Şimdi Ara

Bir class hic bu kadar ezilmedi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir rogue playerı olarak rogueun şu anki haline de vah vah diyorsan bu oyunu anladığına şüpheliyim.

Şu haliyle tüm classlara eşit gear giydir, rogue dps'te birinci olucaktır.
    PvP için de gayet yeterli ve yerinde skilleri var. Ne bileyim hala vah vah diyorsan oynadığın 4 yılın boşa geçmiş olacağını düşünürüm ben.
  • Bir şey daha, böyle topiclerde eğer haklı olsaydın aynı classı uzun süredir oynayan diğer arkadaşlar da desteklerdi seni. Onlar sana vermiş cevaplarını.

Sana bilmiyor demiyorum ama yanlış yaptığın yapmadığın, ufak önemli şeyler vardır kesinlikle bunları da pvp videolarında vs takip ederken yakalayabilirsin, dostça bir öneri yine de diretiyorsan daha da birşey söylemiyorum. İyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saga

Bir rogue playerı olarak rogueun şu anki haline de vah vah diyorsan bu oyunu anladığına şüpheliyim.

Şu haliyle tüm classlara eşit gear giydir, rogue dps'te birinci olucaktır.
    PvP için de gayet yeterli ve yerinde skilleri var. Ne bileyim hala vah vah diyorsan oynadığın 4 yılın boşa geçmiş olacağını düşünürüm ben.

ben burda dps yarısı yapmıyorum. sadece dps i düsünmek pve nin isidir rogue de dungeonda gayet basarılı.
    roguenun asıl isi pvp dir ve pvp de dps yapmanın neye karsı nasıl yapıldıgı önemlidir rogue herkezi taktiksel öldürmeye dayalı sürekli aynı skille basıp öldürmeye deil örn multilate in 70lerin hemosuna dönmesi cok sacmalık Fok la multilatein kaderi hep aynıydı. herkez rogue player olabilir. ama yakında dedigime gelceksiniz iyi geceler.

• pvp hususunda çok iddialı konuşuyorsun ama lütfen bir sınıfın hakkında pvp yorumu yaparken en azından bir arena ladderlara bakalım çünkü sadece kendimize bakıp yorum yapamayız eksiklerimiz olabilir bak cyclone bg de 3v3 'de ilk 10 takımın 4 tanesinde rogue var bence bu gayet dengeli bir durumda olduğunu gösteriyor burdan bir bakhttp://eu.wowarmory.com/arena-ladder.xml?ts=3&b=Cyclone+/+Wirbelsturm
  • Aman ne bitik bi class.
  • Bıraktım diyorsun o zaman uzatmanın bir manası yok.Rogue ile oynayan arkadaşlarda vermişler cevaplarını.Oyuncudan oyuncuya değişir bu olay..Benim girdiğim raidlerde fight'ına göre rogueler ilk 3 te olabiliyor..
  • 2500 ratingli roguelar var bizim guildte, sordum güldüler sadece...

bence sen bi şeyleri yanlış yapıyorsun veya yapamıyorsun...www.arenajunkies.com 'da 2v2 olsun 3v3 olsun her yer rogue... halen RPM setup'ı en iyi setuplardan biri, git bak en yüksek ratingli kaç tane rogue var 3v3'te...
  • olmuyosa olmuyo bu kdr ciddiye almayın arkadaşlar
  • şakamısın arkadaşım bu konuyu açabilecek son kişi sensin bence.:)
  • acranoya sormak lazım.

class'ı bu kadar kötüyse nasıl 6. sırada takımı diye.
  • rog oynamak acaip zorlaştı
    rog kötü değil ama çok da iyi değil , eğer gear sağlamsa güzel dps çıkartabiliyor arenada hala ama eskisi kadar survival kalmadı rog da

ve arena da rog gördülermi direk ona focus herkes , hemen yatıyor zaten

ve evet eski tadı tuzu yok rog un kim ne derse desin
  • Düzeltimesi istenenler Acronodan alıntı

1- Deady Brewle Remorseless Attacks ın yerleri deistirlimeli
    2- Deadly Brew yerine %10/%20 olasılıkla kazandıgın combo puanından kosma hızının %70 artması 5 sn

Hemonun zayıf olması SHS kulanım maffeti. Assasination deki mobiliy yi kapamak icin uygun.

