Şimdi Ara

Bir insan neden futbol takımı için sevinir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanki kendisi o takımda oynuyor da kendisi şampiyon yapmış gibi seviniyor.(takım tutmuyorum öğğğ beşiqtaşı çekemiyor demeyin alakam bile yok) Çoğunuz max aylık 3000 tl ile geçinmeye çalışıyorsunuz bu adamlar milyonları götürüyor onların milyonları götürmesine mi seviyorsunuz anlamadım? Her ay takıma destek olmalar falan ...

• Uyandirma insanlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin hayatta zevk aldığın hiçbirşey yok mu?
  • Mantıksal olarak bakarsak tamamen haklısın ama insan duygusal bir varlıktır, illa ki bir şeye bağlanmak ister. O yüzden bu da duygusal olarak böyle
  • bayılıyorum böyle dünyayı kendisi etrafında döndüğünü zanneden tiplere yafutbol izleyen adam takım tutar sırf futbol senin ilgini çekmiyo diye diğer insanların izlemesi saçma mı oluyor yani ?

• Piccadilly Circus kullanıcısına yanıt
    ben futbol izlemenize saçma demedim . bir bakıam fanatikliği eleştirdim. tabii futbol izleyen birinden anlamasını bekleyemeyiz
  • Takım tutmuyorum futbol izlemiyorum diyen erkeğe her zaman temkinli yaklaşırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende anlamiyorum ha adamlar avrupada yabanci iyi takimlara kok sokturse kupa alsa sabaha kadar sevinsin, dandik tr liginde sp olmus adamlar bu saatte hava alaninda bekliyor nasil mantik bilmiyorum sanki para veriyorlar parayi alip icip kutlucak super araba evde oturanlar onlar sevinen fakir fukara iste sacma sana ne faydasi var o takimin? Bizim ligte az iyi ol sp zaten olursun basak sehir bile taraftari yok ikinci.

sevinc icin asil onemli olan. Sp felan degil sadece malzeme iste insanlarinda sevinmeye ihtiyaci var yer ariyor firsat bunlarda iste eglen ben abartanlara karisiyim sadece.

• Sevdiğin birisi bir şeyi başardığında onun kadar sevinirsin değil mi? İşte taraftarlarda duygusal bağ kurduğu takım bir şey başarınca mutlu oluyor. O bağ yoksa anlaman pek mümkün değil.

• Bir insan neden futbol takımı için sevinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 29 Mayıs 2017; 2:17:12 >
  • ''Çoğunuz max aylık 3000 tl ile geçinmeye çalışıyorsunuz bu adamlar milyonları götürüyor onların milyonları götürmesine mi seviyorsunuz anlamadım?''

sen konuyu anlamaya yakınlaşmamışsın bile.bu nasıl bi mantık ya.

neyse bende takım tutmuyorum bende sadece Milli takımı tutuyorum.Türkiye ooh oohhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menemenci Kenpachi -- 29 Mayıs 2017; 2:26:52 >
  • aidiyet duygusu
  • Ben keyif için izliyorum. O yüzden bizim ligi takip etmiyorum mesela. Kafam dağılıyor iyi oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.