Şimdi Ara

Bir class hic bu kadar ezilmedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben yaklasık 4 seneden beri kendimi rogue sınıfına adamıs birisiyim. wotlk cıktıgından milletin oynamasını icin skillleri güclü milletin oynaması icin blizzardın taktigidi.Blizzard da normal wow u yapanlara lafım yok kim yapıyosa bunu onlara lafm var.su anda rogue forumu karsıtı blizzardın sitesine Acrono, Krymu bile girdi konuya. wotlk ilerleyeli rogue sürekli nerflene nerflene bu duruma geldi artık SK100 listesine bakarsanız kac rogue oldugu daha iyi anlasılır bu durumu. Fiziksel zarar diye biseyi kalmadı roguelerin arenada yapabildikleri tek skill envenom. multilateti combo puanı kazanmak icin kulanıyolar.tamamiyle bitirdiler. Eskiden en ii snıftı rogue ama neden dimi niye en iyi sınıftı. cunku roguele oynamak yanlızlıktı. zordu item kasmak. paladin gibi 3 talentiyle hem pvp hem pve yapcak kapasitesi yoktu. ben ilk rogue acmadan önce paladin acmayı istemistim paladin cünkü sosyal bi sınıftı auralar healler dungeonale girsen ne ihtiyacın varsa götür alttan alttan diger talentlerin icin hepsini alırdın. kız oyuncuya flash of light show yapmalar hammer of justice stunundan cıkmadan ölmeler falan . 70 gün played timemım var charımda.ben o kadar paladinle ugrassydım BT SSC TE hepsi bitmisti TBC dungeonları benim wow dan bi arkım vardı adam benim oyndıgım oyunun yarısını bile oynamadan healerlık la en iyi guilde aldılar. BT yapıyodu ben soke oldum iste en iyi sınıftı ama bi bedeli vardı cok amaclı deildim. simdi o adam ordan dmg itemide alır def itemide alır pvp e girseler karısık biraz res gearıyla eglenirdir tatmin olurdur. rogue en iyi sınıf olmak zorundaydı. cunku cok emek istiyodu yakın dövüs ve pve su anda en cok vuran dmg i o olabilir ama onun gösterigi caba sıkıntı sag kac yok sola kac yakın dövüs attgı kes falan dayanılmaz bisi.simdi 3.3.2 nerf Fok nerf bi kısmı dogruydu spell bozması sacmaydı ama fok agır bir skill olması kanatindeyim cd olsun etrftaki lerin spellini bozsun e hadi bunu anladım Fok if you use dagger %150 weapon damage Down to %100 if you use sword %100 down to %70 bu ne alaka zaten bise yaptıgımız yok görüzmez etrafta gezen bi sınıfız ben rogue videolarını izliyorum. macrolar cok iyi o kadar oynuyla kestigi adamlar sonra bu videoları görüyolar rogue iyi lol neresi iyi macro yapsan öyle bende iyi derim. rogue u normal oynayan oyuncular var.Blind atan rogue vanish basacak kapasitemiz yok.Blizzard bu rogue videolarının izleyipte kanaat getiriyosa vay halimize kolay bisi deil öyle ret pally gibi kafamı kalvyenin üstünde gezdire gezdire oynarım kafan yorulmuyo aman spell gelcek vanish ama böyle olcak aman soyle olcak .roguenun canın cıkıyo emegin gidiyo maffediyo adamı blizzard bunları düsünemiyo rogue artık su anda ne ? savasta etrafta inviz gecen rangeler görsün onu hani savasta eglence olsun görnümez bi adam olsun zarar veremiyo ya takılsın dursun gibi seyler. sonuc olarak rogue le oynuyosanız günde 6 saat oynamanız lazım. yoksa ne raidde almazlar kalırsınız ortada.pvp yaparak gecer hayat.gerci pve dende yoruldum rahat deilim her an bisi olcak gibi zordu evet cok zor acmaz olaydımda rogue hayatımdan bu kadar zaman gitmeseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 27 Ağustos 2009; 17:28:43 >

