Şimdi Ara

Bir kız kibarca nasıl reddedilir ? (kız arkadaslar anonim olarak gelin söyleyin Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
156
Cevap
1
Favori
9.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi forumlar arkadaslar, bi kız arkadasım var kız her fırsatta mesaj atıyor sabahları günaydın aksamları iyi geceler sürekli mesajlasmak istiyor maalesefde istedigi oluyorda . kız ayda bir bana pasta börek gibi seyler yapıyor sana sözüm vardı diyo ama yemin ederim ne zaman aldım ben o sözleri hatırlamıyorum .kızın birde 7 ile ilgili bir takıntısı var bugün 7defa bu oldu şu filmin imdb puanı 7.7 ara sıra 7defa cagrı bırakıyor sırf muhabbet olsun diye vs. beraber bir şeyler yaptıgımızda durduk yere fotografımı cekiyor ve ikimizden bahsederken biz diye hitap ediyor , arkadaslarla toplu bir yerlere gittigimizde lüzumsuzun biri cıkıyo fotograf cekilmemiz lazım' kız bu sözü duyar duymaz illa benim yanımda fotograf cekilmesi gerekiyo gibi ddirek yanıma geliyor, sonra XYZ ile beni tek cek diyo' abi yeter , gecen günler kolum alcıdaydı ve dün alçı çıktı bana bunuda atlattık ben senin yanındayım falan filaaaan ayrıca diger erkeklere karsı cok soguk gerci erkeklerle pek arası yok. paragrafta kızın beni sevdigini,hoslandıgını belirtmek istedim

arkadaslar kız benimde onu sevdigimi falan düsünüyor olmalı ya da olmasını istiyor , böyle düsünmesinin nedeni ise iyi niyetimden dolayı kızı terslemek falan istememem. sizden ricam fazla kırıcı olmayacak sekilde kız ve benim aramda arkadaslıktan baska bir seyin olmayacagını hissettirmem lazım direk yüzüne bizden sevgili olmaz diyemem , olmayacagını hissettirmem lazım gercekten yardıma ihtiyacım var haftalardır bıktım isteksiz mesajlasmaktan.. bu arada kızlar ilgimi ceker her erkek gibi ama su an sevdigim veya hoslandıgım biri yokk(( sanırım bu kız yüzünden kızlardan sogumusta olabilirim

arkadaslar lütfen yardım cool story falan degil , yardıma ihtiyacım var DH

ÖZET:benden hoslanan bir kıza aramızda bir şeylerin olmayacagını söylemem/hissettirmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonnbourne -- 8 Haziran 2012; 19:28:06 >
  • arkadaslar lütfen

up
  • alacaksin karşına buraya yazdiklarini söylüyeceksin.
  • bf3 server kuyruğundaydım 7.sıradaydım hatta
    tam sana mesaj yazarken sıra bana geldi oyun açıldı gardaş şansına küs
  • NO SS NO GÜVEN BRO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

alacaksin karşına buraya yazdiklarini söylüyeceksin.

hocam kız aglar falan basıma kalcak ayrıca üzülmesinide istemiyorum sonucta bütün kızlar duygusal ve sulu göz
  • Bağlanmaktan korktuğun için kızı kendinden uzaklaştırmak istiyor olmayasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o her zamanki gibi olagan üstü fikirlerinize ihtiyacım var hadi ama DH
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Bağlanmaktan korktuğun için kızı kendinden uzaklaştırmak istiyor olmayasın

yok be hocam kız konusunda cok seciciyim bazı fikirlerimiz , huylarımız uymuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

quote:

hocam kız aglar falan basıma kalcak ayrıca üzülmesinide istemiyorum sonucta bütün kızlar duygusal ve sulu göz

hocam sen bi kiza cikma teklifi ettiginde kabul etmediginde kiz bunu hiç takiyormu ki ? sen kizlari takcaksin git söyle kendi mutlulugunuda düşün sen başkalarin için değil kendin için yaşıcaksın..
  • facebook da fake hesap aç onla ilişki yap durumunu ve bu kızın o durumu görmesini sağla
  • direk söyleme, yazik olur kiza.
    Isteklerini sudan bahanelerle geri cevirmeye calis. Yazimaslari kisa tut, pek konusma. Uzak durmaya calis. Anlar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz cok dusunceli birine benziyor, bence direk soyleyecegine soyle yap, deki filanca kiza galiba asik oldum sen onu taniyormusun taniyorsan aramizi yapsana . Bu sekilde yaparsan o kadar uzmez bence, en azindan kalbini 2 kez kirmamis olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Bağlanmaktan korktuğun için kızı kendinden uzaklaştırmak istiyor olmayasın

yok be hocam kız konusunda cok seciciyim bazı fikirlerimiz , huylarımız uymuyor.

Heee tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcp_

quote:

quote:

Ulan ne dusunceli adamlarsiniz yaa sen kizdan hoslanirken askindan geberirken kiz senin dusunduklerini dusunuyo mu aksine direk sittir ediyo yapmayin acimayin uzulmeyin yumusak yuzlu olma sana tavsiyem herzaman kaybeden sen olursun

hocam kızlar herkesinde bildigi gibi dedikoducudur . etrafımdaki arkadaslar da takma mesajlasmayı bırak hatta baska kızı sevdigini söyle vs. diyor ama kızın benim arkamdan XYZ dediklerinde o cocuk havalanın teki ..tü kalkmıs onun gibi seyler söylemesini istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

facebook da fake hesap aç onla ilişki yap durumunu ve bu kızın o durumu görmesini sağla

oha yalnız süper olur, bu ne diye sorarsa da eski dersanedendi falan dersin şap gibi kalır
  • kardeş çekecen karşına bize söylediklerini ona da söyleceksin ayrıca arkadaşların dediği gibi kızlar istisnalar hariç kolay kolay acı çekmez hele güzelse ve günümüz erkekleri onu rahat bırakmayacağı için ona yavşayanlar arttıkça seni unutacaktır bide bak önerim konuşmalarında mümkünse cevapların 2kelimeyi geçmesin mesela tamam peki veya gülücük falan öyle uzun uzun yazma o soğur senden zaten mesajı alırsa bırakır peşini bu sefer de adını şerefsize çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

direk söyleme, yazik olur kiza.
    Isteklerini sudan bahanelerle geri cevirmeye calis. Yazimaslari kisa tut, pek konusma. Uzak durmaya calis. Anlar zaten.

inan su söylediklerini yaptım ama bi deyim vardır hani yanlıs anlasılmasın lütfen kız sülük gibi yapıstı inan onlara aldırmıyor.. gercekten daha farklı yollarda hissettirmem lazım
  • biz hala nefes alsın yeter diyoz yav kızı ders çalışıcam de sonrada A.M.K Spor gazetesi çıktı onu falan oku ne biliyim yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

facebook da fake hesap aç onla ilişki yap durumunu ve bu kızın o durumu görmesini sağla

oha yalnız süper olur, bu ne diye sorarsa da eski dersanedendi falan dersin şap gibi kalır

inanır mısın bu mesajı hic önemsemedim cok sacma geldi kusura bakma
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.