Şimdi Ara

Bir kız kibarca nasıl reddedilir ? (kız arkadaslar anonim olarak gelin söyleyin Lütfen (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
9.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
    Dostum sana 2 tavsiyem var.

1.Fake bir hesap aç ve kıza yazılmaya çalış (fake hesaptan) ve bunu birşekilde farket (yani kız ile fakenin yazışmalarını yeni görüyormuş gibi yap) ve kıza şunu söyle oo kanka manitamı yaptın

2.Direk kanka ayağına yat.
    3.Kızla aranı soğutmaya bak. (İşte smsim bitti falan bahaneler uydur).
    4.Kankanı kıza ayarlamaya çalış.

1. fake hesaplarla ugrasacagını sanmıyorum kızın diger erkeklerle arası yok ki fake ile konusması olsun
    2.su an için öyle yapıyorum ama vazgecmiyır
    3. inanır mısın aldırmıyor buna cünkü mahallemizde sıkca karsılasabiliyoruz
    4. o hiç olmaz
  • Kırıkkaleli misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

direk söyleme, yazik olur kiza.
    Isteklerini sudan bahanelerle geri cevirmeye calis. Yazimaslari kisa tut, pek konusma. Uzak durmaya calis. Anlar zaten.

inan su söylediklerini yaptım ama bi deyim vardır hani yanlıs anlasılmasın lütfen kız sülük gibi yapıstı inan onlara aldırmıyor.. gercekten daha farklı yollarda hissettirmem lazım

Goster ona morpheusun gucunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Kırıkkaleli misin?

yozgatlıyım ama su an izmirde yasıyorum
  • benden 3 yaş küçük bir kız arkadaşım vardı, onu gördüm yazıda büyük oranla

1 kez daha düşün derim, yokluğu kötü hissettiriyor. Özlem duygusunu kullanman gerek.
  • şey buldunda kılsızını arıyon
    siz anladınız

• Benzer bir durum benim de başıma gelmişti.Kıramam falan deme.Ben de senin gibi diyordum.Sonra daha beter oluyor.Final zamanıydı.Sınavdan önce diyalog aynen bu;

+Seninle son bir kez konuşmak istlyorum.
    -Konuşacak bir şey yok.Sınava yetişmem gerek.
    +Sınavdan sonra konuşsak ?
    -Sınavdan sonra burada değilim dedim sınava girdim.

Çıkışta arkadaşla bahçede oturduk otobüsün gelmesini bekliyorduk.Kız geldi.Hani gidiyordun falan çıkışmaya başladı.Ben de dayanamadım artık.Bahçede kıza ağzıma ne geldiyse söyledim.O günden sonra irtibat kesildi.Sen de bunu dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabun kokan adam

kardeş çekecen karşına bize söylediklerini ona da söyleceksin ayrıca arkadaşların dediği gibi kızlar istisnalar hariç kolay kolay acı çekmez hele güzelse ve günümüz erkekleri onu rahat bırakmayacağı için ona yavşayanlar arttıkça seni unutacaktır bide bak önerim konuşmalarında mümkünse cevapların 2kelimeyi geçmesin mesela tamam peki veya gülücük falan öyle uzun uzun yazma o soğur senden zaten mesajı alırsa bırakır peşini bu sefer de adını şerefsize çıkarır

inanır mısın bilmem ama kız 175boyunda kumral günümüzün tabiriyle taş yani. ayrıca 2yıldır beni sevdigini düsünüyorum diger erkeklerle alakası yok zaten ama yukarıda da belirttigim gibi kızla bazı fikirlermiz , huylarımız uymuyor nefes alsın diyebilirsin ama kız konusunda cok seciciyim .. hani derler ya hayatımın aşkı bende su an öyle bi şey arıyorum ama bu kızla degil

Yav he he
  • İki bira çak kendine gel kızın karşısına geç konuş
  • Evlen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Benzer bir durum benim de başıma gelmişti.Kıramam falan deme.Ben de senin gibi diyordum.Sonra daha beter oluyor.Final zamanıydı.Sınavdan önce diyalog aynen bu;

Çıkışta arkadaşla bahçede oturduk otobüsün gelmesini bekliyorduk.Kız geldi.Hani gidiyordun falan çıkışmaya başladı.Ben de dayanamadım artık.Bahçede kıza ağzıma ne geldiyse söyledim.O günden sonra irtibat kesildi.Sen de bunu dene.

hocam bırakmak kolay ama kızında üzülmesini istemiyorum
  • En iyi ve kesin yöntem birinden etkilendiğini ya da hoşlandığını söylemek olur devam etmez daha fazla. Olmadı sahte bı sevgili yapbundan kibari ve kesini olamaz duygularinin da ayibi olacak degil ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Benzer bir durum benim de başıma gelmişti.Kıramam falan deme.Ben de senin gibi diyordum.Sonra daha beter oluyor.Final zamanıydı.Sınavdan önce diyalog aynen bu;

hocam bırakmak kolay ama kızında üzülmesini istemiyorum

Bir yerden sonra çekilmiyor hocam.Sen bilirsin yine de.

• Yalandan kendi telefonu bri seni qriyormus gibi yap onun yaninda telefonlar askim canm buyur de tamamdir tecrube ilede sabittir

• Facebook Fake hesap olayı gayet mantıklı.

- Hesabı aç.
    - İlişki durumu yap.
    - Fake hesap ile kendin hesabın arasında biraz erotik mesajlar ile sohbet gerçekleştir.
    - Bu mesajları ve ilişki durumunu kız arkadaşına bir şekilde göster, sonrası bir kaç damla gözyaşı.

İşe yarayacağına %99 oranında garanti veriyorum. :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Kırıkkaleli misin?

yozgatlıyım ama su an izmirde yasıyorum

71 Kırıkkalenin plakası da o yüzden sordum.

Öneri olarak da şöyle diyeyim, konuşurken kısa cevaplar ver, sms'lerine geç cevap at ya da hiç cevap verme, böyle şeylerle soğut kızı. Zaten bişiyler biliyorsa anlar istemediğini
  • la oğlum bak git de la
  • Kizlar erkeklerle arkadas olmayi sever. Bir cok acidan erkeklerle arkadaslik yapmanin daha iyi oldugunu dusunurler. Belki kiz seni sadece arkadas olarak goruyordur? Ben olsam senin yerinde nasilolsa surekli mesajlasiyormussunuz. Seni harbiden de cok seviyorum iyi ki tanimisim kardesim gibisin diye bir mesaj atardim gelen cevapta kiz kardesli birseyler yazmadiysa ben sana o kadar kardesim diyorum kardes yerine koyuyorm seni sen bana bir kardesim bile demiyosun filan yazardim zaten gelen cevaptan da kizin kesin olarak ne hissettigi belli olurdu.

• ortamda muhabbeti sevgilisi olan arkadaşlarının sıkıntılarına getir.sonra oh be iyiki sevgilim yok.olmasın da zaten.ben çekemem böle tirpleri dertleri falan dersin.kıza dank eder.;)
  • hot story bro
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.