Şimdi Ara

Bir aracın sağından geçmek doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorbisiklet kullananlara sözüm, araçların sağından vızırt diye geçiyorsunuz, adam sağ daki herifi tam geçiyor, sağım boş diyor döneceği sırada siz beliriyorsunuz. Sonra motorbisikletlilere yol vermiyorlar oluyor. Kusura bakmayın ama sizin hıyarlığınız yüzünden trafikte onlarca kişinin hayatını hiçe sayıyorsunuz. Özellikle dikkatimi çekiyor, trafikte aralardan felan vızz diye arı gibi her yerden girip çıkıyorlar. Çok sinir olmaya başladım bu duruma. Bir de el kol yapıp aynayı göstermeleri yok mu? Bir gün birisi şoklicam akıllanacak, sen aracın sağından veya sağlı sollu giden iki aracın arasından geçmeye çalışırsan elbet bir gün biri çarpacak hem motoruna hem sana, o gün bende şoklicam akıllanacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 25 Ağustos 2016; 12:40:30 >

• Normal bir araç gibi seridini kullanan motorculara lafım yok görmek zorundasın ama şerit çizgileri üzerinden sollayan sağlayan gir çık yapan adam kendi canlı ile oyun oynuyor ona da yapacak bir şey yok , kader kısmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorsikletler gercekten yurek yemis bu ulkede.Tamam onlari her zaman gozetiyorum,yaptiklari hatalari es geciyorum ama bazilari gercekten cok riskli kullaniyorlar.Kendilerinde olan gorus acisinin bir otomobilde olanayacagini dusunemiyorlar.

• Motorsiklet satışının Türkiye'de durdurulması lazım, canavarlık başka şekilde önlenemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer iyi damar bulmuşsun yağ içtin heralde,motorcuları küçülmü görüyosun senin peşinde şeriti ortalayıp gitse daha çok söversin bırak herkes daha çok kullansında trafik rahatlasın.

• Geçen gün trafikte gördüm, motorsiklete 2kişi binmiş arkada bayan, adam; dediğiniz gibi sağ tarafı aynadan bakarak tam geçecekken, motorsiklet ani bir manevrayla haraket edince araca sürtme oldu ve haklıymış gibi arkadaki abla indi araca elleriyle bagaja kütt kütt diye vurdu. Neyseki adam bulaşmadı bastı gitti, bence çok yanlış bir haraketti.
    Motorsikletsin, kaldırımdan gidiyorsun, yaya yollarına girip çıkıyorsun, kırmızı ışığı görünce sağdan kaykılıp uçup gidiyorsun amenna bari sıkışık trafikte bari manevralarına dikkat et. Zaten trafikte alan daralıyor ve hakimiyet hissi düşüyor araç şöförlerinin 1-2 vites dur kalklarda güneşte cayır cayır yakıyor, dikkat etmek lazım.
  • Trafikte çok şeritli yollar da da tek gidiş tek geliş yollarda da araçların sadece solundaki şeritten geçiş yapılabilir. Trafik kuralı budur. Kullandığın taşıt ister motor, ister tır olsun sağdan geçiş yapılamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düzgün kullananlara lafım yok ama motosiklet kullananların çoğu kuralları hiçe sayıyor, yeri gelince biz de motorlu taşıtız bizimde şerit hakkımız var diyorlar ama yeri gelince de trafikte iğne deliğinden geçmeye çalışıyorlar. Hele ki bazı artist tipler var, korna çalınca hemen el kol yapıyorlar haklılarmış gibi. Motosiklet işine ciddi denetim şart.
  • hfguler kullanıcısına yanıt
    Yalnız, bulunduğunuz şeritten hızlanma olayı sağdan geçiş kuralını ihlal etmez. Dolayısıyla bu durumda yasak söz konusu olamaz. Bunuda ayrıca belirtmek lazım. Geri kalanında haklısınız.
  • dreameren kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın(!),satışları durdurulsun,karbon salınımı daha yüksek,hayvan gibi vergilere sahip otomobil alsın herkes.Amerika'da ilk motor çıktığındaki tepkileri veriyoruz ülkece, tabi kafa çoook geriden geliyor normal.
  • yağcı + lanmaya çalışmış ama olmadı
  • Bu yağ meselesi nedir biri bir anlatsa yahu :)
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    1.si motobisiklet değil motosiklet
    2.si sadece motorlae değil 2 tonluk arabasiyla makas atanalar ve sağdan geçenler var
    3.sü 300 kiloluk motor çarptığında sadece çarptığı yer hasar alır yoluna devam edersın 2tonluk araba çarptığın hele makas attığı için hızlıysa ölürsün

• Sol şeridi kapatan öküzlerin sağından geçmek doğru...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayigci

1.si motobisiklet değil motosiklet
    2.si sadece motorlae değil 2 tonluk arabasiyla makas atanalar ve sağdan geçenler var
    3.sü 300 kiloluk motor çarptığında sadece çarptığı yer hasar alır yoluna devam edersın 2tonluk araba çarptığın hele makas attığı için hızlıysa ölürsün

İster motorbisiklet derim ister motosiklet sizi ilgilendirmez lakin ben şeridimde giderken sağımdan birden gecen araçlardan rahatsız oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ şerit boşken sol şeritte yavaş giden araç varsa ve geldiğini görüp yol vermiyorsa geçilir, onun dışında gerek yok.
  • Deep Hypnosis kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116581814&p=1

Biri Allah için malum sıvı yağ resmini koysun

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Yav bu konuyu niye bu kadar uzattınız merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.