Ben bu pitbull sahiplerinin kafasını anlamıyorum. Sülalesi kadar köpek türü var. Adam gidiyor en zararlısını, en tehlikelisini alıyor. Ülkede gezdirmek de yasak. Amacı ne bu insanların. Hava mı atmak istiyorsunuz "ehuehe bakın köpeğim var" diye? Abicim başka bir köpek alarak da havanı atabilirsin. Kendinden bir şey eksiltmezsinki? Nedir bu pitbull sevdası? Bu hayvanda olupta diğer köpeklerde olmayan ne var? Sen başkalarına hava atacaksın diye (ki amacın bu olmasa bile) Senin pitbullun yüzünden insanlar saldırıya uğruyor köpekler kediler zarar görüyor. Nasıl bunu düşünemiyorsun bu riski göze alabiliyorsun? "Ben onu iyi eğitirim bir şey olmaz" e diğer saldırgan pitbull sahipleri de aynı şekilde düşünmüştür heralde. Nereden biliyorsun abicim eğitebileceğini? Köpek eğitmeni misin? Daha kendini eğitememişsin bu hayatta köpeği nasıl eğiteceksin? Senin yüzünden gene bir pitbull saldırısı haberi olacak belkide? Hayır yani başka bir köpek alsan tecavüze mi uğrayacaksın nedir bu pitbull sevgisi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 1 Nisan 2021; 12:52:21 > |
Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter. Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak. |