Şimdi Ara

Bir class hic bu kadar ezilmedi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

Düzeltimesi istenenler Acronodan alıntı

1- Deady Brewle Remorseless Attacks ın yerleri deistirlimeli
    2- Deadly Brew yerine %10/%20 olasılıkla kazandıgın combo puanından kosma hızının %70 artması 5 sn

Hemonun zayıf olması SHS kulanım maffeti. Assasination deki mobiliy yi kapamak icin uygun.

Yada benim görüsüm.
    Deadly Brewin yerine Kazandıgın per combo pointlerin %3/%6 olasılıkla next offansive ability %100 critical strike son 10 sn (warrirordaki sudden death in benzeri)

3- Backstab damage in %150 den %200 e cıkması

4-Hemo nun damage i %110 dan %120 cıkarılması

1- Deadly Brew vital bir talent olmaktan çıktı. Oraya konsa da konmasa da çok farketmez. Ama, evet daha basit bir oynanış için olabilir.
    2- Hayır. Roguelar zaten yeterince mobile. Hatta shaman gibi bazı classlara yapıştığı zaman kaçmanız da imkansız iyi bir rogue'a karşı. Böyle bir talent verdiğimizde tek counter'ı olan druid healera tek heal cast ettirmesiniz. OP olur.
    3- Bufflanabilir. Damage'i düşül evet.
    4- Evet, hemo bufflansabilir.

Ama o 2. öneri çok komik.

• Doğrudur arkadaşım palaya dkya oranlarsan rogue daha fazla efor gerektirir ona katılırım.Ama konuyu açan arkadaşın abarttığı gibi bi ezikliği yok rogue'un belirtmeye çalıştığım şey o.
  • Yanlız kaçan br roguenin en nefret ettiği skil lolgrip olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D95EC4F5 -- 29 Ağustos 2009; 10:33:42 >
  • Rezillique.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otseola -- 16 Mayıs 2018; 14:59:21 >
  • Bir class bu kadar mı ezildi? Çıldırtmayın adamı.http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=121407 al bakıyım izle şu videoyuda görelim rog ne kadar ezik bi classmış.Abi adam tek spelle arenayı dağıtıyor vanish filanda kullanmıyor.Bi classa stunlock yaptığında ondan çıkamazsa onuda kesiyorsunuz.Bi bakın bakayım rogue ne kadar efor gerektiriyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 29 Ağustos 2009; 11:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AI95

quote:

Orijinalden alıntı: Auril

backstab plate e 1200-1500 vuruyor , şaka gibi , hemo nun da pek bir farkı yok

sub ağacı şu an için ölü rog için

ben mage im le sadece 20/0/51 şeklinde pvp yapabiliyorsam, roguelarda mutilatele yapsın. - tbc de bu 17/0/44 idi...
    o zamandan beri magede hiç bişey değişmedi, tek gelen işe yarar skill deep freeze, zaten imageler cc bozmaktan başka bi işe yaramıyor.
    hangi class 2 specle pvp yapabiliyor ki rogue'larda yok abi ben ister sub pvp yaparım, ister assas pvp yaparım diyor...
    o zmn magelede fire pvp yapılsın...

paladin 3 spec le her bir agacla pvp veya pve yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

Bir class bu kadar mı ezildi? Çıldırtmayın adamı.http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=121407 al bakıyım izle şu videoyuda görelim rog ne kadar ezik bi classmış.Abi adam tek spelle arenayı dağıtıyor vanish filanda kullanmıyor.Bi classa stunlock yaptığında ondan çıkamazsa onuda kesiyorsunuz.Bi bakın bakayım rogue ne kadar efor gerektiriyormuş

Seyrettim. eski patch o deistirdiler. hic mi patch takip etmessin.gereksiz konusuyosun burda. Roguelerin cogu zaten güclü olduklarının biliyolar FoK ın spell bozması na ok ama daggerda %150den %105 e cektler diger Weaponlarda %100den %70 weapon damage oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 29 Ağustos 2009; 12:29:07 >

• walla hunter oynuyorum pvp den pek haz almam
    ama pve de gördüğüm kadarıyla rogue'ları bana pek de ezilmiş gibi gelmiyo.Tabi hangi patch için yazdın bilmiyorum ama bence şu an ,için durumları gayet iyi
  • Fok un dmg ini nerflemeleri kadar doğal bir şey yok aşırı derecede çok dps yapıyor freya gibi trash ı olan bosslarda adam aoe ile 30k dps e çıkıyorsa buna normal diyemezsiniz
  • Ben pvp konusuyorum. ölmez artık dandik moblar icin milletin ratingi simdi düser.o mobları güclendirmektense pvp e si çöksun roguenun daha iyi dimi?

Karakter sayımı oranı
    http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=-1&factionid=-1&minlevel=80&maxlevel=80&servertypeid=-1
    Haftalık Class Girme oranları
    http://www.warcraftrealms.com/weeklyactivity.php?serverid=-1&factionid=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 29 Ağustos 2009; 15:11:29 >

• o verdigin listeden tek çıkardıgım sonuç bütün rogue oynayan ama aslında oynayamayan tiplerin dk'ya reroll etmesi. Hakkıyla dk oynayan adam ne kadar az varsa hakkıyla rogue oynayan adam sayısı da bir o kadar az.

