Şimdi Ara

Bir kız kibarca nasıl reddedilir ? (kız arkadaslar anonim olarak gelin söyleyin Lütfen (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
9.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız facebookunda ekliyse yeni bir facebook aç kız adı olarak kendi duvarına birşey paylaş böle samimi cümleler yaz sonra kendi profilinden bunu devam ettir o kızda sana mesaj yazdıgında geç yaz neden geç yazıyorsun diyecek sende ona yakın bir arkadaşım ile konusuyorum kusura bakma lütfen geç yazabilirim yada suan facebookta arkadaşım ile konusuyorum de ve o fake actgın hesap ile konusmalarını görmesini sagla.Ben böle yaptım işe yaramıştı umarım sendede yarar.

ha dur aklıma yeni bişe daha geldi onuda yazayım:

mesa atarken kanka,kardeşim ayağı yap.O tuhaflıcak ama sen benim kankamsın kardeşimsin bunca zaman beni yalnız bırakmıyorsun falan dersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 8 Haziran 2012; 20:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Hocam yanında kız muhabbeti açabilirsin, "Şu kız çok güzel." "Uf kıza bak." falan gibi. Ona ilginiz olmadığını gösterebilir.

bence bu onun beni bırakması anlamına gelmiyor

Tamam gelmiyor ama soğutmak için bir yöntem. Size aşıksa onun yanında kendiniz gibi davranmayın bir süre.

hocam cemremdeki arkadaslarımda aynı sekilde düsünüyor ama kızlar dedikoducu bildigin üzere yarın bir gün benim bi adım gecse XYZ dediklerin o cocugun orası burası kalkık demelerinden korkuyorum cidden
  • quote:

o her zamanki gibi olagan üstü fikirlerinize ihtiyacım var hadi ama DH

hocam aynısı su an benim de başıma geliyor vede ben birine aşıkken oluyor bu ama sonra düşündüm veeeee

Better than nothing

(yazım yanlıs olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

Sürekli hiç sevmediği şeyler yap. Bir süre katlanır sonra bıkar uzaklaşmaya başlar. En sevmediği şeyleri öğren ve onları yap. Sevdiğin şeyleri yapar bir süre kendisine sorun olmuyorsa ama kendisi için de sorun teşkil eden şeyler uzaklaştırır onu senden. Şahsen bende öyle oluyor.

kızdan uzaklasmak kolay önemli olan onunda seninde kalbinin kırılmadan bitmesi
  • Sen ondan vazgeçeceksin daha sonra başkalarıyla gezicek pişman olucaksın özleyeceksin buda kötü bir ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabun kokan adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

arkadaslar lütfen

up

çok kimse kızsızlıktan kırılırken, sen sana sülük gibi yapışmış kızdan, hem de özetini de yazarak kurtulmak istiyorsun...

çok görüşme, tüm iletişim yollarını azalt veya kapat; gözden ırak olan gönülden de ırak olur unutma

gercekten terbiyesizlik falan veya burda arkadaslara egomu tatmin etmiyorum gercekten öyle düsünmene üzüldüm

ama gercekten gözden ırak olan gönülden de ırak olur demen mantıklı olabilir mesajlasmayıda kestik mi tamamdır

dostum benim sevdiğm kızın bana karşı uyguladığı taktik mi deyim artık neyse bak sana kısa konuşmalar yapayım

-merhaba nasılsın
    iyi

-napıyorsun
    hiç

-iyi geceler
    sanada

-bugün çok güzeldin
    :)

-görüşürüz
    peki

evet kardeşim sevdiğim kızdan aldığım cevaplar bu şekilde ya tek kelime yada gülücük oluyor genelde sohbeti 1 adım öteye taşımayım diye öyle cevaplar veriyorki aklın durur yalnız az önce selamda verilmiyor artık dedi belki biraz konuşma fırsatı elime geçti diye şuan bu satırları yazarken seviniyorum

hadi bakalım hocam cok sevindim senin adına

bu kısa cevaplara kız aldırıs etmiyor cünkü işim ve oturdugumuz konum dolayısıyla kızla sıkca karsılasabiliyoruz bu da ona yetiyor belki de

senin yaş 30u devirmiş gibi duruyor ?
  • Yaş kaç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buralarda bir söz vardır bilirsin cool story bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

Sen ondan vazgeçeceksin daha sonra başkalarıyla gezicek pişman olucaksın özleyeceksin buda kötü bir ihtimal.

varsayımlara haraket edersek ohooo hocam , su an için öyle bir şey düşünmüyorum
  • Söyliyemem kız üzülür ne lan :D Emin ol sen o durumda olsan defol git der sana sonra aylarca üzülür burda '' KIZ KONUSU '' açarsın..

Uzatma ve reddet acımayın şu kızlara..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ama gercekten gözden ırak olan gönülden de ırak olur demen mantıklı olabilir mesajlasmayıda kestik mi tamamdır

dostum benim sevdiğm kızın bana karşı uyguladığı taktik mi deyim artık neyse bak sana kısa konuşmalar yapayım

-merhaba nasılsın
    iyi

-napıyorsun
    hiç

-iyi geceler
    sanada

-bugün çok güzeldin
    :)

-görüşürüz
    peki

evet kardeşim sevdiğim kızdan aldığım cevaplar bu şekilde ya tek kelime yada gülücük oluyor genelde sohbeti 1 adım öteye taşımayım diye öyle cevaplar veriyorki aklın durur yalnız az önce selamda verilmiyor artık dedi belki biraz konuşma fırsatı elime geçti diye şuan bu satırları yazarken seviniyorum

hadi bakalım hocam cok sevindim senin adına

bu kısa cevaplara kız aldırıs etmiyor cünkü işim ve oturdugumuz konum dolayısıyla kızla sıkca karsılasabiliyoruz bu da ona yetiyor belki de

senin yaş 30u devirmiş gibi duruyor ?

