Şimdi Ara

Bir boru ne kadar olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Aracım 1.8cgi w204 c kasa.Bu borunun yarıldığını farkettim ve şimdilik bantladım.Ustama yolladığımda bu borunun motor havalandırma borusu olduğu,tek parça olarak satıldığı ve fiyatının da 1500 TL olduğunu söyledi.Bu boruyu uyguna nerden bulabilirim ? Gerçekten 1500 TL gibi bir fiyatı olması mümkün mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu mu sizin aradığınız parça acaba?
    www.onlineyedekparca.com
    Mercedes Benz C Serisi W204 C180-C200 (271 Motor) Hava Filtre Hortumu Orjinal (A2710900582) Fiyatı
    https://www.onlineyedekparca.com/urun/mercedes-benz-c-serisi-w204-c180-c200-271-motor-hava-filtre-hortumu-orjinal

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

şu mu sizin aradığınız parça acaba?
    https://www.onlineyedekparca.com/urun/mercedes-benz-c-serisi-w204-c180-c200-271-motor-hava-filtre-hortumu-orjinal
    Bu hava filtresi ile alakalı sanırım.Benim yarılan boru 3-4 cm çapında

• aslan besleyen ...diye başlayan yorumlara hazır ol.

bu araçların işletme maliyetleri yüksektir bu örnekteki gibi.

ikitelli organize sanayide çıkmacılara bak.

aksarayda orjinal ve yan sanayiside mevcut olabiliyor.

çok bütyük değilse resimde göremedim eriyen bant var lastik türevi çekip esnetip sarıyorsunuz kaynıyor veya makaron var ısı ile sarıp yapışıyor orjinal olur

detay resim atın bir bakalım yırtığı bir işaret ile belirtin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

aslan besleyen ...diye başlayan yorumlara hazır ol.

bu araçların işletme maliyetleri yüksektir bu örnekteki gibi.

ikitelli organize sanayide çıkmacılara bak.

aksarayda orjinal ve yan sanayiside mevcut olabiliyor.

çok bütyük değilse resimde göremedim eriyen bant var lastik türevi çekip esnetip sarıyorsunuz kaynıyor veya makaron var ısı ile sarıp yapışıyor orjinal olur

detay resim atın bir bakalım yırtığı bir işaret ile belirtin..
    Hocam borunun bağlandığı noktada öyle bantla falan kurtarılacak şekilde değil,parça değişimi şart.Biraz internetten baktım,doğru anladıysam pcv hortumu bu

• Geçmiş olsun. Mercedes için her parça önemlidir. Elektronik arıza ile uğraşmamak için mekanik araba aldım. Gereksiz görünen parça bile arıza yaptığını belli ediyor. Daha büyük masraf da açabilir ama her türlü çekişini, gidişini bozar.

Mekaniği karışık olduğu için bir parçanın bozulması sistemi devre dışı bırakıyor. Bir yatay amortisör patlaması yüzünden direksiyondan nefret edersiniz. Bilmeyen biri için gereksiz parçadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Hocam borunun bağlandığı noktada öyle bantla falan kurtarılacak şekilde değil,parça değişimi şart.Biraz internetten baktım,doğru anladıysam pcv hortumu bu

Alıntıları Göster
    Benzer bir arızam olmuştu. Ben de pahalı bulduğum icin ustama çare sordum. Araya 8-10 cm lik az daha dar demir bir boru ile iki tarafı birbirine bağladı. Yıllarca öyle kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 4 Haziran 2020; 23:5:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Benzer bir arızam olmuştu. Ben de pahalı bulduğum icin ustama çare sordum. Araya 8-10 cm lik az daha dar demir bir boru ile iki tarafı birbirine bağladı. Yıllarca öyle kullandım.

Alıntıları Göster
    Riske atmak istemem hocam nolur nolmaz geri dönüşü çok masraflı olur çünkü fakat bu boruların ekstra bir özelliği falan mı var bu kadar pahalı bilginiz varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Riske atmak istemem hocam nolur nolmaz geri dönüşü çok masraflı olur çünkü fakat bu boruların ekstra bir özelliği falan mı var bu kadar pahalı bilginiz varmı ?

Alıntıları Göster
    Hocan tabi ki karar sizin. Bana ustam zararı olmayacağını söyledi. Sizin parça farklı işlev görüyor olabilir. Şu an hangi boruydu hatırlayamıyorum.

• Eğer parça sıfır ve çıkma olarak pahalıysa onarmak iyi bir yoldur. Eminim Türkiye'de bunu orjinal halinden daha iyi olacak şekilde onaranlar vardır. Basit bir havalandırma hortumu, içeriye toz ve su girmesin ve hava olması gerektiği gibi aksın bir sorun olmayacaktır. Bu yüzden çapını ellemeden onarım yaptırın ki akılda hiçbir şüphe kalmasın.