Ayrıca acrono nun ne kadar whiner oldugu bilinen birşey, şaşacak birşey yok, istedigi degişiklikler olsa zaten 3x rogue gir 3.500 rating yaparsın.
  • Hunter ol hayatını yaşa
  • Ben de magele fire pvp yapmak istiyorum
    Dk ile blood
    Warlock ile demon
    Priest ile holy
    Druid ile feral
    vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

Bir class bu kadar mı ezildi? Çıldırtmayın adamı.http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=121407 al bakıyım izle şu videoyuda görelim rog ne kadar ezik bi classmış.Abi adam tek spelle arenayı dağıtıyor vanish filanda kullanmıyor.Bi classa stunlock yaptığında ondan çıkamazsa onuda kesiyorsunuz.Bi bakın bakayım rogue ne kadar efor gerektiriyormuş

Seyrettim. eski patch o deistirdiler. hic mi patch takip etmessin.gereksiz konusuyosun burda. Roguelerin cogu zaten güclü olduklarının biliyolar FoK ın spell bozması na ok ama daggerda %150den %105 e cektler diger Weaponlarda %100den %70 weapon damage oldu.

Değiştirdiler? 3.2.2 patch bildiğim kadarıyla gelmedi daha.Ben gelecekten konuşmuyorum.Şuandaki halden konuşuyorum.Ptrde olanlar anında değiştirilebilir.Ayrıca rog oynamasını bilen dk pala kesiyor.Ben az rog arkadaş görmedim dk palayı parmağında oynatan(1.8k+ raitingli dk palalar).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 29 Ağustos 2009; 21:27:34 >

• rogue'a az bile, çok daha fazla nerf yemesi gerekiyor... fazla OP bence.

zamanında zaten en üstün classtı, o zaman herkes roguetu tabi... sen o devirden kalmış olma?
  • Oo daha çoook nerflenmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

rogue'a az bile, çok daha fazla nerf yemesi gerekiyor... fazla OP bence.

zamanında zaten en üstün classtı, o zaman herkes roguetu tabi... sen o devirden kalmış olma?

Katılıyorum rog şu an hiç te ezik değil pve de dps ve dmg de ilk 3 e giriyorlar pvp desen eğer nasıl oynayacağını biliyorsa elinden kurtulan olmuyor..nerf yemelimi orasını bilmem ama bufflanmalı diye de konuşmak ayıp
  • Konu hakkında yorum yapmayacağım ama mesela ben mage in tüm skillerini, tüm özelliklerini, tüm tricklerini, tüm vs lerini, tüm 2s taktiklerini, tüm gear buildlerini, 3-4 sezon mage le 2s yaptığım için biliyorum.

Amaa gel mage açalım 2.6k yap desen dalga mı geçiyosun derim.

Burda yapılan yorumlar da o hesap, "yok benim arkadaş var pala dk yı elinde oynatıyo ( pala dk da 1800+ rating haa ezer geçer yani )"

"gel gel videoya bak adam tek fok skill kullanıyo vanish bile kullanmıyo bak bak ne kadar imba!" alla alla, arkadaş bi arenajunkies falan girer insan bi okur nedir ne değildi, bu talent ile rogue retri priest 3k yapan reckful isimli arakdaş gelip kendi ağzıyla utancını itiraf etti ve takımı bozdular. Zaten bu skille oynayan oyuncuya "rogue" gözüyle bakan insanlar gelip bu tarz whine forumlarında o bunu döver şu şunu döver tarzı yorumlar yapıyo.

Rogue oynama, gel burda ahkam kes. Ben neredeyse 4 senelik rogue oyuncusuyum 62 levelin üzerinde altım olmadı(priest) ben bile hala karar veremiyorum rogue hakketen rezil bi class mı, yoksa çok op bi class mı. Ha dk yüzünden oyun bıraktığım aşikar, dk karakterim de var şu an, full hatefull gearla eski full furious gearlı rog ayarındaki rogları kesme zevkini tadıyorum kafi benim için.

Sonuç: Biraz yabancı forumları gezerseniz, yabancı oyunların oyuna bakışaçısını azcık kaparsanız ciddi söylüyorum oyun sizin için daha stressiz ve daha zevkli bir hal alacak.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

Konu hakkında yorum yapmayacağım ama mesela ben mage in tüm skillerini, tüm özelliklerini, tüm tricklerini, tüm vs lerini, tüm 2s taktiklerini, tüm gear buildlerini, 3-4 sezon mage le 2s yaptığım için biliyorum.

Amaa gel mage açalım 2.6k yap desen dalga mı geçiyosun derim.

Burda yapılan yorumlar da o hesap, "yok benim arkadaş var pala dk yı elinde oynatıyo ( pala dk da 1800+ rating haa ezer geçer yani )"

"gel gel videoya bak adam tek fok skill kullanıyo vanish bile kullanmıyo bak bak ne kadar imba!" alla alla, arkadaş bi arenajunkies falan girer insan bi okur nedir ne değildi, bu talent ile rogue retri priest 3k yapan reckful isimli arakdaş gelip kendi ağzıyla utancını itiraf etti ve takımı bozdular. Zaten bu skille oynayan oyuncuya "rogue" gözüyle bakan insanlar gelip bu tarz whine forumlarında o bunu döver şu şunu döver tarzı yorumlar yapıyo.

Rogue oynama, gel burda ahkam kes. Ben neredeyse 4 senelik rogue oyuncusuyum 62 levelin üzerinde altım olmadı(priest) ben bile hala karar veremiyorum rogue hakketen rezil bi class mı, yoksa çok op bi class mı. Ha dk yüzünden oyun bıraktığım aşikar, dk karakterim de var şu an, full hatefull gearla eski full furious gearlı rog ayarındaki rogları kesme zevkini tadıyorum kafi benim için.

Sonuç: Biraz yabancı forumları gezerseniz, yabancı oyunların oyuna bakışaçısını azcık kaparsanız ciddi söylüyorum oyun sizin için daha stressiz ve daha zevkli bir hal alacak.

Saygılar.

Warriorumu bi kenara bırakıp DK açtım o dediğin zevki bende alıyorum artık :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.