyorsun.Yazmıyorsa konuşmazsın bu kadar basit.

Kız, ben herkese güvenmiyorum diyor böyle birşey olabilir mi?yaş 12den fazla değil bence.

Teog falan nasıl geçti?

İlk olarak haklısın ikimzde ergeniz ve bunun bilincindeyiz. 2. olarak ben 19'a gireceğim, kız 18 yaşında zaten. Ayrıca yazmıyor diye engellemedim bi oku önce, mesaj atıyorum hiç yazmıyorsun diyor tartışma çıkıyor ve ben sinirli biriyim kalbini kırıp engelliyorum, sonradan mesaj atıyor özür dilerim falan diye. Ayrıca Kız herkese güvenemiyorum dedi evet, ne yapayım yani?

Arkadaşım yok sen yazmıyorsun yok hep ben yazıyorum diye dert takınıyorsan hiç muhabbet etme olur biter yani neyim eksilecek muhabbet etmezsen ? İstiyorsanız konuşursunuz bunun senin yazmanla yazmamanla alakası yok.Karşılıklı olur bu işler.

Şimdi şöyle bi durum var.Sen biriyle tanışınca muhabbet ederken ben herkese güvenemiyorum der misin ?Mantıksızlık olduğunu sende sezmedin mi ?

Güvenemiyorum dediyse konuşmazsın neyine kasıyorsun ki.Güvenmesi için mi uğraşıracaksın

işte sıkıntı orda bende güvenmiyorsa konuşmayalım kafasındayım ama kız özür diliyor, yazıyor sonra. Anlamadım bir düzgün insan bizi bulmadı şu dünyada ya. Bir yanda da hep ben yazmak istemiyorum. Daha önce sinirlendim olmaz konuşmayalım falan dedim özür diledi yine.

• Şimdi ne yapayım kardeşim ben bu kızla? Yazmıyor, yazmamı istiyor. Sonra özür diliyor. Değişik çıktı ama ne yapacağımı bilmiyorum inan.
  • Sen adamsın, doğru söylüyorsun. Sağol, Allah razı olsun kardeşim. Şu dakikadan itibaren gerçekten uğraşamam. Çok sıkıldım.
  • Ya senin gibi 15 tane çocukla konuşur sana değer veriyorum vs gözünü boyar sende tav olursun,olma tamam mı sürekli çevrimiçi diyorsun e çok doğal konuştuğu insanlar var sadece sen yoksun yol ver gitsin engelleme falan basit işler o potaya girme hiç mesaj atma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.