Bildirim
Bir ise odaklanildiginda esneme gelmesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynısı bende var berbat bir şey... Bilen varsa bi aydınlatıversin. _____________________________ -
Tedavisi uyku...ve soğuk içecek içme insan soğuktan esner .. boğazına atkı gibi bir şey sar hafif dursun sıcaklık versin. . Vede kulaklık ile şarkı dinleme yada kulaklık takma. . Cep telefon kulaklığı gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynısı bana da oluyor. Üst üste birkaç kere esniyorum, sonra burnumdan yaş akıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne mutlu Türküm diyene -
ciddi olarak yazıyorum, kandaki yağ oranınıza baktırın yani kolesterole.. yüksek ise bu illet insanın başına geliyor, 10 dakika meşgalesiz kalsan oturduğun yerde uyuya kalıyorsun.. özellikle yemeklerden sonra karşı konulamaz uyku isteği geliyorsa kolesterolunuz yüksek demektir..karaciğer de sıkıntı olanlarda oluyor genelde. _____________________________ Ey gönül, gidenden ümidini kes!Kaçan bir hayale benziyor herkes,Sanki kulağıma gaipten bir sesBuluşmalar kaldı mahşere diyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VeNoM
ciddi olarak yazıyorum, kandaki yağ oranınıza baktırın yani kolesterole.. yüksek ise bu illet insanın başına geliyor, 10 dakika meşgalesiz kalsan oturduğun yerde uyuya kalıyorsun.. özellikle yemeklerden sonra karşı konulamaz uyku isteği geliyorsa kolesterolunuz yüksek demektir..karaciğer de sıkıntı olanlarda oluyor genelde.
Hocam bende uyuyakalma vs olmuyor zaten pek sevmem uykuyu. Yakin zamandada kontrol ettirmistim degerlerim normaldi.
10 saatte uyusam 6 saatte uyusam ders dinlerken esnemeye basliyorum.
Yeterli ciddiyeti saglamiyorsun gibi geldi bana. Daha cok ciddiye alip, oyle okumayi dene. Disiplini elden birakma. Ara ara bende de oluyor bu dediğin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Alışkanlık ve ilgini çeken şeye yönelme. Ben de zamanında kitap okuyordum ve uyuyakalıyordum. Sonra başka tür bir kitap okudum ve şu bölüm bitse de artık uyusam diye sayfa sayıyordum
Bu arada artık o kitap bitti ve yine uyuyakalıyorum
_____________________________ -
Yorgunluktandir hocam. Lise sonum malum yogun bir sene bende de hep bir esneme yorgunluk hali vardi. Cogu kisi psikolojik diyordu. Iki gun adam akilli uyuyunca kendime geldim.
Benim başım ağrıyor ya
Hiç konsantre olamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Vespucci
Yorgunluktandir hocam. Lise sonum malum yogun bir sene bende de hep bir esneme yorgunluk hali vardi. Cogu kisi psikolojik diyordu. Iki gun adam akilli uyuyunca kendime geldim.
Bu gun erken yatip bir uyuyalim oyleyse hocam. Bende sinava hazirlaniyorum sabah calisma istegim gelmiyor aksam oturdummu esneye esneye yatagi zor buluyorum. Nasil halledeceksek bu isleri...
Yinede bir gun kan degerlerimi olcturmeye karar verdim kolestrol vs var mi arkadasin dedigi gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler