Şimdi Ara

Bir de iyi tarafından bakın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antikitos

Arkadaşlar kafayı mı yediniz?

Bu olayın iyi bir yönü olabilir mi Allahaşkına?

olur tabiki mesela ben bu olaydan sonra hayatın ne kadar anlamsız ve boş olduğunu bir kez daha anladım

• Cidden ya,Dia çok kötü bir oyuncu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Guetta*

Cidden ya,Dia çok kötü bir oyuncu..

şikedir şike
  • İyice tozutmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: admylmz

quote:

şikedir şike

• arkadaş dia ya kötü diyo
  • quote:

Bende fark ettim çok kötü oynuyor onlar nasıl çalım öyle insan alır dümdüz koşar :D

• Videolara bakarsak Selçuk bile iyi futbolcu
  • dia'ya kötü diyonuzda bzm takımda messi mi var ben mi bilmiyorum

şaka bi yana düşünün alexin yerine oynayabilecek şöyle camış gibi bi orta saha oldumu ileri üçlüyede koy stoch dia emenikeyi görürüm ben o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Videolara bakarsak Selçuk bile iyi futbolcu

Formda bir Selçuk ülkenin en iyi kesicisidir kötü oyuncu değil Selçuk.
  • quote:

Eğer cidden şike yaptıysak ve 2. lige düşeceksek iyi yönleri de var bunun.Niang,Yobo,Dia,Cristian,Güiza, gibi 5 para etmez futbolculardan kurtuluruz.Türk futbolcuları,Alexi,Stochu(sanmam ama) ve Luganoyu takımda tutabilirsek zaten 1 sene sonra Süper Lig'e tekrar yükselecez.Adam gibi transferler yapıp şampiyonluğa oynarız.Bence düşmemizin en iyi tarafı bu olur.Ama Türkleri koruyamazsak yazık olur cidden.

Cidden Dia'yla falan CL maçları yapmak çok utanç verici olacaktı.

Niang'a sen kötü mü diyorsun ? Bak çarpılırsın benden demesi
  • Niang 5 para etmez, kötüyü bırak.

Formda bir Selçuk arayanlar var demek.Pek çok basit futbolcu formdayken harikalar yaratabilir, önemli olan devamlılık.
  • quote:

teşvik
  • quote:

Niang 5 para etmez, kötüyü bırak.

Formda bir Selçuk arayanlar var demek.Pek çok basit futbolcu formdayken harikalar yaratabilir, önemli olan devamlılık.

Tamam sana göre Niang 5 para etmez... Peki Dia ? Ona bari kötü deme bence... Eğer o oyuncuya kötü diyorsan, büyük haksızlık yapıyorsun... Bence Niang'a da haksızlık yapıyorsun ama ben gene de bütün herkesin görüşlerine saygı duyarım...
  • 1 videosuna bakıp çok iyi diyen zihniyete Sabrinin videolarını öneriyorum

@qouRcuFF; Dia Niangdan bile kötü.Koşmaktan başka hiçbir yeteneği yok.Boş kaleye nasıl kaçırdığını gördük Beşiktaş maçında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

teşvik

hızına bakılacak olursa en az 2 milyon $ almış

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

teşvik

hızına bakılacak olursa en az 2 milyon $ almış

Tekniğine bakılacak olursa hiçbirşey almamış veya rakiplerden teşvik alıyor

Hep diyorum bu adam yerine milli atlet falan alalım koşan adam istiyorsanız.Tekniğinin fark edeceğini sanmıyorum.Dianın da tekniği 0, oynamayı az bilen adamın da 0.Koşsun atlet tamamdır.Hem yabancı olayından kurtarırız.

• quote:

1 videosuna bakıp çok iyi diyen zihniyete Sabrinin videolarını öneriyorum

@qouRcuFF; Dia Niangdan bile kötü.Koşmaktan başka hiçbir yeteneği yok.Boş kaleye nasıl kaçırdığını gördük Beşiktaş maçında.

hadi dia ya kötü diyorsunda.. nianga nasil kötü dersin :) adam fransada üst üste kac sene yilin futbolcusu secildi fransizlar futboldan anlamiyorlar ozaman sana göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

quote:

1 videosuna bakıp çok iyi diyen zihniyete Sabrinin videolarını öneriyorum

hadi dia ya kötü diyorsunda.. nianga nasil kötü dersin :) adam fransada üst üste kac sene yilin futbolcusu secildi fransizlar futboldan anlamiyorlar ozaman sana göre :)

Kariyerinde 1 kere bile yılın futbolcusu seçilmedi.Yani Fransızlar futboldan anlıyorlar.

• dogru yilin futbolcusu secilmemis fakat 2008 ve 2010 da yilin ilk 11 ine girmis.. 3 kerede ayin futbolcusu secilmis.. futboldan anliyorsan zaten nianga kötü demezdin niang bence hooijdonk ve anelkadan sonra bu takima gelen en iyi 3. yabanci forvet.. yasina ragmen fizigi cok kuvvetli süratli teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu.. dia da süratli bir kanat oyuncusu tek eksigi son vuruslari fakat zamanla kendini gelistirebilir henüz yasi 23-24
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.