• şaka yapıyosun dimi ?
    rogue öyle pala kadar kolay bi class olmayabilirde..
    hiçte öyle yok buraya kaçıcaksın yok sağa yok sola - vanish atıcaksın dc ye vs vs kalmadı...
    al yanına bi disc veya resto druid gör bakiim istersen vanish skillini unut action bardan çıkar...
    rogue un şuanki hali muhteşem...
    sadece dk-prot pala çok karşılaşılan bi takım su aralar roguela onları kesmen zor, ee nabalım bnde mage oynuyorum
    sizin gibi healerla girme şansıda yok, bi chaos bolt yedin mi direk maç gitti ...
    valla bi oyununu gözden geçir, rogue belkide tbc de olduğu kadar iyi sadece artık sadece hemo ya basmıyosunuz
    ha buda zor geliyosa buyrun gelin mage oynayın zor class ne görelim...
    daha önce 80 rogue kasmış oynamış ve satmış biri olarak konuşuyorum

• Hocam Bence Senn Bu 4 Sene Oynaman ve Rougeların En Güzel Döneminde başlaman Etkili Oldu...
    Paladin lere çok özenmişsin belli fakat senn rouge oynadığın zamanlarda paladinle hiçti...
    Shaman nın purge u ile herşey bitiyodu...Stundan Çıkmadan öldürme Fln Onlar Sonrada Eklendi işte Blizzard Gördü Ezikliği Buff yeni patch le ..
    Eskiden Shaman Oynuyordum... Belki Aklındadır.. Pvp yaparken Rouge un Stundan Çıkarmadan Aldığı Classlardan Biri ...
    Sırf Shaman nın BG lerde Ezikliği Yüzükten Bıraktım Başka Char Kastım....
    Şunu Demişsin Rouge en iyi sınıf olmak zorundaydı çünkü ........

Hocam sen Sadece Rouge Oynadığın için Böyle Konuşuyorsun.... Druid oynayan biri içinde geçerli bu durum... yok sağ kaç ayı form u ol stun at charge at ??
    veya diğer charlar ...

Anlamadığım şey birde Adamlar hyrid Class Olduklarından Hertürlü Raid e Girebiliyor ve sen Bunu Kıskanmışsın...Sende Girebilirsin...Bunda Bişi Yokki ..
    Pve dea İtem Dizip Pvp Yapma Olayı Olmamış...O adamda Senn Kadar Emek Harcıyor...Yani Sadece Rouge Tarafından Bakma Karşındakininde Yapmakta Zorlandığı şeyler kitlendiği anlar var..

• valla rog karakterim yok ama arkadaşın rog uyla arasıra girip duel atıyorum(çöp gearlı adamlarla değil tabiki) prot pala ve dk harici zorlandığım class yok ki sürekli rog oynayan biri değilim gerçekten şu anda easy mode rog lar ağlayan oyunu bıraksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 27 Ağustos 2009; 13:32:10 >
  • http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=10543415409&sid=1

kendi görüsüm ve bunları okursanız benim haklı oldugumu anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AI95

şaka yapıyosun dimi ?
    hiçte öyle yok buraya kaçıcaksın yok sağa yok sola - vanish atıcaksın dc ye vs vs kalmadı...
    al yanına bi disc veya resto druid gör bakiim istersen vanish skillini unut action bardan çıkar...
    sadece dk-prot pala çok karşılaşılan bi takım su aralar roguela onları kesmen zor, ee nabalım bnde mage oynuyorum
    sizin gibi healerla girme şansıda yok, bi chaos bolt yedin mi direk maç gitti ...
    valla bi oyununu gözden geçir, rogue belkide tbc de olduğu kadar iyi sadece artık sadece hemo ya basmıyosunuz

''sadece dk-prot pala çok karşılaşılan bi takım su aralar roguela onları kesmen zor'' direk alt + f4
    Leather giydimi unutma divine mixserinden canlı cıkarsam tabi o
    Mage le oynuyosun ice block heralde seni kurtarıyo o büyüden chaos bolttan attgı anda ice blocka basacak reflexe sahipsindir.shadow cloakta %100 resiste all spell yazıyo chaos boltta can not be resist yazıyo dalgamı geciyo bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 27 Ağustos 2009; 13:50:23 >

• serverlardaki rogue nüfusu azalır daha güzel işte.. iyi oyuncu classı iyiyken de kötüyken de iyi oyununu sergiler... tbcden sonra bırakmış biriyim ama bırakmadan önce serverdaki rogue nüfusu inanılmaz fazlaydı hala öyle mi bilemiyorum.