• Mercedes sağlamdır diye bilinir ama işte kul yapımı aletler.

• zahmet olmazsa yarığı atar mısınız birçok çözüm yolu mevcut olabilir
  • Şu boru mu?
    https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fae01.alicdn.com%2Fkf%2FHb776e88874264d7fa7d946db1d37a6eaq%2FFits-font-b-Mercedes-b-font-Benz-font-b-M271-b-font-CGI-Turbochagrer-Intake-Pipe.jpg_300x300q75.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fpopular%2Fmercedes-m271.html&tbnid=Ib-yrvNeWOI5rM&vet=12ahUKEwjsi-TuoevpAhUUAmMBHdT-BX4QMygNegUIARDBAQ..i&docid=3ZZ3SXDP2qEBsM&w=300&h=300&itg=1&q=1.8cgi%20w204%20c%20pcv%20boru&ved=2ahUKEwjsi-TuoevpAhUUAmMBHdT-BX4QMygNegUIARDBAQ
    aliexpress.com
    US $11.43 22% OFF|Emme Tamir Hortum Boru Kiti Mercedes benz Için 1.8L M271 W204 W207 W212 CGI C250 C200 E200 E250 SLK250 #2711801819 2710901929|Hortumlar ve Kelepçeler| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/33014200619.html?spm=a2g10.search0302.3.46.5b533169P8PvbD&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_0,searchweb201603_0,ppcSwitch_0&algo_pvid=4dde32ad-e02a-43a9-8e38-38e79623b16c&algo_expid=4dde32ad-e02a-43a9-8e38-38e79623b16c-6

Yurtdışı orjinal fiyatları yüksek. Sizin aracın motorunu bilmiyorum ama yanlış görmüyorsam PCV hattının emişe gelen hortumu. Emiş borusu olduğu için yüksek basınç yoktur o hortumda. Yani herhangi bir hortum da iş görür diye düşünüyorum.

Ayrıca yurtdışında da bu hortumdan yağ ile ilgili şikayetler var. Muhtemelen hat içinden yağ geçince malzeme kendini salıyor.

Fakat uydurma hortum bulmak zor olur şekli itibariyle. Bunun yerine aynı çapta metal boru büktürün. Zor birşey değil. Metal borunun iki ucuna da aynı çapta 6-7 cm uzunluğunda kauçuk hortum kelepçeleyin. Kauçuk hortumları da yerlerine kelepçelerseniz problem kalmaz. İşçilik isteyen bir iş. Metal boruyu da antistatik fırın boyayla boyarsanız orjinal gibi olur. Masrafı 200-250 TL'yi geçmez. Usta bulamazsanız kaliteli modifiyeci tayfalardan yardım isteyin, onlar bu tarz işleri iyi yaparlar.

• Hocam parca bu ise Amazon kargo ve gumruk masraalri dahil 73 dolara gonderiyor Turkiyeye. Ki Avrupadan bulursaniz daha bile ucuz olabilir ben Amerika Amazona baktim.
    www.amazon.com
    Amazon.com: WFLNHB Air Intake Turbo Tube Intake Pipe Hose Fit for Mercedes Benz W172 W204 W212 2710901929: Automotive
    https://www.amazon.com/WFLNHB-Intake-Turbo-Mercedes-2710901929/dp/B07XL7VYPY/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=2711801819+2710901929&qid=1591383359&sr=8-2

Parca numarasini al, online ara mutlaka ucuza bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 5 Haziran 2020; 21:59:22 >

• Atatürk Oto Sanayi’ye git bütün Mercedescileri dolaş bulursun en fazla 1 saatini alır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu boru değil şimdi tekrar konuştum ustamla hava tahliye borusu imiş onarilabilecek durumdaysa onarıcaz.
    Farkettikten sonra zorunlu bir 10 km gitmek durumunda kaldım,start itibariyle diye verdiği ortalama yakıt tüketimi 1,5-2 litre aşağı çekti hatta

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Hocam hava tahliye borusu imiş.Tek parça şekilde satılıyor uzun bir şekilde.Sizin bu attığınız boru Türkiye de de ucuz zaten.Ustamın yanına gideceğim onarım yapabiliyorsak yapacağız yoksa orjinal çıkma bakıcam onuda bulamazsak el mahkum alıcaz napalim

• Fusion 1.6 tdci filtre kutusundan turboya giden plastik boru 2800 tl ama sizin aracınız daha yaygın parça bulabilirsiniz

• Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün çözdük sorunu.Ustam borunun yarılan kısmını alıp ek yapıp halletti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 6 Haziran 2020; 20:47:4 >
  • Hocam genede dikkat edin ufak bir plastik borunun yenisini bulamayınca mecburen bizde öyle yapmıştık ama 1 ay içinde parçalandı ve vakum pompasının parçasıydı frenler boşalmış duruma düştü iyi ki hızlı değildik boş yolda durdurduk arabayı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.