Şimdi Ara

Bir insan neden pitbull besler/gezdirir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu pitbull sahiplerinin kafasını anlamıyorum.

Sülalesi kadar köpek türü var. Adam gidiyor en zararlısını, en tehlikelisini alıyor. Ülkede gezdirmek de yasak.

Amacı ne bu insanların. Hava mı atmak istiyorsunuz "ehuehe bakın köpeğim var" diye?

Abicim başka bir köpek alarak da havanı atabilirsin. Kendinden bir şey eksiltmezsinki? Nedir bu pitbull sevdası? Bu hayvanda olupta diğer köpeklerde olmayan ne var?

Sen başkalarına hava atacaksın diye (ki amacın bu olmasa bile) Senin pitbullun yüzünden insanlar saldırıya uğruyor köpekler kediler zarar görüyor. Nasıl bunu düşünemiyorsun bu riski göze alabiliyorsun?

"Ben onu iyi eğitirim bir şey olmaz" e diğer saldırgan pitbull sahipleri de aynı şekilde düşünmüştür heralde.

Nereden biliyorsun abicim eğitebileceğini? Köpek eğitmeni misin? Daha kendini eğitememişsin bu hayatta köpeği nasıl eğiteceksin? Senin yüzünden gene bir pitbull saldırısı haberi olacak belkide? Hayır yani başka bir köpek alsan tecavüze mi uğrayacaksın nedir bu pitbull sevgisi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 1 Nisan 2021; 12:52:21 >

Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.

Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak.

• pitbulu sokakta agizliksiz dolastiranlarin pikolojisi net bozuktur ki agizlikla dolastirmakta yasak olmali nolur nolmaz ha bahceli evim olsa sahsen ordada zincire bagli halde bile beslemem zinciri koparir citten atlar gider bi cocugu sakatlar veya oldurur sonra vicdan azabindan yasanmaz

net soyluyorum kivirmadan pitbull besleyenlerin insana saygisi sevgisi yoktur dag basindaki herkesten uzak evinde besleyen baska sahsen ben ole biyerdede beslemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pitbull a karşı önyargılı olmanızı anlıyorum. Çünkü Bin bir çeşit köpek türü var arjantin dogosundan,presa canariosuna ama hepsini ne yazık ki pitbull diye biliyor bizim milletimiz(Pitbull'un bile kendi içinde kaç türü var blue nose, red nose vb.) Hangi köpek saldırırsa saldırsın insana akşam haberlerde pitbull dehşeti diye çıkıyor. Bu yüzden önyargılı olabilirsiniz ve haklısınız.

Kötü köpek yoktur kötü sahip vardır. Ben Arjantin dogosu, Presa Canario, Pitbull, Rotweiler, kangal gibi iri ırk diyebileceğim köpeklerde besledim golden ve belçika kurdu köpeklerde besledim. Hiç biri insana düşmedi.(Kangal gece görürse saldırırdı ) Benim beslediğim blue nose bir pitbull du ve hiç bir insana saldırmazdı çünkü insanların arasında büyüttüm insanı düşman olarak görmüyordu. Ama sen köpeği bir karanlık odaya kapat vahşi yetiştir sonra pitbull kötü. Yok öyle bir şey. Ben önüne yemeği koyardım ye demedikçe yemezdi. İnsanlar şuan köpek dövüşü yaptırıyorlar( İnşallah bunlara en büyük cezayı verirler hatta hapis cezası olur bu ve en az 10 sene olur) Hayvanlar bir birini parçalıyor öldürüyor. İnsanlar para kazanıyor keyifle izliyor.

Bence bazı insanlar pitbull dan daha tehlikeli.

• Pitbullu olmayan insan sorusu pitbull farklı bir hayvandır saldırgan falan değildir sahibi yüzünden salgınlaştırılmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kötü sahip yoktur. Ailesi ,çevresi kötü etkilemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 1 Nisan 2021; 17:38:15 >
    Kedi mi Almalıyız Köpek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.