< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaki akakiyeviç -- 17 Haziran 2021; 21:23:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İnsan neden stalk yapar?

-
-
Bir kız var. Kendisi sanırım beni stalklıyor.
Spotify'dan tut, Instagram, Whatsapp, Facebook her yerden takipleşmek istedi.
Neyse kendim video editleyip değişik hikayeler paylaşırım. Oradaki müziklerden tut, Spotify dinlediğim müziklere kadar takip ediyor. Kızın farklı bir tipi var. Manken gibi bir kız ayrıca fazlasıyla zengin birisi. Babası devletin bir kolunda görev yapıyor. (Söylemek istemiyorum, doğru olmaz) Bana bir aralar lider birisin sen falan dedi. Yok yahu sıradan bir adamım falan dedim. Karakterini görüyorum senin falan dedi. O karakterden gelir dedi. Anlatacağın her şeyi saatlerce dinleyebilirim dedi. Anlamadım enteresan bir durumla karşı karşıyayım.
Bu sanırım bir çeşit takıntı ya da saplantı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert Caraco -- 17 Haziran 2021; 21:53:17 > -
Sen de rahatsız oluyor gibi durmuyorsun başkan 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asosyallikten olabilir.
Bilin bakalım kimden biliyorum?
Sosyallikle de problemim yok aslında, ama yapmazsam başım ağri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaki akakiyeviç -- 17 Haziran 2021; 22:11:27 >
her gun kizin inst ve twitterina girip yeni foto eklemis mi yeni yazi paylasmis mi diye bakiom.ama su siralar nadir paylasim yapio soylicem artik daha sık paylasim yap diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stalkın adabı gizli olmasıdır aga tut kendini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaki akakiyeviç -- 17 Haziran 2021; 22:19:17 >
3 günlük dünya eğlenip geçiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X