warlock oynuyordum ben, serverdaki shaman ya da paladin sayısı bile tek tarafın seçebilmesine rağmen warlock sayısını geçiyordu. Sonra buff gele gele her taraf warlock kaynamaya başladı. keşke hiç buff gelmeseydi der olmuştum.

ayrıca oyun yeni çıktığında normal bir dps class olan paladin tbc öncesi tier3 itemlerle healer sınıfına dönüşmüştü iyice. yatın kalkın halinize şükredin siz rogueler olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kadar toy bir nesil var ki
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paladin healer sınıfına dönüstügü dogruydu ama itemleri biriktirerek bisiler oluyodu dps, tank vs. ben baska bi is yapamıyorum Dps bizim isimiz. hayır warlockin isi oldu.raidlerde her zaman yakından vuramassınki. paladinin isde oldu bi class her konuda iyi olurmu? pally tanklık yapıyo bir tankın yapabilecegi dpsin cok üstünde. .paladin neden iyi bi sınıf ret talentine nerf gelse healer ol itemleri sakla biriktir dmg itemlerini. ret düzelir eglenirsin en ezından. hayatta kalma gibi bi imkanı yok ben rogue isem fiziksel zararım olcak ret nerfi öncesi ne oluyo
    adama dokundugum anda 200 dmg adam vurmaktan ölüyodum. ozmnlar rogue hala nerfliyolardı. böyle olcagının blizzard iyi planlamıstı. dedigim gibi basta rogue iyidir gerektigi dmg i veriyodu multilate sürekli basılacak basit bi skiller cevirdiler. hemo gibi... 2 daggerla vuruyosun allahtan kork ya Fok unda sonu aynı oldu ne kadar tesadüf... su anda multilate dısında adam yok su combat talenti güclu lafım yok pvp de ancak 5v5 baska kurtarmaz. hayata kalma 0 . sub ta adam bi anda burst dps vuruyo sonra backstab sürünüyo.

• pve için konuşursam tbc zamanları en ızdıraplı zamanlardı bossların yarısı anti melee dps idi. casterlar uzakta durduğu yerden nukelarken benim bitarafımdan ter akıyordu ölmeden dps yapabilmem için. hatta o kadar saçmalık vardı ki karazhan son boss u kesenler bilir bu boss periyodik olarak hp yi 1'e indirirdi ve ardından aoe koyardı yani habire git gel yapman gerekirdi doğru dürüst damage çıkaramazdın o yüzden kapıda duran casterlar tercih edilirdi raidine melee dps istenmezdi esas bomba olay bu bossdan hem t4 hemde çok iyi bir dagger malchazeendi adı galiba o düşüyordu. bu kadar üst üste saçmalık fazlaydı ama roguenun pvp si bence hiç ezilmedi herzaman ölümcüldü hala da iyi bir rogue nun kesemeyeceği sınıf yok, bazı sınıflar bazı sınıflara pvp de bariz üstün ama rogue öyle değil herkesi kesme şansı var 1v1 de dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

quote:

Orijinalden alıntı: AI95

şaka yapıyosun dimi ?

''sadece dk-prot pala çok karşılaşılan bi takım su aralar roguela onları kesmen zor'' direk alt + f4
    Leather giydimi unutma divine mixserinden canlı cıkarsam tabi o
    Mage le oynuyosun ice block heralde seni kurtarıyo o büyüden chaos bolttan attgı anda ice blocka basacak reflexe sahipsindir.shadow cloakta %100 resiste all spell yazıyo chaos boltta can not be resist yazıyo dalgamı geciyo bunlar.

