Şimdi Ara

Bir F10 Klasiği...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç 8000 bin km yi devirdikten sonra yakıt tüketiminde ciddi bir düşüş olduğunu bmw forumunda paylaşmıştım.son depoda 970 km yol yaparak bu hissiyatımın ne kadar doğru olduğunu görmüş oldum.kısaca yeni 5.20 d performans ve ekonominin mükemmel bir birleşimi gibi.her seferinde beni şaşırtmayı başarıyor...

Bir F10 Klasiği...

• Güle güle binin.MaşAllah.Benim de pek beğendiğim bir araç.
  • Hüseyin 5 serisi aldığını bilmiyordum, güle güle kullan.
    Bu arada A4'de 3,0 motora geçmişin, o da hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

Hüseyin 5 serisi aldığını bilmiyordum, güle güle kullan.
    Bu arada A4'de 3,0 motora geçmişin, o da hayırlı olsun.

meke a4 ten a5 geçmiştim ama a5 e bir türlü ısınamadım.sonra 5 serisi çıkınca ve methini duyunca almaya niyetlendim ve nasip oldu.a4 3.0 ikinci el uygun bulunca almıştım.şimdilik duruyor.ayrıca size çok kırgınım.geçen sene buluşmaya beni çağırmayı unuttuğunuz için...
  • huseyin, bu degeri agirlikli olarak sehirlerarasi yol giderek mi yaptin? ben maksimum 860km gidebildim tam depo ile.. gerci ara ara basiyorum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulligun

Bir F10 Klasiği...

hocam araç çok güzel güle güle kullanın. ancak o kadranın görüntüsü nedir öyle? bu kadranı hyundaide görsem yadırgıyorum ama bmwnin kullandığı kadrana bak. fiyatı belli seviyelere gelen otomobillerin bu tür ufak tefek detayları atlamalarına gerçekten sinir oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

hocam araç çok güzel güle güle kullanın. ancak o kadranın görüntüsü nedir öyle? bu kadranı hyundaide görsem yadırgıyorum ama bmwnin kullandığı kadrana bak. fiyatı belli seviyelere gelen otomobillerin bu tür ufak tefek detayları atlamalarına gerçekten sinir oluyorum.

Ben de onu diyecektim su ortadaki ekran olmasa arac 2000 model falan derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence aksine olabildiğinde sade olması daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

huseyin, bu degeri agirlikli olarak sehirlerarasi yol giderek mi yaptin? ben maksimum 860km gidebildim tam depo ile.. gerci ara ara basiyorum ama...

450 km bursa ya gidip geldim.ancak ekonomi yapmadım.120 - 130 km hız ile gittim.sonra gelip şehir içinde 250 km yaptım.iki kere yoğun köprü trafiğine girdim.daha sonra sapanca ya gidiş dönüş esnasında 270 km boyunca tem de 120 km hız ile cruise açık şekilde kullandım.geldiğimde bu kadar km yapmıştım.ekonomi yapmaya kalksam bu araç rahatlıkla 1100 km yapabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 9 Mayıs 2011; 11:10:47 >
  • quote:

araç 8000 bin km yi devirdikten sonra yakıt tüketiminde ciddi bir düşüş olduğunu bmw forumunda paylaşmıştım.son depoda 970 km yol yaparak bu hissiyatımın ne kadar doğru olduğunu görmüş oldum.kısaca yeni 5.20 d performans ve ekonominin mükemmel bir birleşimi gibi.her seferinde beni şaşırtmayı başarıyor...

Bir F10 Klasiği...

Peki ortalama yakıt tüketimi kaç?Çünkü aracın deposu 70lt. karışıklık olmasın.

• Depo kac litre ya da 100 km de kac lt yakiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

araç 8000 bin km yi devirdikten sonra yakıt tüketiminde ciddi bir düşüş olduğunu bmw forumunda paylaşmıştım.son depoda 970 km yol yaparak bu hissiyatımın ne kadar doğru olduğunu görmüş oldum.kısaca yeni 5.20 d performans ve ekonominin mükemmel bir birleşimi gibi.her seferinde beni şaşırtmayı başarıyor...

Bir F10 Klasiği...

Peki ortalama yakıt tüketimi kaç?Çünkü aracın deposu 70lt. karışıklık olmasın.

6 ile 6.5 arasında değişiyor.genelde 6.2 yi buluyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Depo kac litre ya da 100 km de kac lt yakiyor?

depo 70 lt...
  • Şimdi onu diyecektim; bir depoyla kaç kilometre gidildiği önemli değil. Depodan depoya fark var.

Ortalama değerleri bilsek yeterli. Buna göre karar vereceğim şahsen.
  • Maşallah , kadran konusuna bende katılıyorum çok klasik kalıyor bence.
  • kadran olayı bmw'nin amlasız bi rahatsızlığı
  • Kadranın okunaklı olması da önemli bir şeydir.

Bence sade ama güzel bir kadran.
  • 30 Milyarlık Civic'in kadranı bana göre daha güzel

Bir F10 Klasiği...

Bir F10 Klasiği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuflenmispeynir -- 9 Mayıs 2011; 11:54:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

Ben de onu diyecektim su ortadaki ekran olmasa arac 2000 model falan derim.

O kadran bir BMW klasiğidir diyebiliriz. 7 serisi dahil tüm BMW'lerde aynıdır. Bence sade, rahat okunabilir ve şık bir kadran.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

huseyin, bu degeri agirlikli olarak sehirlerarasi yol giderek mi yaptin? ben maksimum 860km gidebildim tam depo ile.. gerci ara ara basiyorum ama...

Aynı şekilde bendede öyle 800civarı fakat tamamen istanbul içi yoğun trafikte.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.