Şimdi Ara

Bu Kadar Da Olmaz ... !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.resimekle.com/yukle/view/53760

Edena Server ' ında Bu terbiyesize asla yardım etmeyiniz.. partilerinize almayınız ...

Malesef böyle geri kafalar var

• kaldırmamışın adamı sövmeye başlamış. sanki türklerden allaha söven yok mu
  • onun ben .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.karahisar

onun ben .....

Herkes anladı...
  • hangi server
  • ben onun sülalesinin dinini..
  • Haklısın Mesela Olympia'daki DOPEboyFRESH
  • allahın sopası yokki gökten indirsinallah kalbine gore wersin ne diyelim........
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperoryigit

kaldırmamışın adamı sövmeye başlamış. sanki türklerden allaha söven yok mu

Bu mesajların hepsi yaklaşık 20 sn içinde geldi... Daha Bufferım demeden başladı adam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: samican

ben onun sülalesinin dinini..

karşındaki senin dinine küfür etmiş olabilir ama bu sana onun dinine küfür etme hakkı vermez yanlış yapıyorsun bizim inançlarımıza göre her dine saygılı olmamız lazım o ne derse desin bu günün yarınıda var unutmamak lazım bunu bilmeyenler işde böyle yapıyor bu dünya bir sınavdır hatırlatırım önemli olan biz öldükten sonrasıdır burası değil onun için hiç kimsenin dinine vs. küfür edemeyiz.

DİN e küfür edenleri ahirette görmek isteriz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _retrayt_ -- 17 Eylül 2006; 13:41:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

karşındaki senin dinine küfür etmiş olabilir ama bu sana onun dinine küfür etme hakkı vermez yanlış yapıyorsun bizim inançlarımıza göre her dine saygılı olmamız lazım o ne derse desin bu günün yarınıda var unutmamak lazım bunu bilmeyenler işde böyle yapıyor bu dünya bir sınavdır hatırlatırım önemli olan biz öldükten sonrasıdır burası değil onun için hiç kimsenin dinine vs. küfür edemeyiz.

%100 katılıyorum.40 yılda bi doğru laf ettin la murat

• böleleri sallandıracaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: okuspokus1

hangi server

Edena

quote:

Orjinalden alıntı: emperoryigit

kaldırmamışın adamı sövmeye başlamış. sanki türklerden allaha söven yok mu

Adam allaha ve bize Türklere sövüo.Bunun gibi köpek insanlar yıllar sonra bize yalvarcak.

quote:

Benim dinime ve Ülkeme küfredeni allah bin belasını versin..Papaya ne demeli(it soyundan gelio)

quote:

Ama böyle sus sus nereye kadar artık ipin ucu kaçıo geçen sene Fransada ne olaylar yaşandı.Bu sene bence büyük bir ayaklanma olur...Müslümanlar öttürecek bu kadarını söyleyeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

quote:

quote:

%100 katılıyorum.40 yılda bi doğru laf ettin la murat

+1903 böyle şerefsizler de var oyunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.