allah aşkına öyle bi konuşmuşsun ki ice block cd 1 dk - chaos bolt cd 5 dk sancak gören
    geldi karşına disc priest-lock biz double mage oynuyoduk.cs yi chaos bolta atsan priest a sheep o sürede warlock ölmüyo nether protection vs vs
    ama chaos bolta cs atmazsan gitti bütün hp neyse chaos bolt a ice block açtık. ki gayette açabiliyorum -_- , dc ye ice block açmak zor ama castli skille hiçte zor deil
    chaos boltun cd si 12 sn hadi ilkine cs , hadi 2.sine ice block , 3. üde öle mal mal kalıyosun kite yapma şansın yok priestın sheepi süresince kesmen lazım
    daha ne yazdığın anlaşılmıyo, rogue çok kötü yerlerde diyosun, zaten artık belirli classlarda başladı buda benim classım çok kötü
    arenada ilk 100de 20tane dk var yok 5 tane rog var, 3 tane shaman var...
    zaten ilk 100e oynayan adam ağlamaz öle yok rogue çok kötü dmg verilmiyor diye, ha ilk 100e oynamıyosanda neye oraya bakıyosun =)
    rogue gayet iyi durumda, mutilate az vuruyo evis 7k crit vurmuyo gibi konuş sen devam böle devam (4k-4k crit mutilate vuran tipler var)
    3-5 pve epic al bak nasıl vuruyor o mutilate in...
    üstüne öyle bi söylemişsin ki mage sanki plate giyiyor, zaten rogue oynaması çok zor diyosan hiç bise demiyorum..

hep ağlıyosunuz bi siz bi warriorlar...
    ona bakarsan crippling-wound-mind numbing poison bunlar varken sizde dmg vermeseniz yeridir ^^

• pvp de her classın avantajlı olduğu karşı classlar var ama bence genel olarak pvp de en ezik class mage dir.
  • armory link alabilir miyim obiwan?
  • arada HC partylerine rogue dps alıyorum, işini bilen 3-4K da yapıyor bilmeyen 1K dada kalabiliyor.. bence rogue oynamasını bilen için gayet iyi bir durumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade GTR

armory link alabilir miyim obiwan?

Char satıldı. artık işim yok

ek olarak ben size wow europe un forum linkini verdim. her ne kadar bu duruma inanmıyosanız. wow europe un forum undaki konuyu buraya tasımak istedim ve ek düsüncelerimi yazdım. wow forumdaki konuyu acan acronunun kendisi bu adamın bunca videosu var. hadi bana inanmıyosunuz oraya bakın.
  • Bu arada arena top100 sk-gaming sitesinde 2vs2'de domine etmemesine rağmen rogue durumu iyi, paladin domine ediyor da, belki laf söyleyebilirsin ama ondan önce bir de 3v3'e bak neredeyse rogue'suz takım yok.

Bir de 3vs3'de ezelden beridir rogue/mage/priest e kardeşim yeter, değişik setuplar çıksın bence de bu saçma. Başka hiçbir setup bu kadar uyumlu değil. Ezmişler diğer setupları istatistikte resmen.
  • Oyunu çıktığı günden beri oynuyorum. Bir çok sınıfta deneyimim oldu ve birçoğuda dönem dönem dengesiz ( imbalanced - imba ) diye tabir edebileceğimiz durumlara geldi. İlk karaterim bir warlock`tı o sırada roguelar ben daha onları göremeden öldürüyorlardı. Daha sonra "lock" a bir buff geldi Blizzard`tan bu sefer de tam tersi oldu. Artık değil rogue 1vs3 leri sorunsuz alır hale gelmişti. sonra paladin oldu, sonra druid vs. devam etti böyle.

Boşuna söylenmeye gerek yok. Zaman zaman her sınıfın üstün olduğu anlar geliyor. Hani fantastik romanlarda derler ya. Age of the sword and axe has come vs. şeklinde. Rogue un da zamanı geçiyor işte..
  • eğer oynamasını biliyorsan, class fark etmiyor pvp'de.
  • Rogue kötü diyene l2p derler.

En oturmuş charlardan biri şu anda. Ne op, ne zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Rogue kötü diyene l2p derler.

En oturmuş charlardan biri şu anda. Ne op, ne zayıf.

Ben bu konuyu actıgımda bu cümlelerin gelecegini göze almıstım zaten. kücük gibi gözüken büyük sorunları var. bunu anlamak zor. sen baktın mı rogue forumu takip ediyomusun 2v2 rogue takımı yok 3v3 ve 5v5 takımlardaki rogueler envenomla dps yapıyo. N00bları kesmek ayrı sey denginle kapısmak ayrı sey.

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=10543415409&sid=1

bu adamlar bos konusuyo zaten hepsi noob

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 27 Ağustos 2009; 23:02:46 >

• 2V2, 3V3, 5V5 rankingleri incele o zaman.

Ben sana her class'ın "WE NEED BUFFZ" topicini bulurum.

Git DK forumlarına bak, "unholy is dead" topicleri her yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 27 Ağustos 2009; 23:33:15 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.