Şimdi Ara

Bir de iyi tarafından bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer cidden şike yaptıysak ve 2. lige düşeceksek iyi yönleri de var bunun.Niang,Yobo,Dia,Cristian,Güiza, gibi 5 para etmez futbolculardan kurtuluruz.Türk futbolcuları,Alexi,Stochu(sanmam ama) ve Luganoyu takımda tutabilirsek zaten 1 sene sonra Süper Lig'e tekrar yükselecez.Adam gibi transferler yapıp şampiyonluğa oynarız.Bence düşmemizin en iyi tarafı bu olur.Ama Türkleri koruyamazsak yazık olur cidden.

Cidden Dia'yla falan CL maçları yapmak çok utanç verici olacaktı.

• Cidden Dia'yla falan CL maçları yapmak çok utanç verici olacaktı... diyosun...

insan içine cıkamıyacaktın sanırım...bak senın ıcın ıyı olmus...

hey Allah ım ya

taraftarın durumu gercekten ıyı degıl...
  • Yok yok bazılarımızı kaybediyoruz olayın iyi yönünü bulmaya çalışanlar var.
  • Niang-Dia-yobo iyi oyuncular arkadaşım. Cristian ve Guiza konusunda hemfikirim. Küme düşmemiz -30 puandan daha iyidir,,,çünkü gerekli puanı toplayamazsak küme düşüp 2 yılı heba etmiş oluruz. Niang ile yobo bu ligde her takımda oynar.
  • O zaman yukarıda yazdığım oyuncuları bank asya takımlarına yollayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeP__DReaM

Niang-Dia-yobo iyi oyuncular arkadaşım. Cristian ve Guiza konusunda hemfikirim. Küme düşmemiz -30 puandan daha iyidir,,,çünkü gerekli puanı toplayamazsak küme düşüp 2 yılı heba etmiş oluruz. Niang ile yobo bu ligde her takımda oynar.

zaten bu -30 puan olayını kım ortaya atmıssa tam fantazı yapmıs...ne bu ya sevr antlasmasımı ımzalıyoruz...
  • Rusyada kız yok mu birader bosver yoboyu niangi diayi topçu mu bunlar(!)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Rusyada kız yok mu birader bosver yoboyu niangi diayi topçu mu bunlar(!)

Olmaz mı?Onlara da vakit ayırıyoruz Gölhancığım.Asosyal değiliz çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: gArFeLd

quote:

Orijinalden alıntı: DeeP__DReaM

Niang-Dia-yobo iyi oyuncular arkadaşım. Cristian ve Guiza konusunda hemfikirim. Küme düşmemiz -30 puandan daha iyidir,,,çünkü gerekli puanı toplayamazsak küme düşüp 2 yılı heba etmiş oluruz. Niang ile yobo bu ligde her takımda oynar.

zaten bu -30 puan olayını kım ortaya atmıssa tam fantazı yapmıs...ne bu ya sevr antlasmasımı ımzalıyoruz...

Futbolcuların ve teknik ekibin bu işin içinde olmadıklarını düşünüyorum. Bakalım nasıl bir karar çıkacak bizim için,,,-30 tamamen saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

quote:

Allah tahsilatını artırsın bosver Fb'yi Zenit'i tut
  • quote:

quote:

quote:

Artırsın değil arttırsın.Sağol.Ben sen değilim Gölhancığım.Gittiğim ülkeye göre takım tutmam.

• Mesajı okur okumaz kesin Nuclear Incubus'undur dedim sonra nickine baktım bi an dumur oldum. Sonra imzayı gördüm.
  • quote:

quote:

quote:

ne var la zenit'te anzhi mackakalakslckasdcash süper takım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Artırsın değil arttırsın.Sağol.Ben sen değilim Gölhancığım.Gittiğim ülkeye göre takım tutmam.

Evet bursadayim suan bursasporu tutuyorum TDK dil anlatımın kaç senin 100mu aynstayn

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet bursadayim suan bursasporu tutuyorum TDK dil anlatımın kaç senin 100mu aynstayn

Ülke dedim şehir değil Gölhancığım, beynin sulanmış senin asosyallikten.Benim ufacık bir yazım hatamı düzeltmiştin zamanında.Ben de aynı inceliği sana gösteriyorum

Bana hakaret eden arkadaşlar şikayet edildiniz.Umarım devamı gelir çünkü sizi şikayet edip ceza almanızı izlemekten zevk alıyorum.

• kısaca yazayim. Fb'nın küme düşmesi şuan için çok zor gözüküyor neden;bu konuyu aklı başında insanlar anlatınca insanları daha cok bilinclendiriyor.
    Ortada şuanda kabul edilmiş bir suç yok , iddaalar var , tutuklananlar var , ama karar verilmemiş. çünki sonuca ulaşılmamış.
    diyelim ki Tff karar verdi FB küme düştü , Fb için maddi ve manevi zararin ne derece büyük olcagini herkes az bucuk tahmin ediyordur.
    Bu tutuklu kişilerin mahkemesi diyelim ki 5 yıl sonra sonuclandı ve bu kişiler sucsuz oldugu tespit edilirse ne olucak ? Fb'yi küme düşürenler bunun hesabını nasıl verebilir ?
    bazı şeyler okadar kolay degil. kesin karar yoksa küme düşme olayi bana göre cok cok düşük bi ihtimal , -30 filanda hikaye digiturk'un ortaya attigi sadece kendi menfaati için söyledigi biseydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

kısaca yazayim. Fb'nın küme düşmesi şuan için çok zor gözüküyor neden;bu konuyu aklı başında insanlar anlatınca insanları daha cok bilinclendiriyor.
    Ortada şuanda kabul edilmiş bir suç yok , iddaalar var , tutuklananlar var , ama karar verilmemiş. çünki sonuca ulaşılmamış.
    diyelim ki Tff karar verdi FB küme düştü , Fb için maddi ve manevi zararin ne derece büyük olcagini herkes az bucuk tahmin ediyordur.
    Bu tutuklu kişilerin mahkemesi diyelim ki 5 yıl sonra sonuclandı ve bu kişiler sucsuz oldugu tespit edilirse ne olucak ? Fb'yi küme düşürenler bunun hesabını nasıl verebilir ?
    bazı şeyler okadar kolay degil. kesin karar yoksa küme düşme olayi bana göre cok cok düşük bi ihtimal , -30 filanda hikaye digiturk'un ortaya attigi sadece kendi menfaati için söyledigi biseydir.

Bu adamlar gidecekse düşelim bence.

• Yeni bir Nuclear Incubus vakası demeye kalmadan...
  • Çok komik.
  • Arkadaşlar kafayı mı yediniz?

Bu olayın iyi bir yönü olabilir mi Allahaşkına?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.