Yada benim görüsüm.
    Deadly Brewin yerine Kazandıgın per combo pointlerin %3/%6 olasılıkla next offansive ability %100 critical strike son 10 sn (warrirordaki sudden death in benzeri)

3- Backstab damage in %150 den %200 e cıkması

4-Hemo nun damage i %110 dan %120 cıkarılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 28 Ağustos 2009; 21:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

Düzeltimesi istenenler Acronodan alıntı

1- Deady Brewle Remorseless Attacks ın yerleri deistirlimeli
    2- Deadly Brew yerine %10/%20 olasılıkla kazandıgın combo puanından kosma hızının %70 artması 5 sn

Hemonun zayıf olması SHS kulanım maffeti. Assasination deki mobiliy yi kapamak icin uygun.

Yada benim görüsüm.
    Deadly Brewin yerine Kazandıgın per combo pointlerin %3/%6 olasılıkla next offansive ability %100 critical strike son 10 sn (warrirordaki sudden death in benzeri)

3- Backstab damage in %150 den %200 e cıkması

4-Hemo nun damage i %110 dan %120 cıkarılması

yok artık kidney - x2 backstab la ölelim dimi ?
  • backstab plate e 1200-1500 vuruyor , şaka gibi , hemo nun da pek bir farkı yok

sub ağacı şu an için ölü rog için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auril

backstab plate e 1200-1500 vuruyor , şaka gibi , hemo nun da pek bir farkı yok

ben mage im le sadece 20/0/51 şeklinde pvp yapabiliyorsam, roguelarda mutilatele yapsın. - tbc de bu 17/0/44 idi...
    o zamandan beri magede hiç bişey değişmedi, tek gelen işe yarar skill deep freeze, zaten imageler cc bozmaktan başka bi işe yaramıyor.
    hangi class 2 specle pvp yapabiliyor ki rogue'larda yok abi ben ister sub pvp yaparım, ister assas pvp yaparım diyor...
    o zmn magelede fire pvp yapılsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI95 -- 29 Ağustos 2009; 0:15:53 >
  • quote:

Ya sen neyden bahsediyosun?4254986545897589K vurması lazımdı değilmi?Warriorun mortal strike'ı leathera o kadar vuruyo.

Arenayı roguelar istila etmiş resmen hala konuşuyosunuz.

Dk diye konuşuyo herkes ama 2v2 nin kaldırılmasında en büyük etkisi olan diğer sınıfta roguedur.

Hunter gibi abuk bi sınıfla 1750 yaptım ben bu sezon siz rogue ile oynayamıyosanız o sizin beceriksizliğinizdir gelip ağlamayın burda.
  • İmba char dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

quote:

Ya sen neyden bahsediyosun?4254986545897589K vurması lazımdı değilmi?Warriorun mortal strike'ı leathera o kadar vuruyo.

Dk diye konuşuyo herkes ama 2v2 nin kaldırılmasında en büyük etkisi olan diğer sınıfta roguedur.

Hunter gibi abuk bi sınıfla 1750 yaptım ben bu sezon siz rogue ile oynayamıyosanız o sizin beceriksizliğinizdir gelip ağlamayın burda.

bunu official forumlarda ilk 10 daki rog a da sölesene

s4 de hunterını da warri ni de evire çevire döverdim , artık arena falan yapmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

quote:

bunu official forumlarda ilk 10 daki rog a da sölesene

s4 de hunterını da warri ni de evire çevire döverdim , artık arena falan yapmıyorum

Sen git kafanı duvarlara evire çevire vur belki aklın yerine gelir.

• ne vurcam salak mıyım ben

kıçımı yırtarak cleave takımları yeneceğime

gidip pala ya relog yapıyorum , 123 spamlayarak rating alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.