19 hocam iş derkende babamın sürekli benim param demesi üzerine iş aradım ve okul ve işi aynı anda götürüyorum.
  • Başka birinden hoşlandığını anlat ona, hani isim falan soracak, şuan isim veremem emin değilim cart curt uydur birşeyler.Hep yanından hayali hoşlandığın kızdan bahset.Yani kırmadan, onun yüzüne olmayacağını söyleme gereksinimi duymadan yapabileceğin en iyi iş budur herhalde.
  • arkadaşımlı konuşabilirsin fakat sürekli dersen tepkimi ölçmeye çalışıyor diye kendi üstüne alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jpzoso -- 8 Haziran 2012; 20:59:09 >
  • ya baskasından hoslanıyorum de yada kaslı erkeklere hastayımde
  • kendine hayali olarak hoşlandığın birini yaratacaksın. örn dershaneden filanca kızdan çok hoşlanıyorum sen kızsın anlarsın gibi bir konu açabilirsin. veya beraber otururken şu kız çok hoş değil mi adını biliyo musun vs sorarak hayali bi platonik aşk yaratabilirsin kendin için
  • kızın üzülmesini istemiyorum defalarca belirttim
  • bak bu 3. veya 4. cevabım cool story ise cidden ayıp olur.
    ayrıca kızla samimiyeti ilerlettiysen şu kızı bana ayarlar tarzı birşey dersen bu cidden şerefsizlik olur bence çek konuş dersin böyle böyle yapmayı da biliyordum ama ben dürüst olup herşeyi söylemeyi tercih ettim vsvs.
  • Keşke beni seven bir kız olaydıda onu kibarca reddetseydim.
  • quote:

bak bu 3. veya 4. cevabım cool story ise cidden ayıp olur.
    ayrıca kızla samimiyeti ilerlettiysen şu kızı bana ayarlar tarzı birşey dersen bu cidden şerefsizlik olur bence çek konuş dersin böyle böyle yapmayı da biliyordum ama ben dürüst olup herşeyi söylemeyi tercih ettim vsvs.

1.si cool story degil
    2.si su an hic bi kızda gözüm yok
    3.sü deneyecegim
  • quote:

iyi forumlar arkadaslar, bi kız arkadasım var kız her fırsatta mesaj atıyor sabahları günaydın aksamları iyi geceler sürekli mesajlasmak istiyor maalesefde istedigi oluyorda . kız ayda bir bana pasta börek gibi seyler yapıyor sana sözüm vardı diyo ama yemin ederim ne zaman aldım ben o sözleri hatırlamıyorum .kızın birde 7 ile ilgili bir takıntısı var bugün 7defa bu oldu şu filmin imdb puanı 7.7 ara sıra 7defa cagrı bırakıyor sırf muhabbet olsun diye vs. beraber bir şeyler yaptıgımızda durduk yere fotografımı cekiyor ve ikimizden bahsederken biz diye hitap ediyor , arkadaslarla toplu bir yerlere gittigimizde lüzumsuzun biri cıkıyo fotograf cekilmemiz lazım' kız bu sözü duyar duymaz illa benim yanımda fotograf cekilmesi gerekiyo gibi ddirek yanıma geliyor, sonra XYZ ile beni tek cek diyo' abi yeter , gecen günler kolum alcıdaydı ve dün alçı çıktı bana bunuda atlattık ben senin yanındayım falan filaaaan ayrıca diger erkeklere karsı cok soguk gerci erkeklerle pek arası yok. paragrafta kızın beni sevdigini,hoslandıgını belirtmek istedim

arkadaslar kız benimde onu sevdigimi falan düsünüyor olmalı ya da olmasını istiyor , böyle düsünmesinin nedeni ise iyi niyetimden dolayı kızı terslemek falan istememem. sizden ricam fazla kırıcı olmayacak sekilde kız ve benim aramda arkadaslıktan baska bir seyin olmayacagını hissettirmem lazım direk yüzüne bizden sevgili olmaz diyemem , olmayacagını hissettirmem lazım gercekten yardıma ihtiyacım var haftalardır bıktım isteksiz mesajlasmaktan.. bu arada kızlar ilgimi ceker her erkek gibi ama su an sevdigim veya hoslandıgım biri yokk(( sanırım bu kız yüzünden kızlardan sogumusta olabilirim

arkadaslar lütfen yardım cool story falan degil , yardıma ihtiyacım var DH

ÖZET:benden hoslanan bir kıza aramızda bir şeylerin olmayacagını söylemem/hissettirmem lazım

Dostum sana 4 tavsiyem var.

1.Fake bir hesap aç ve kıza yazılmaya çalış (fake hesaptan) ve bunu birşekilde farket (yani kız ile fakenin yazışmalarını yeni görüyormuş gibi yap) ve kıza şunu söyle oo kanka manitamı yaptın

2.Direk kanka ayağına yat.
    3.Kızla aranı soğutmaya bak. (İşte smsim bitti falan bahaneler uydur).
    4.Kankanı kıza ayarlamaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Sonidito -- 8 Haziran 2012; 21:22:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.